Середа, 24.04.2024, 12:47















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Січень » 24 » We Like English
14:49
We Like English

 Існує такий вислів: «Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина».

Можливо, саме тому у Димківському НВК вивчаються чотири мови. Під час навчання приділяється велика увага не тільки формуванню мовних умінь, необхідних для удосконалення мовленнєвих, а вихованню любові до рідної, державної та іноземних мов.

В Димківському НВК проведено позакласний захід “We Like English”.

Учні 6-9 класів взяли у ньому активну участь, адже вони самі були ініціаторами ідеї проведення заходу. Учні 8-9 класів презентували прослухану інформацію іноземною та рідною мовами, щоб усім було зрозуміло і цікаво. Вони показали уміння використовувати мовні знання на практиці.

Всіх зацікавила підготовлена тематична виставка “ Great Britain” про історію, культуру, визначні місця, державні символи та емблеми Англії Шотландії, Уельсу та Ірландії, що сприяло узагальненню і закріпленню засвоєних знань у цікавій та доступній формі.

Учні 6-го класу продекламували вірші англійською мовою та підготували малюнки – переклади , виявили творчість та винахідливість у розвитку навичок аудіювання та усного мовлення.

Було цікаво для учнів 4-5 класів послухати пісню з мовними зразками , рухами, мімікою та жестами, що відповідали змісту «If you happy and you know it». Співаючи та танцюючи, учасники і глядачі відпочивали, у них піднявся настрій та інтерес до вивчення англійської мови. Всіх захопила підготовлена форма тематичного оцінювання засвоєних знань за цікавою доступною методикою

Учні 7-го класу підготували інсценізацію казки «Рукавичка». Вони використали мовні структури в ігровій та невимушеній формі, показали уміння ввічливо висловити прохання, пропозицію, згоду, радість, вдячність, подяку. З особливим захопленням сприйняли всі присутні у виконанні Амаріци Мікаєли, Кульчевич Маріі, Сандуляк Аделіни, Кость Емануєли пісні англійською мовою.

Мета навчально-виховноі роботи вчителя англійської мови Лютик О. І. – не тільки у засвоєнні певного обсягу знань відповідно до Програми МОН України з іноземних мов, а й у розвитку пізнавальних запитів учнів, їхнього творчого потенціалу та діяльності з урахуванням умінь, бажань і природних даних учнів на засадах поваги до особистості.

Учні вивчають англійську мову цікаво, легко із великим задоволенням.

Позакласна робота підвищує мотивацію учнів до навчання, сприяє розвитку різноманітних компетентностей.

Заступник директора з навчально-виховної роботи

Димківського НВК Світик О.Ф.

Переглядів: 398 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024