Четвер, 25.04.2024, 11:34















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Травень » 11 » "Перший крок до зірок"
11:06
"Перший крок до зірок"

     Людина без знань, що небо без зірок. У світі настільки все повязане, що одне явище спричиняє появу іншого. Якщо існує небо, то існує і Сонце, і Місяць, але найголовніше – яскраві зірки. Глибоцька гімназія – це зоряне небо, де сяють плоди науки – її учні, які живляться мудрістю вчителів, а, виростаючи, стають справжніми людьми.

5 травня велика гімназійна родина зібралася в ошатній залі, щоб вшанувати своїх зірочок – найрозумніших, найкмітливіших, найдопитливіших, найталановитіших, які своїми перемогами прославили не лише рідний навчальний заклад, а й край.

З вітальним словом до присутніх звернулись голова Глибоцької районної ради Панчук П. В., голова Глибоцької ОТГ Ванзуряк Г.С., головний спеціаліст управління освіти з питань виховної роботи, позашкільної освіти, молоді та спорту Дячук Ю.Д., директор гімназії Блисенко Ю. Д., заступник директора з навчально-виховної роботи Крючко І.П та заступник директора з науково-методичної роботи Вороніна Л. А.. Виступаючі відзначили, що для кожної країни найбільшу цінність становлять освічені люди, які знайшли своє місце у житті, сповна реалізували власні творчі й професійні можливості, інтелектуальні та організаторські здібності та у нашій гімназії талановиті діти, потужній вчительський колектив, терплячі, люблячі своїх дітей батьки, щиро їм усім дякували, бажали успіхів, віри в себе і лише примножувати ті результати та перемоги, яких ми досягли на сьогоднішній день.

Вручення зіркових нагород відбувалося за номінаціями: «Зірковий інтелект», «Зірки науки», «Зіркова обдарованість», «Зірки турнірів», «Зіркова надія вузів», «Зірковий голос гімназії», «Зірки спорту», «Зіркове відкриття року», «Зіркові лідерські здібності». Стоячи аплодували володарям титулів «Гімназист року – 2018» та «Інтелект року – 2018» - Мінтянській Альоні та Коваль Ользі.

Прозвучали щирі слова вдячності і на адресу вчителів, без яких не засяяло б так яскраво зоряне небо здобутків гімназистів. Вшанували й батьків юних зірочок.

Особливого шарму надавали святу художні номери у виконанні Верхоляк Софійки, сестер Зайцевих, Стрельчук Олександри, учениць 5-А класу та ведуча Дмитрашко О.В.

Переглядів: 405 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024