Четвер, 09.05.2024, 01:08















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Травень » 17 » Свято матері в Глибоцькому ліцеї
10:18
Свято матері в Глибоцькому ліцеї

    Мати — всьому початок. Мати — берегиня роду, домашнього вогнища. Сама вона є тим центром, який єднає всю родину. Коли її не стає, все в хаті розладжується. Недаремно один поет сказав: «Вмерла мати — погас вогонь, що грів усю хату…».

Мати, мама, матуся, неня — такими високими словами величаємо жінку — матір. Скільки спогадів і тепла таїть у собі це магічне слово. Цим словом ми називаємо найдорожчу, найдобрішу, найкращу, наймилішу нам людину.
І кожного, від немовляти і до глибокої старості, образ матері супроводжує через ціле життя. Мати навчила нас бути мудрими, добрими, навчила жити, вірити, любити і надіятися.
Традиції святкування таких Днів різняться, але єдині вони в одному: цей день - чудовий привід висловити своїм матерям та близьким почуття, які ми не проявляємо у суєті буднів. Це привід зібратися всією родиною і влаштувати собі свято, від усієї душі порадіти тому, що ми є один у одного. В Глибоцькому ліцеї стало доброю традицією відзначати День матері та День сім'ї, тож 12 травня у школі пройшло родинне свято «Шануймо наших матерів…» приурочене до Дня матері та Міжнародного дня сім’ї. Гучними оплесками батьки зустрічали кожен виступ артистів.
Мати — тільки вона нічого не пожалкує для своєї дитини, це вона в хвилини небезпеки ніколи не згадає про себе, все віддасть для того, щоб захистити свою дитину, зазнає будь-яких труднощів, щоб жилось їй краще. Віддасть всю свою мудрість душі, тепло свого серця, своє здоров’я. Материнська любов не знає страху, сумнівів розрахунків. Вона очищає нас, зігріває, зупиняє перед безоднею. Мати — захист і притулок для дитини, вона її опора і совість. Все, що є в нас найкращого, все від неї, від рідної неньки. Тож будьмо гідні материнської любові і пронесімо через усе своє життя це ніжне і прекрасне слово "Мама".
 
 
 
Переглядів: 374 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024