Середа, 08.05.2024, 08:16















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Травень » 22 » «З родини йде життя людини»
11:24
«З родини йде життя людини»

Родина відтоді початки лічить,

Як муж камінням і паліччям

За звіром кидався вдогонь,

А жінка берегла вогонь.

На щире задушевне свято зібрались кілька поколінь родин учнів

3-Б класу Глибоцької гімназії. Зустріч саме 15 травня була невипадковою. Адже травень дарує нам сакральні свята - День матері та День сім’ї.

Родинна зустріч спливла на одному подиху. Зворушливо звучали вітальні слова директора гімназії – Блисенка Юрія Дмитровича. Вишуканим мереживом переплітались теплі дитячі вірші для берегинь домашнього вогнища, бабусь, більш строго і стримано – для янголів - охоронців кожного роду, дідусів, натхненно і піднесено – для найрідніших мам і тат. Мудрими порадами виховання ділилися Марина Миколаївна та Борис Іванович Березовські, Ауріка Петрівна Паламарюк дала настанови молодим родинам у здобутті азів батьківської мудрості. Василь Васильович Нікорич читав діалог з онучкою Елізою, а на решту бабусь чекало бліц-опитування «Дивовижне з життя онуків». Всі дали правильні відповіді, а це свідчить про досконале знання своїх маленьких чад.

Особливо трепетно звучали слова подяки сивочолій частині родини від молодих батьків, яких мали честь представляти Юліана Георгіївна та Віктор Георгійович Личак. Вони піднесли пахучий коровай бабусям і дідусям, який згодом було розділено між усіма поколіннями шкільної родини.

Діти не підвели дорогих своєму серцю людей. Гарячими оплесками присутні віддячили школярикам за майстерно виконані пісні та танці. Лунали різножанрові композиції: від народних до сучасних пісень. Родзинкою заходу стали співаночки у виконанні сестричок Зайцевих. Директор гімназії Блисенко Ю.Д. вручив гурту «Жевжики»(керівник Крайський О.М.) два дипломи в номінації « Талант року». Завершальним акордом родинного свята стала пісня, яку написала випускниця школи О.Первова-Рошко «Ми за мир».

Як мудро влаштовано світ. Серед усіх геніальних винаходів людства одне з провідних місць займає саме сім´я, родина. В Україні говорять: «Без сім´ї немає щастя на землі». Сьогодні хочеться закликати усіх живущих: «Цінуйте кожну СВОЮ мить! І дорожіть нею ще більше, коли проводите її з родиною. Пам'ятайте: час ні на кого не чекає.
Вчорашнє - це вже історія.
Що буде завтра - таємниця.
Сьогодення - це дарунок.
Сподіваюсь, що для всієї великої шкільної родини свято «З родини йде життя людини» стане дарунком долі, який надовго залишить світлий спомин у душі.

Класний керівник – Крайська Д.Г.

 

Переглядів: 455 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024