Субота, 20.04.2024, 05:37















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Квітень » 12 » Твоє здоров’я у твоїх руках…
08:49
Твоє здоров’я у твоїх руках…

       Здоров’я – це найвище благо, дароване людині Природою. Без нього життя не може бути повноцінним і щасливим. На жаль, досить часто ми бездумно розтринькуємо цей подарунок, забуваючи, що втратити здоров’я легко, а повернути – дуже важко, інколи неможливо.

Як не прикро, Природа дарує здоров’я з однією умовою: його потрібно належним чином підтримувати, зміцнювати, тренувати.

Здоров’я – це радість життя, бажання жити, працювати, робити добро. Здоров’я – це можливість милуватися красою природи, радіти зустрічі з друзями, відчувати любов до рідних і близьких людей, дізнаватися щось нове про навколишній світ.

“Твоє здоров’я у твоїх руках, тож бережи його щоднини” – саме під таким девізом у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений Міжнародний тиждень громадського здоров’я. Всі заходи проведені в рамках цього тижня виявилися дуже цікавими та змістовними. Медична сестра Олер К.М. провела з учнями 5-го класу Всеукраїнський урок «Громадське здоров’я» під час якого були висвітлені питання громадського здоров`я,формування здорових навичок та відповідального відношення до власного здоров’я. Урок був проведений у ІІ етапи: перший включав у себе теоретичну частину, яку висвітлила медична сестра, і ІІ етап – практичний під час якого через інтерактивні методи учні були розділені на 2 групи, вони отримали завдання розробити плакати, на яких потрібно було висловити особисті враження від уроку та відобразити з чим у них асоціюєтьсяпоняття «здоров’я». Діти неперевершено справилися із цим завданням.

Також, в рамках цього тижня вчитель фізкультури Нікіта Д. П. провів з учнями 5-х, 8-х та 10-х класів майстер клас із виконання фізичних вправ для зміцнення свого здоров’я.

Вчителька основ здоров’я Пентелейчук Л.В. провела з 5-м класом виховний захід на тему: «В здоровому тілі – здоровий дух». Учні знайшли і прочитали народні приказки про здоров’я, підготували маленькі твори-роздуми, провели конкурс плакатів на тему: «Як зберегти власне здоров’я», закликали всіх присутніх дотримуватися режиму дня, вести здоровий спосіб життя, їсти вітаміни, більше бувати на свіжому повітрі, одним словом – дбати про своє здоров’я.

Дуже цікавий та своєрідний флешмоб провели учні 4-го класу під девізом «Ми за здоров’я».

«Здоров’я — найвища цінність», хочеться тільки, щоб людина починала замислюватись над своїм здоров’ям не тоді, коли захворіє, а значно раніше. Адже не так важко дотримувати режиму, щодня робити зарядку, стежити за вчасним і раціональним харчуванням. Бережіть здоров’я, зміцнюйте й примножуйте його! І пам’ятайте про те, що здоров’я — найцінніший скарб, і від вас залежить, чи зумієте ви зберегти його на довгі роки.

Переглядів: 380 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024