П'ятниця, 26.04.2024, 12:31















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Лютий » 25 » Тиждень педагогічної майстерності у Купського НВК №2
09:52
Тиждень педагогічної майстерності у Купського НВК №2

Якщо ви не підете за успіхом, у вас ніколи не буде його,
Якщо ви не спитаєте, відповідь завжди буде „ні”.
Якщо ви не зробите крок вперед –
Ви будете завжди знаходитись на тому ж самому місці…
Нора Робертс

      Згідно із планом роботи Купського НВК №2 на 2019/2020 н.р., наказом по Купському НВК № 2 «Про проведення Тижня педагогічної майстерності «І творчість, і праця, і успіх…», та з метою підвищення фахового рівня педагогічних працівників, поширення перспективного педагогічного досвіду, відпрацювання навичок готовності вчителів до впровадження в практику освітньо-виховної діяльності інноваційних технологій, підвищення рівня самоосвіти педагогів, знань педагогічних інновацій через роботу ШМО, ознайомлення з результатами роботи вчителів, які атестуються, удосконалення педагогічної діяльності з 17.02.2020 по 21.02.2020 року в НВК був проведений Тиждень педагогічної майстерності: «І творчість, і праця, і успіх…» .

З урахуванням пропозицій членів педагогічного колективу дирекцією НВК було розроблено план проведення Тижня.

У ході Тижня учителі школи зуміли продукувати оригінальні, нетрадиційні ідеї, форми і методи організації навчально-виховного процеса. Тиждень пройшов під девізом : «Трудність полягає не у сприйнятті нових ідей, а у відмові від старих уявлень" і був спланований таким чином, що поєднував різні напрями роботи вчителів.

Розпочала Тиждень оперативно-методична нарада, де члени педагогічного колективу визначили завдання методичного заходу. Заступник директора з НВР Кирстюк О.М. глибоко проаналізувала результати моніторингового дослідження щодо виявлення готовності педагогів до інноваційної діяльності.

Інновації, які охопили освіту, органічно вплітаються в навчально-виховний процес Купського НВК №2. Сучасні педагогічні ідеї уміло утілили в практичну діяльність вчитель математики Кирстюк О.М. під час майстер-класу «Впровадження інноваційних технологій у вивченні математики – шлях до успіху» та учитель румунської мови та літератури Попеску О.Г. у начально-виховному проекті «Limba maternă ca floarea eternă».

Уроки проведено у форматі змішаного навчання, що дало можливість урахувати індивідуальні потреби кожного учня. Уроки відзначалися системним використанням креативних методів і прийомів, що спонукало учнів до творчого використання додаткових джерел інформації. Нові підходи вчителів до технології уроку забезпечують сприятливі умови для розвитку творчості учнів.

У розділі «Я – атестуюсь» вчителі румунської мови та літератури Попеску О.Г. та вчитель математики Кирстюк О.М. показали свою майстерність і знання опанованих інтерактивних, інформаційно-комунікативних технологій, а також посилення комунікативної спрямованості уроку в єдиній системі організації навчально-виховного процесу.

У рамках проведення Тижня відбулось засідання педагогічної ради. Підвищений інтерес всього колективу викликало питання про розвиток творчої активності і пізнавальної діяльності учнів як пріоритетний напрямок підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з математики.

Продуктивно пройшла робота школи молодого та малодосвідченого учителя «На шляху до майстерності». Своїми секретами, як створити справжній урок, якого чекають діти, поділилась учитель математики, учитель математики Кирстюк О.М.

Заключним етапом Тижня стала інтелектуальна педагогічно-патріотична розважальна гра «Що? Де? Коли?», яка об'єднала учасників девізом : "Зібратися разом – це початок, триматися разом - це прогрес, працювати разом - це успіх".

Мета гри - виховання почуття відповідальності і гордості за обрану професію. У номінаціях «З історії педагогіки» та «Педагогічний ринг» гравці орієнтувлися в нових ситуаціях, розвивали свою увагу, вивчили свої сильні та слабкі сторони при взаємодії з іншими педагогами, проводили аналіз допущених помилок.

За допомогою інтерактивної вправи «Я працюю в Купському НВК №2…» вчителі підвели підсумки по впровадженню в практику навчально - виховної діяльності інноваційних технологій.

 

Заступник директора з НВР О.М.Кирстюк

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 273 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024