Четвер, 09.05.2024, 02:35















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Травень » 22 » Підсумки тижня в освіті: головні події
10:41
Підсумки тижня в освіті: головні події

    В Україні розпочалось пілотування PISA-2018. У ході пілотування буде перевірено, як працюють інструменти дослідження в Україні. У підготовчому етапі проведення PISA-2018 візьмуть участь близько двох тисяч учнів і студентів з понад 40 навчальних закладів.

Доступ до електронної бази з питань освіти обмежать. Призупинення доступу пов'язано зі зміною програмного забезпечення та здійсненням технічних заходів, спрямованих на створення умов якісної роботи під час навантажень в ході вступної кампанії.

ЗНО у магістратуру з права відбудеться 3 серпня. МОН затверджено Положення про проведення єдиного фахового іспиту з використанням технологій ЗНО для вступу до магістратури. Документ визначає порядок організації та проведення єдиного вступного тесту.

Виші зможуть отримати ліцензії дистанційно. Міністерство освіти і науки планує запустити прозорий сервіс ліцензування вишів через Єдину державну електронну базу з питань освіти. Представникам навчальних закладів не потрібно буде возити папери до МОН.

Майбутнє за змішаною освітою, - Гриневич. За словами міністра, змішане навчання, коли навчальний процес проходить як у онлайн, так і стаціонарно, надає дітям можливість навчатись у найкращих учителів, а педагогам – перейняти нові методики та урізноманітнити навчання.

ЗНО має орієнтуватись на компетентності, - міністр. Лілія Гриневич висловила переконання, що зовнішнє незалежне оцінювання має бути зорієнтоване на перевірку компетентності, а не точкових знань випускників шкіл і правильного відтворення ними дат і термінів.

Процедури проведення ЗНО стануть жорсткішими. Будь-який абітурієнт, який використовуватиме мобільний телефон або інший технічний засіб, спроможний знімати зміст завдань з паперових носіїв, буде одразу вилучений з аудиторії без права перескладання тесту.

Напередодні зовнішнього оцінювання:

Усе, що необхідно знати про тест ЗНО з української мови і літератури. 23 травня стартує основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року. Цього року програму проведення ЗНО розпочинає обов'язковий для усіх випускників тест з української мови і літератури.

Учасникам ЗНО необхідно роздрукувати запрошення. УЦОЯО звертає увагу учасників тестування на необхідності самостійного друку запрошення на ЗНО, яке містить інформацію про місце проведення ЗНО та є одним з документів для допуску до пункту тестування.

Безкоштовний посібник для підготовки до власного висловлення. Завдання з розгорнутою відповіддю - одне з найважливіших завдань у тесті ЗНО з української мови. Освіта.ua пропонує збірник матеріалів стосовно того, як краще діяти на написанні власного висловлення.

Тести ЗНО онлайн з української мови з коментарями. Освіта.ua пропонує всім, хто готується до іспиту, безкоштовний сервіс, що містить завдання тестів, правильні відповіді, а також ґрунтовні пояснення фахівців до правильної відповіді кожного із завдань тесту.

Не таке страшне ЗНО… Психолог про стрес від іспитів. Психолог Наталія Борисова розповідає, як не створювати додаткового стресу для учасників зовнішнього незалежного оцінювання.

Переглядів: 467 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024