Четвер, 28.03.2024, 15:44















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Грудень » 13 » Тиждень правових знань
09:31
Тиждень правових знань

     З 4 грудня по 8 грудня у Петричанському НВК проведено Всеукраїнський тиждень права. Прагнучи ознайомити вихованців з правами та обов’язками, виховати у них правову та громадянську компетентність, цінності, уміння та навички, досвід щодо захисту власної позиції, педагоги закладу провели різні форми роботи.

З першокласниками класовод Світлана Михайлівна провела бесіду на тему: «Мої права». Учні продовжили формувати своє уявлення про Україну як незалежну державу. В доступній ігровій формі класовод ознайомила дітей з поняттям «право дитини» згідно з Конвенцією Організації Об’єднаних Націй і Конституцією України.

Класовод 2 класу Алла Марківна провела урок-екскурсію «Твої права». Учні переглянули презентацію з даної теми, діти на практиці допомагали казковим героям визначати порушення їх прав на життя, працю, відпочинок тощо. На кінець уроку учні отримали від учителя «Квітку прав дитини».

Саме про права дитини, учні 3 класу разом з класоводом Людмилою Анатоліївною говорили на виховному заході «Про права дитини в Незалежній Україні». Приклади уривків казок про Буратіно, Попелюшку, Червону Шапочку, Снігову Королеву, Бабу Ягу допомогли визначити основні поняття прав дитини, яка проживає в незалежній державі.

З учнями 4 класу класовод Лілія Петрівна провела годину спілкування «Поговоримо про закон». з метою формування в учнів уявлення про Декларацію прав дитини. Школярі закріпили знання про основні положення Конвенції про права дитини, обовязки та права дітей, навички правомірної поведінки, негативного ставлення до правопорушень, уміння протистояти негативним впливам.

Інструктор з фізичної культури Крушельницька Н.Т. підготувала книжкову виставку «Знай та поважай свої права», практичний психолог Сиротюк С.В. – перегляд фільмів про права людини та правозахисну діяльність в Україні. Всі заходи, які проведені у навчальному закладі, виховують в учнів самоповагу, почуття гідності й відповідальності за себе та за свої вчинки.

Директор НВК Катренюк Марія

 

Переглядів: 393 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024