Субота, 27.04.2024, 01:57















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Грудень » 29 » Доторкнутися до мрії
18:27
Доторкнутися до мрії

     Хто з нас ніколи не мріяв побачити справжнього Діда Мороза чи Святого Миколая, розгадати чари святкової ночі чи просто поринути у магічний світ дива… У ці передноворічні дні вихованцям Глибоцього центру туризму та краєзнавства випала нагода побувати у справжньому маєтку Святого Миколая. Група гуртівців (учнів Опришенської ЗОШ І-ІІІст., Грушівського НВК, Карапчівського ліцею та Глибоцької гімназії) під керівництвом методиста Центру Оксани Меленко відвідали Туристично-мистецький комплекс «Маєток Святого Миколая» міста Косів, що на Івано-Франківщині. Пані екскурсовод показала кімнату, де св.Миколай зберігає всі написані йому листи від діток усієї України. З цікавістю екскурсанти оглянули старовинні ялинкові прикраси, експозиції різних порід дерев, колекцію метеликів, заспиртованих грибів та експонати справжніх диких тварин і птахів. Познайомились гуртківці із повсякденним життям св.Миколая, відвідавши спальню та робочий кабінет. Вся атмосфера в будиночку дихає старовиною та магічним відчуттям свята. І нарешті остання кімната і ….довгоочікувана зустріч зі Святим Миколаєм. Діти заспівали пісень, заколядували українською та румунською мовами і отримали за це солодкі подарунки.

Дорогою додому на дітей чекала екскурсія до Косівського музею народного мистецтва та побуту Гуцульщини, експозиція якого знайомить з народним декоративно-ужитковим мистецтвом ХІХ-ХХст. Привернули увагу дітей речі господарсько-побутового призначення, які відзначаються вишуканими формами та оригінальним декоруванням. Тут екскурсанти змогли детально познайомитись із традиційним народним одягом гуцулів та навіть приміряти його на собі.

Повертались гуртківці із гарним настроєм, позитивними емоціями та з впевненістю, що їх листи до Святого Миколая завжди доходять до адресата і всі бажання обовязково здійсняться.

 

Надія Букатар, практичний психолог

Глибоцького ЦТКСЕУМ,

учасник групи

Переглядів: 564 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024