Субота, 20.04.2024, 11:58















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Лютий » 28 » Завжди вір у прекрасне!
09:47
Завжди вір у прекрасне!

Англійська - мова світу. І це прекрасно! Це дає можливість побачити світ.

Підвищення освітнього рівня і якості володіння англійською мовою, розвиток творчої активності учнів, активізація всіх форм позакласної роботи, підвищення інтересу до мови, розвиток загального кругозору, підвищення культурного рівня – мета проведення Тижня англійської мови (далі – Тиждень) у школі. Кожного року Тиждень іноземної мови показує, що інтерес до вивчення англійської мови учнями нашої школи не знижується. Всі класи із задоволенням беруть участь у заходах. Предметний Тиждень має велике загальноосвітнє, виховне та розвиваюче значення. Він не тільки поглиблює й розширює культурологічний кругозір школярів, але й сприяє розвитку їхньої творчої активності, естетичних смаків і, як наслідок, підвищує мотивацію до вивчення мови і культури іншої країни. Так важливо бути налаштованим на позитив і вирити у себе.

Тиждень англійської мови у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів проходив з 19 по 23 лютого 2018 року. Програма була насиченою і різноманітною. Головним принципом проведення Тижня було залучення учнів усіх класів, незалежно від рівня знань іноземної мови, пропонуючи їм посильні завдання.

Розпочався Тиждень з урочистої лінійки на тему «Англійська мова – мова міжнародного спілкування», під час якої учні 8 класу Грінчук Є. та Штефанович О. розповіли про роль іноземної мови у світі та її значення для сучасної людини. Неординарним виявилося те, що несподівано на відкриття Тижня завітали персонажі з улюблених мультфільмів, казок та оповідань: Міккі Маус (Олександрюк А., учениця 4-А кл.), Гарі Поттер (Пентелейчук А., учениця 6 кл.), Меррі Поппінс (Черней Д. (учениця 4-А кл.). Навіть сама королева Єлізавета ІІ (Швець А., учениця 6 кл.) завітала та зачитала наказ по школi. Вчитель англійської мови Токар І. Б. ознайомила учнів із планом провення Тижня.

У перший день Тижня "День емоцій та вражень" вчитель англійської мови організувала виставку кращих малюнків "Улюблений персонаж мультфільма". Перемогу здобули: учнi 4-Б класу – Слободян Є., Костик О., Рошило М., Меус К., Рус Я.; учениця 3 класу – Делiцой С. Найкреативнiшими були: Пiпеля А., Гушул А. учнi 2-го класу; Плешка К. учениця 4-А класу. Проведено конкурс стіннівок «Мандруємо англомовними країнами» для учнів 6-9 класів, в якому учнi 6-го класу посіли І мiсце. Крім того, учні 4-6 класів взяли участь в конкурсі «Символи Лондона» у трьох номінаціях: «Біг Бен», «Англійські двоповерхові автобуси», «Червоні телефони-автомати». Велика кількість виробів, представлених на експозиції, стало яскравим, захоплючим, незабутнім видовищем. Переможцями стали: учні 4-х класів Мехно В., Рошило М., Черней Д.; учні 6 класу брати Врабіє Дмитро та Давід. Стіннівки та малюнки були представлені в фойє для перегляду учнями та батьками школи.

Наступного дня учителем англійської мови Токар І. Б. було проведено онлайн-тестування рівня знань англійської мови для усіх охочих. Тестування розраховане на перевірку знань лексики та граматики англійської мови. Щоб результати тесту були максимально об’єктивними не рекомендувалося користуватись словниками та довідниками під час проходження тестування.

На третій день «День фільмів мовою оригіналу» учням 1-4 класів було запропоновано переглянути мультфільми англійською мовою «Пригоди Вінні Пуха», «Дональд Дак» та учням 5-7 класів – фільми та відео "Window on Britain" про Велику Британію та Лондон за допомогою яких, учні змогли познайомитися із Об’єднаним Королівством Великої Британії та Північної Ірландії, побачити визначні місця країни, видатних письменників та поетів. Після перегляду учні поділилися своїми враженнями.

На четвертий день "День англійської в школі" учні 3-х,4-х класів брали участь у квест-грі «Who knows English better?” Учасники гри поринули у чарівний світ англійської мови , виконуючи цікаві творчі завдання. Найкращі результати показали: учні 4-х класів Алергуш І., Попович А., Слободян Є.

Останній день Тижня "День знань". Учні вивчали про "Цікаві факти англійської мови" та підготували виставку творчих робіт.

Результати тижня були оголошені на шкільній лінійці. Переможці нагороджені призами та солодощами. Залучаючи учнів до творчої роботи, вчитель іноземної мови забезпечив їх цікавим матеріалом країнознавчого та ігрового характеру. Вибір мовного матеріалу для кожного заходу визначався можливостями учнів, завдання розподілялися за ступенем складності. Всім дітям була надана можливість розділити радість успіху, самим брати участь у заходах, або підтримувати своїх однокласників.

І. Б. Токар,

учитель англійської мови

Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ступенів

 

Переглядів: 475 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
0  
1 zaya   (28.02.2018 11:53) [Материал]
applause flower

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024