Четвер, 09.05.2024, 02:54















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Травень » 15 » Посвята в Барвінчата
08:28
Посвята в Барвінчата

Барвінок у лісі,

Барвінок у лузі,

А ми, барвінчата,

Веселі друзі.

    Саме такими словами 12 травня в Тарашанській ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочалося традиційне свято для учнів початкових класів «Посвята в Барвінчата».

«Барвінкова країна» - це чудова країна дружби, радості, добра. У ній діти вміють добре навчатися, гратися, дружити, співати і танцювати. Основною метою організації є захист прав та інтересів своїх членів, створення умов для розвитку здібностей підростаючого покоління. Завдання та діяльність організації спрямовані на згуртування дітей для виконання добрих і корисних справ, розвиток творчих здібностей. Барвінчатам доручають різні серйозні завдання: провести свято, конкурс, виставку малюнків, поробок.

Завдяки цьому заходу, посвята в Барвінчата, ми доносимо до дітей, що таке дружба та взаємоповага, любов та повага до батьків, рідної мови, своєї Батьківщини, що потрібно бути вірними у дружбі, захищати слабких, бережливо ставитися до рідної природи, поважати народні традиції. Саме такі обіцянки давали першокласники на святі Барвінку (Бажурян Едуард, учень 2 класу) та Україночці (Герман Евеліна, учениця 2 класу). Кожному першокласнику Барвіночок із своїми помічниками подарував емблему - символ країни «Барвінкової» .

Несподіванкою для барвінчат став виступ дитячої філармонії, який організувала керівник гуртків Цуркан Ж. І. Із захопленням гості спостерігали за учнями, які займаються у музичній школі (Рошка Юлія, Урсулян Дмитро, Гайсюк Вільгельм, Гайсюк Ельфіда, Станіцький Іван, Бучковський Михайло, Александрюк Павло) та учнями які займаються у вокальному гуртку (Станіцька Ірина, Станіцька Надія, Бужак Олена, Легоцька Каріна, Завгородній Петро, Міхаіле Андріан, Яруш Віталій). Не залишили байдужими нікого запальні танці, які представили танцювальні колективи «Невгамовні» та «Веселка», керівник Шодринга М. В.

Закінчилося свято, але подорож до країни Барвінкової тільки почалася. Тож хай цей день стане початком добрих справ, поваги та гідної зміни підростаючого покоління на благо процвітання нашої школи, села, нашої держави.

Педагог – організатор А.Є. Бужак

ЗВР Я.М. Станіцька

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 459 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024