П'ятниця, 29.03.2024, 08:14















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Червень » 13 » Зустріч у дружньому колі.
11:52
Зустріч у дружньому колі.

      12 травня профспілка освітян району зібрала  педагогів-ювілярів на традиційне свято-зустріч . «Ювіляр-2014» поєднав за урочистим столом 120 педагогів-ювілярів, усіх, кому у цьому році випало відзначати ювілейні 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85 та 90.

Радість зустрічі та спілкування з ювілярами розділили почесні гості. Голова Глибоцької районної ради Григорій Ванзуряк- вчитель, тож у вітальному слові побажав усім колегам- педагогам  творчих успіхів, здоров`я,  миру і спокою в державі. Григорій Степанович щиро подякував вчителям своєї рідної  Глибоцької школи та її колишньому  директору Тодору Гуцуляку, котрий був серед цьогорічних ювілярів.

Начальник управління освіти Василь Швець, вітаючи ювілярів, особливі слова подяки висловив найстаршим, найповажнішим ювілярам, тим, хто став вчителем не лише для учнів, але й для кількох поколінь педагогів Глибоччини.

Ведучі свята – голова райкому профспілки працівників освіти Світлана Лазурко та  методист БТДЮ Наталя Данілова – вміло створили у залі  теплу і затишну атмосферу щирого спілкування. Музичні вітання, поетичні мініатюри від учнів та вчителів району, палкі виступи-настанови від найстарших ювілярів, щирі слова подяки організаторам зустрічі, побажання, спогади, жарти і смуток,- таким розмаїтим був настрій зустрічі.

«Цьогоріч радість зустрічі має гіркий присмак, бо хто-хто, а вчитель-особливо вболіває за долю України, якій він плекає майбутнє покоління,-розпочала зустріч Світлана Іллівна,- серце вчителя болить за кожного сина і доньку, сьогодні воно болить за синів, що боронять спокій  і цілісність держави, що полягли за волю і мир.

Зі сльозами на очах присутні слухали поетичну мініатюру «Пам`яті Небесної сотні», яку створила головний спеціаліст управління освіти Олена Рєпіна з донькою Анастасією.  Веселими посмішками зустрічали дебют співочого дуету родини Когут: маленьких Евелінки та Мар`янки з піснею «Моя родина», оплесками вітали класичний спів Глибоцьких зірочок-Мірзамедова Михайла з Корчівців та Аделінки Сандуляк з Димки, захоплено слухали ліричні пісні юної артистки Яни Жиряди зі Станівців. Мелодійні пісні у виконанні вчителя Коровійської школи Анатолія Когута  із задоволенням  підспівував увесь зал. Подарунки, подяки, святковий концерт і невимушене спілкування за святковим столом створили ювілярам гарний настрій, а щирі слова побажань і вітань від ведучих огорнули  присутніх любов`ю, турботою і шаною:

Нехай летять собі літа,

Нам зупинити їх не вдасться.

Хай буде істина проста:

Чим більше літ-тим більше щастя!

Прощаючись, вчителі дякували за зустріч, бажали всім успіхів, та головне побажання протягом усього свята було і в очах, і в словах, і в думках кожного: хай буде мир, хай Україна стане вільною, сильною, квітучою європейською державою.

 

 

Переглядів: 729 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Зустріч у дружньому колі. | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 2
+2  
1 О_С_Намака   (13.06.2014 14:27) [Материал]
flower flower flower

+1  
flower good

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024