Понеділок, 29.04.2024, 08:11















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Травень » 31 » Семикласниця Глибоцької гімназії на прийомі у Президента України
08:20
Семикласниця Глибоцької гімназії на прийомі у Президента України

    Учні Глибоцької гімназії у 2016-2017 році вперше долучились до участі у конкурсі «Моє майбутнє з рідною землею!» , який проводить Благодійний фонд «Зміцнення громад». Творчі доробки учасників були представлені у різних номінаціях : поетичний твір, прозовий твір, науково-публіцистичний твір, твір образотворчого мистецтва, виріб декоративно-ужиткового мистецтва.

У цьому році конкурс вперше проходив під патронатом Олесі Костюк (Консульство України в Баварії). Разом з Благодійним фондом «Зміцнення громад» організатором змагань є Європейська соціальна академія.

Отримавши підтримку представників Баварії, Благодійний фонд «Зміцнення громад» трансформував традиційний конкурс дитячої творчості «Моє майбутнє – з рідною землею!» у міжнародний проект «Європейська підтримка – юним митцям України», метою якого є підтримка обдарованої української молоді.

Ініціатором проекту «Європейська підтримка – юним митцям України» стала Олеся Костюк – українська художниця, Президент CCLC Consular Corps Ladies Club of Bavaria. За її словами, такі конкурси не лише допомагають дітям розвивати свій талант, але й популяризують українське мистецтво на міжнародному рівні і привертають увагу спільноти до ситуації на Сході країни.

«Коли ми переглядали роботи учасників, у кожній з них відчувався патріотизм та бажання бачити свою країну вільною і процвітаючою»,- підкреслює пані Олеся.

25 травня дирекція Благодійного фонду «Зміцнення громад» запросила до Києва 10 переможців конкурсу з усієї України , серед яких семикласниця Глибоцької гімназії Кройтор Марина.

Захід відбувся в рамках зустрічі Президента України Петра Порошенка з Прем’єр-міністром Вільної Держави Баварія Хорстом Зеєхофером.

Школярі –переможці конкурсу розповіли Президенту України та Прем’єр-міністру Вільної Держави Баварія, чому для них важливо розвиватися і розвивати свою країну. Наприкінці заходу діти подарували Президенту та представникам іноземної делегації власні творчі доробки.

Маринка Кройтор повернулася додому з подарунками від Президента України . Це надзвичайно красива книга про Україну та багато солодощів. Але найголовніше , що привезла дівчинка – це нові враження і бажання творити нові шедеври ,в яких оспівувати свою землю, квітучу Буковину , рідну Україну.

 

Переглядів: 418 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024