Субота, 27.04.2024, 10:29















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Квітень » 25

        26 квітня 1986 року . Була весна – квітуча, наповнена запахами землі і нового життя. Ніхто не здогадувався, що ця весна назавжди чорними літерами буде вписана в історію нашого народу і людства, що про невелике місто Чорнобиль дізнається весь світ.

     25 квітня в Тарашанській ЗОШ І – ІІІ ст. відзначали річницю Чорнобильської аварії.  Класними керівниками були проведені години спілкування. Учні старших класів перегянули фільм «Чорнобиль наш біль».

   На лінійці хвилиною мовчання вшанували людей, які загинули внаслідок аварії на ЧАС.

Проглядів матеріалу: 646 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.04.2014 | Комментарії (0)

       26 квітня 1986 рік... Цю дату і цей рік тепер весь світ згадує з болем. Саме тоді, 28 років тому сталося ця світова катастрофа.

Чорнобиль – це наш біль, наша трагедія, одна з найсумніших подій в історії України, всієї Європи, цілого світу. У зв’язку з цією подєю кожного року ми вшануємо пам'ять постраждалих від Чорнобильської катастрофи, а також учасників ліквідації наслідків аварії. У школах, бібліотеках, закладах культури країни проводяться різні заходи.

 У Купському НВК у всіх класах були проведені  уроки пам"яті. Всі класні керівники, учні, навіть батьки долучилися до цієї події. У шкільній бібліотеці під керівництвом бібліотекаря Т. К. Алергуш була організована невелика виставка журналів та книг, присвячених пам"яті жертв Чорнобиля «Чорнобильська біда». Під час урочистої лінійки вшанували пам'ять постраждалих від Чорнобильської аварії, а також героїв Небесної Сотні. Члени літературного гуртка «Лемиіца» ( керівник – Е. Скіпор) читали вірші, присвячені сумним подіям Чорнобиля. Також була виставка газет, буклетів, книг, журналів.                                         

ЕЛЕОНОРА СКІПОР,         педагог- організатор Купського НВК    

Проглядів матеріалу: 651 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.04.2014 | Комментарії (0)

    24 квітня 2014 року діти старших груп Глибоцького ДНЗ «Сонечко» відвідали пожежну частину. Метою даної екскурсії було продовження ознайомлення дітей з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення дітей про роботу пожежників, важливість їхньої професії, про способи гасіння пожежі, а також про транспорт спеціального призначення, який використовується пожежниками. Закріпити знання дітей про причини пожежі та запобігання її, вчити правильних дій на випадок пожежі.

Рятувальники провели змістовну та цікаву екскурсію по пожежній частині. Діти побачили диспетчерську, де приймаються виклики, гараж з пожежними машинами та спеціальний одяг пожежників. Дітям надовго запам’ятається екскурсія до пожежної частини, адже вона збагатила знання дітей про цю героїчну професію – рятувальник.

 

Проглядів матеріалу: 594 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.04.2014 | Комментарії (0)

Бажаємо миру і світлої долі,

Запалу, енергії, сили доволі.

Творчого вогнику, віри й наснаги,

 Щедрості серця, людської поваги.

 На довгих стежках Вашої ниви

 Будьте завжди Ви здорові й щасливі!

      Цими сонячними днями відзначає свій день народження дуже добра, гарна і розумна жінка, заступник директора з НВР Купського НВК №2 Олена Миколаївна Кирстюк. Щиро вітаємо Вас, Олено Миколаївно, із такою хвилюючою подією у Вашому житті і бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та родинного затишку. Нехай у ваших задумах буде мудрість, у службових справах – підтримка однодумців, у серці – добро. Нехай Ваш шлях буде наповнений новими злетами й досягненнями, а все добро вертається сторицею.

Хай Бог благословляє усе Ваше подальше життя!

                                                     З повагою колектив   Купського НВК №2

Проглядів матеріалу: 761 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.04.2014 | Комментарії (6)

   На виконання рішення колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА у всіх навчальних закладах Глибоцького району розміщені плакати «Міліція Буковини на допомогу дітям».

Учні з цікавістю розглядають та обговорюють матеріали стенду на перервах та годинах спілкуваннях. Адже працівники міліції, зображені на стенді, часті гості у  наших навчальних закладах .

   

Проглядів матеріалу: 563 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.04.2014 | Комментарії (0)

 

22 квітня святкується Міжнародний день Землі. Ця історія бере свій початок ще 1970 року коли  відомий американський політик і активіст сенатор Гайлорд Нельсон  створив групу зі студентів під  керівництвом Денніса Хайеса (студента Гарварду), які провели одноразову акцію яка мала назву «День Землі»  в Сполучених Штатах Америки .

«Тиждень Землі» - це 3-й тиждень квітня, як щорічна подія, яка стала дуже популярною серед населення США і всього світу.

У Михайлівському НВК за участі дев’ятого класу та вчителя географії Гуцуляк Тетяни Іллівни було організовано свято до Дня ЗЕМЛІ. На якому організатори вчили та заохочували юних школярів любити та берегти нашу планету.  ХХІ століття...  яким воно буде для жителів планети Земля? Це залежить від нас із вами. Настав час керуватись у всіх своїх вчинках правилами екологічного гуманізму. Основна його ідея – ми з вами – лише частка природи, Космосу, законами і правилами якого ми повинні керуватись у повсякденному житті. Не владарювати над природою, а співпрацювати з нею, бути не царем природи, а її невід’ємною часткою.

Проглядів матеріалу: 586 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.04.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024