Субота, 27.04.2024, 11:15















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 26
Гостей: 26
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Квітень » 09

У яслах дитячого садка №12, який знаходиться в Червонограді Львівської області, маленькі діти заспівали гімн України. Як видно на відео, яке з'явилося на YouTube вчора, малюки співають гімн з величезною гордістю, поклавши руку на серце.


Відео – тисни тут

Проглядів матеріалу: 607 | Завантажив: Микола | Дата: 09.04.2014 | Комментарії (0)

   Сьогодні в Купському НВК №2 практичним психологом Ванзуряк Анною Василівною  був проведений КВК з учнями 8 класу «Толерантність врятує світ». Метою КВК було розкрити поняття «толерантність», показати певні рівні толерантної поведінки людини; розвивати адекватну самооцінку, вміння аналізувати, приймати рішення, обирати правильну позицію; виховувати спостережливість, уважність до інших людей; виховувати здатність бачити і розуміти відмінність іншої людини від себе, вчити встановлювати стосунки на доброзичливій основі; сприяти формуванню ціннісних установок на толерантне спілкування та навичок толерантної поведінки, звичок; виховувати чуйність, взаємоповагу, людяність, терпимість і небайдужість.
    КВК розпочався із представленням команд. Учні заповнювали квітку «Толерантності » , читали вислови із дерева пізнання, створили асоціативний ряд до слова  толерантність, обговорювали ситуації.  Учням дуже сподобався конкурс загадок.  Захід завершився  визначенням переможців.

          Заступник директора з НВР                   Кирстюк О.М.

       

Проглядів матеріалу: 589 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.04.2014 | Комментарії (0)

           З 31 березня по  04 квітня у Просіцькій ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся  предметний  тиждень біології.  Основною метою  проведення тижня  біології є:

  • виховувати любов до предмету;
  • побачити  учнів у яких інтерес до біології уже сформувався і привернути увагу тих школярів, які біологію не знають і цікавляться нею мало;
  • розширити знання учнів у різних ділянках цієї науки.

     Крім того тиждень біології може стати тією спільною справою, що згуртує школярів, допоможе розкрити їх таланти, навчить діяти дружно й організовано, допоможе встановити зв’язки між різними віковими групами.

     На протязі тижня були проведені таки заходи:

      -   КВК на тему: «Співучі птахи» (8-9 класи);

      -    Рейн-ринг на тему: «Мандрівка в царство Біології» (6-9 класи);

-    Інтелектуальна гра на тему: «В царстві квітучих рослин» (7 клас);

-    Мультимедійна презентація «День Птахів».

     В рамках тижня біології в школі було проведено свято «Міжнародний День Птахів» який відзначається  кожного року – 1 квітня. В цей день учні школи брали участь у таких конкурсах:

-  на кращий власний вірш про птахів;

-  на краще оповідання про птахів;

-  на кращу годівничку виготовлену своїми руками;

-  на краще оформлення стінгазети.

     В школі було організовано виставки: найкращих малюнків про природу, про птахів.

     На завершення  тижня учні школи разом з вчителями біології та трудового навчання прилаштували годівнички та шпаківні у шкільному парку.     

Іонець Ніна Аристидівна, вчитель біології

       

       

Проглядів матеріалу: 594 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.04.2014 | Комментарії (0)

"Дорослі і малі повинні пам’ятати

Що сірники бідою можуть стати.

Що пустощі дітей з вогнем –

                                                  Першопричина  всіх проблем.

Що наші праотці заповідали,

Аби святий вогонь ми шанували.

Тож пам’ятаймо, що коробка сірників -

З недбалістю – пожежа й сірий дим.

Ліс наше багатство, і недопустиме його знищення вогнем в наших руках"

          Найбільша  небезпека для лісу і тих, хто там знаходиться, — це пожежа. Найчастіше лісові пожежі виникають з вини людей: від кинутого запаленного сірника, залишеного багаття. Тому, на тему “Пригоди в лісі” була проведена  година спілкування учнями 4-Б класу Чогорської ЗОШ. На захід були запрошені учні початкових класів та вчителі школи. Проведення заходу мало на меті розкрити перед учнями поняття про те, що причиною пожеж у лісах може бути  недбала людська діяльність, поглибити і закріпити дитячі уявлення про користь і шкоду вогню, розвивати в дітей розуміння того, що гра з сірниками призводить до біди,  розвивати навички правильної поведінки, небайдужого ставлення до довкілля, виховувати любов до природи, активну громадську позицію. Присутні дізналися про причини загорянь лісових масивів. Вони також ознайомились з нелегкою, героїчною працею пожежників. Лісові пожежі виникають від необережності або нехтування правилами пожежної безпеки людьми, які виходять на лона природи відпочити, в суху та спекотну погоду причиною загоряння може стати не загашені недопалок, сірник, або вогнище. На заході учні 4 класу проявили свої артистичні здібності, інсценізувавши казку “Вогонь – друг чи ворог?”.

         Для кращого осмислення та запам’ятовування отриманої інформації вчителем була підготовлена відповідна мультимедійна презентація, а також знань. Продемонстровано уривок мультфільма “Легенда про Прометея”.

         Для закріплення отриманих знань педагогом було  проведено цікаву гру “Дерево знань”, завдяки якій присутні учні усвідомили значимість теми виховної години.набуті знання на виховному заході.

вчитель початкових класів         Чоботар Альона Вікторівна

 

Проглядів матеріалу: 735 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.04.2014 | Комментарії (0)

                                        «Здоров'я — мудрих гонорар»

                                                                П.Ж. Беранже

       7 квітня відзначається Всесвітній день здоров'я. До цього дня  в Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ були проведені цікаві та змістовні заходи.Прес-центр школи видав інформаційний бюлетень про те, що це свято було засновано на честь створення Всесвітньої організації охорони здоров'я, яка з'явившись в 1948 році, об'єднала у своїх рядах представників 191 держав світу. Про те, що вперше святкування Всесвітнього дня здоров'я відбулося в 1950 році. Як і сьогодні, уже тоді глобальною ідеєю заходу була пропаганда здорового способу життя і боротьба з поширенням різних захворювань.

Найяскравішим пройшов конкурс «Найрозумніший знавець основ здоров’я» проведений вчителем з основ здоров’я Чупрун В.Л. з учнями 5 та 6 класів. У першому турі брали участь всі учні. Ті, що набирали найбільше балів, пройшли у другому, потім у третьому турах. Найрозумнішим знавцем основ здоров’я виявився учень 6 класу Дубеу Теодор. Всі учасники конкурсу показали, що вони люблять предмет «Основи здоров’я», знають як використовувати свої знання на практиці, цінують своє власне здоров’я і прагнуть до здорового способу життя . Гарний настрій та позитивні емоції панували під час заходу, наприкінці якого всі учні отримали буклети «За здорове життя» від фахівця із соціальної роботи ГРЦСССДМ Ватаманюк М.М.

                               Педагог-організатор Ауріте М.С.

  

 

Проглядів матеріалу: 649 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.04.2014 | Комментарії (0)

     Згідно річного плану роботи Купського НВК № 2 з 7 по 11 квітня проводиться тиждень психології. 7 квітня практичний психолог Ванзуряк Анна Василівна оголосила про відкриття тижня на лінійці. В понеділок з педагогами був проведений тренінг «Попередження насильства, жорстокості у сім’ї та дитячому колективі». Метою тренінгу було допомогти учасникам тренінгу усвідомити роль педагога у попередженні насильства та жорстокого поводження з дітьми дошкільного віку, вчити педагогів працювати в групах та набувати практики колективної діяльності у виробленні рішень під час вправ та ігрових завдань.       Анна Василівна підготувала цікаві вправи, які заохочували  вчителів до роботи а саме:  « Знайомство», « Прийняття правил роботи групах»,  «Очікування», « Дерево насилля», «Скульптура». Вчителі малювали груповий малюнок «Насильство».  Анна Василівна  підготувала корисне інформаційне повідомлення про проблеми насильства та жорстоке поводження з дітьми. Тренінг завершився релаксаційною вправою та притчею.

        Заступник директора з НВР                     Кирстюк О.М.

 

    

Проглядів матеріалу: 573 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.04.2014 | Комментарії (0)

   В Турятському НВК були проведені наступні заходи:

1.Загальношкільна лінійка – реквієм (04.04.2014)

2.Посадка алеї «Пам’яті Небесної сотні» (07.04.2014)

3.Перегляд відео фільмів «Небесна сотня» (4 – 11 квітня)

4.Футбольний  турнір «Пам’яті Небесної сотні» (07.04.2014)

5.Ярмарок «Пам’яті Небесної сотні» (08.04.2014)

6.Години спілкування «Пам’яті Небесної сотні» (згідно розкладу)

    

  

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 597 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.04.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024