Середа, 24.04.2024, 17:06















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Травень » 2 » Семінар-практикум – шлях до професійного росту вчителя
09:41
Семінар-практикум – шлях до професійного росту вчителя

     Одним із факторів підвищення професійної майстерності педагогів є ознайомлення та втілення елементів передового педагогічного досвіду вчителів-майстрів, вчителів-новаторів.

Саме з цією метою відбувся районний семінар-практикум вчителів природознавства на базі Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Гостей щиро привітали учні школи, а директор Тріфан С.Д. ознайомила зі школою та подарувала гостям акровірш з побажаннями взаєморозуміння та творчої плідної праці.

Роботу педагоги району розпочали з тренінгу «Якщо хочеш більше знати», який провела методист РМЦ Блисенко О.В.

У рамках семінару у 5-Б класі вчитель-методист Кукурудзяк М.І. дала показовий урок на тему «Зв’язок людини з природою». Лейтмотив уроку – виховання любові та бережливого ставлення до природи, усвідомленості того, наскільки вразлива природа до дій людини. Марія Іванівна створила на уроці педагогічну ситуацію спілкування, продемонструвавши індивідуальний стиль викладання, який характеризує її професійну майстерність. Також вона презентувала дослідницьку роботу «Пізнай природу, щоб змінити світ до кращого», яку впродовж 14 років здійснюють члени клубу «Тетіс», вивчаючи екологічні проблеми села. Учасники відмітили велику виховну, еколого-освітню і профорієнтаційну роботу колеги.

Блисенко Ольга Василівна створила атмосферу творчості, новаторства, відвертості, щирості, довіри, толерантності, під час якої усі присутні ділилися власними педагогічними надбаннями, розмірковували над завданнями, які ставить перед учителем Нова українська школа, окреслили перспективи розвитку педагогічної майстерності, виробили методичні рекомендації.

Учасники семінару-практикуму з відчуттям задоволення і духовного збагачення взяли для собе корисну інформацію, усвідомлюючи, що творчий підхід до вибору форм організації освітнього процесу допоможе досягти провідну найважливішу мету – формування компетентної особистості.

Цікавими були відвідини оранжереї місцевого жителя, до глибини душі залюбленого в флористику, Галіпа І.Г., де вирощують саджанці вічнозелених кущів, де ростуть і плодоносять різноманітні екзотичні рослини і дерева, цвітуть вазони і декоративні квіти.

Педагоги району прониклися відчуттям, що лиш в гармонії з природою людина може бути щасливою, і майбутнє треба захистити, щоб змінити світ до кращого.

Переглядів: 428 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024