Четвер, 28.03.2024, 14:42















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Квітень » 3 » Районний семінар-практикум вчителів англійської мови
08:05
Районний семінар-практикум вчителів англійської мови

    2 квітня на базі РМЦ відбувся районний семінар-практикум вчителів англійської мови з проблеми: «Classroom management. Emotions in the classroom».

Під час семінару Ліліана Ворніку (вчитель англійської мови Волоківської ЗОШ Волоківської ОТГ) презентувала методи роботи з учнями початкової школи («Teaching Skills for young learners»). Також Ліліана Іванівна розповіла про участь у міжнародному проекті “SAMESolidarity Action Day Movement in Europe”, завдяки якому троє учнів Волоківської ЗОШ протягом двох тижнів побували Німеччині (м.Любек) та мали змогу продемонструвати свої знання англійської мови під час тренінгів.

Практичну частину семінару проводили Інна Гончар (вчитель англійської мови Волоківської ЗОШ Волоківської ОТГ) та Віра Заяц (методист з іноземних мов РМЦ). Інна Гончар презентувала колегам види діяльності, які допомагають підтримати позитивний настрій у класі (спільний флешмоб, a tresured gift тощо). Віра Заяц продовжила тему позитивного настрою учнів під час уроків англійської мови провівши для вчителів району тренінг з використання storytelling: «Storytelling as one of the means of collaboration». Педагоги ознайомилися із кубиками Рорі, метафоричними картками «Хабітат», «Дідусеві казки», попрактикувалися у складанні історій за допомогою таких видів діяльності як “One sentence story”, “Complete the story”, “Create a Funny Story” (діалог з використання певних слів; один із партнерів мав розказати іншому цікаву історію, використовуючи дані слова; завдання партнера – слухати та рахувати скільки слів було використано), “Blind Drawing” (учасники обирали один із предметів у залі і намагалися намалювати його на папері, дивлячись на об’єкт, а не на папір, потім презентували свої малюнки, складаючи історію).

На завершення Зоя Балан (вчитель Глибоцького ліцею Глибоцької ОТГ) презентувала посібник «Successful Steps to Writing Poetry”, в якому наведено зразки планів занять для “Poetry Club”, поради щодо складання віршів (хоку, акро віршів, білих віршів, сонетів тощо) та розповіла про основні моменти роботи з поезією.

В кінці семінару були вироблені методичні рекомендації. Усі учасники отримали сертифікати.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 514 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024