Четвер, 25.04.2024, 10:32















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Лютий » 28 » Впевнено впроваджуємо освітню програму «Впевнений старт»
10:06
Впевнено впроваджуємо освітню програму «Впевнений старт»

     25 та 27 лютого 2020 року на базі Глибоцького методичного центру відбулося навчання (у формі тренінгу) керівників та вихователів закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів Глибоцького району за програмно-методичним комплексом «Впевнений старт: середній вік». Навчання провела методист РМЦ Лариса Петрик.

Сприятлива психологічна атмосфера налаштувала учасників на взаємодію та співпрацю. Серед учасників були вихователі, які в новому навчальному році виявили бажання працювати за освітньою програмою «Впевнений старт: середній дошкільний вік», саме це спонукало дізнатися про переваги та можливості роботи за програмно-методичним комплексом.

Під час презентації учасники детально ознайомились із структурою та змістом ПМК «Впевнений старт: середній дошкільний вік».

Педагоги опрацювали та отримали роз’яснення щодо використання всіх складових програмно-методичного комплексу: «Книга вихователя», «Набір плакатів», «Набір розвивальних завдань», «Книга для батьків» та «Альбом з художньо-творчої діяльності». On-line демонстрація сайту та сторінок у Fb також отримала схвальні відгуки у вихователів.

Работа під час тренінгу була досить продуктивною, цьому сприяло те, що серед учасників були вихователі, які працювали в минулому році за освітньою програмою «Впевнений старт: старший дошкільний вік».

Вихователі високо оцінили роботу авторів проєкту, які розробили навчально-методичний комплект до Програми, а також дали можливість педагогу обирати рівень реалізації змісту Програми.

Озброєні новими знаннями, педагоги націлені впроваджувати у своїх закладах освітню програму «Впевнений старт: середній дошкільний вік».

Апробація освітньої програми «Впевнений старт: середній дошкільний вік» на теренах дошкілля Глибоччини проходить успішно: педагоги та керівники ЗДО дають високу оцінку програмно-методичному комплексу і відзначають ефективність та освітній потенціал Програми.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 264 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024