П'ятниця, 19.04.2024, 13:33















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Лютий » 10 » Зустріч шкільних друзів
15:45
Зустріч шкільних друзів

    8 лютого 2020 р. у стінах Валякузьминської школи відбувся традиційний вечір-зустріч випускників, на якому були присутні випускники різних років.

З теплими словами до випускників звернулися: директор школи - Паламар Світлана Дмитрівна; заступник голови Волоківськоі ОТГ - Тодосан Сергій Михайлович.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих вчителів та випускників, які вирушили в далеку дорогу вічності, залишивши на землі добрий слід.

Для гостей святкового вечора була підготовлена класним керівником 9 класу Возняком Миколою Миколайовичем та педагогом-організатором Загарюк-Дамян Крістіною Степанівною цікава програма: музичні вітання від майбутніх випускників - учнів 9 класу «Коли ти станеш дорослим» (музичні керівники: Смирнов Юрій Миколайович, Смирнова Лілія Василівна) й цікаві запитання та завдання для випускників, запальні танці від вихованців «Школа танцю та фітнесу "SUN Life dance studio" при шкільній філії с.Валя Кузьмина молодша група - "Cherry Band" - "На перерві", старша група "Ice Crew" - "Хіп-хоп 90-х" та неймовірна гімнастика від Когут В. (керівник: Костащук С.А.). Також учнями 8 класу Тихон М. і Врабієм Д. була показана цікава сценка про колишніх однокласників .

Атмосфера в залі була надзвичайно хвилюючою та невимушеною, наповнена спогадами про юність, про цікаві уроки і галасливі перерви, дружбу і, звичайно ж, перше кохання…

Хтось зовсім недавно залишив улюблену парту, а для когось вже 20 років тому пролунав останній дзвінок, та усіх їх об’єднали вчителі, незабутні уроки, шалені перерви, веселі концерти, цікаві екскурсії, які залишаться в пам’яті назавжди.

Хоча і не можливо передати все те, що було на зустрічі, але ці фото допоможуть тим, хто не прийшов, відчути себе часткою дійства.

Після урочистої частини випускники мали можливість заглянути до своїх класів та згадати шкільні роки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 299 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024