Субота, 27.04.2024, 11:01















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 18
Гостей: 18
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Квітень » 14

Шановні учні, студенти, батьки, колеги-освітяни! 

Сьогодні під загрозою опинилися територіальна цілісність і державний суверенітет України. Коли нашу державу намагаються силою розчленувати агресори, найкращим захистом країни є наша єдність. 

Ми, вільні громадяни вільної країни, можемо мати різні погляди чи вподобання, але збереження єдності і цілісності Батьківщини є нашим спільним завданням. Не залежно від того, якою мовою ми послуговуємося чи в якому регіоні країни проживаємо, ми є громадянами України.

Єдність країни - це  відповідальність, яка лежить сьогодні на кожному з нас: учнях, студентах, педагогах, батьках, міністрові.

Закликаю вас, друзі, не піддаватися на сепаратистські заклики, доклавши натомість усіх зусиль, щоб наша країна залишалася демократичною, суверенною, цілісною європейською державою, в якій людська гідність, громадянські права і свободи будуть гарантовані й захищені.

Україна - єдина!

 

З повагою

Міністр освіти і науки України                                                                  Сергій Квіт

Проглядів матеріалу: 576 | Завантажив: ToniaRMC | Дата: 14.04.2014 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 719 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.04.2014 | Комментарії (0)

     В Купському НВК №2 практичним психологом Ванзуряк Анною Василівною був проведений тренінг «Все у твоїх руках!».
Мета: усвідомити понят­тя «здоров'я», використовую­чи активні форми роботи, проаналізувати стан власного здоров'я, з'ясувати чинники, які позитивно та негативно впливають на стан здоров'я, показати цінність здоров'я для особистості, розробити реко­мендації стосовно збереження власного здоров'я, розвивати мислення, творчість, уяву та фантазію учнів, спонукати ро­бити усвідомлений вибір.
На занняті були використані такі вправи: «Коло здоров'я», «Сонечко», «Чому потрібно бути здоровим...» (переваги здорового способу життя), мозковий штурм, «Модель здоров’я»,  «З'ясування причин, що …», «Міф і реальність»,  «Залежність»,  «Терези»,  «Торбинка напам'ять»,  «Ситуація», «Символ життя».
Учні мали змогу переглянути повчальну презентацію « Я хочу бути здоровим».
Заняття завершилось притчею «Все за­лежить від тебе».

 

Проглядів матеріалу: 588 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.04.2014 | Комментарії (0)

     Команда Глибоцького ліцею бере участь у Всеукраїнському турнірі "Обніміться брати мої". 10 квітня відбувся перший тур змагань "Тарас Шевченко і література". 
Склад команди:
Ванзуряк Олександр - капітан,
Котюк Сергій,
Бабина Анастасія,
Тоненчук Вікторія,
Сигидін Андрій.
Проглядів матеріалу: 552 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.04.2014 | Комментарії (0)

    У Кам’янській ЗОШ  проводилось анкетування учнів: « Мотивація до навчання» на запит,  (Катеренюк Р.Г. класного керівника 6 – Б класу до практичного психолога Телегуз Т.Д.),  у якому прийняли участь 25 респондентів. За результатами дослідження можемо сказати що :

1     18 ( 72,0%)  з радістю відвідують школу ;   14 ( 56,0%) дуже подобається вчитися у школі.

   На запитання: « Що  найчастіше ви відчуваєте від навчання?» -  18 ( 72,0%)  відповіли що відчувають  задоволення.

 

 

Проглядів матеріалу: 599 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.04.2014 | Комментарії (0)

      З 07 по 11 квітня  2014 року у  Купському НВк №2 відбувся предметний тиждень біології.Основною метою проведення тижня біології є: виховувати любов до предмету; побачити учнів, у яких інтерес до біології уже сформувався і привернути увагу тих школярів, які біологію не знають і цікавляться нею мало; розширити знання учнів у різних ділянках цієї науки. Крім того тиждень біології може стати тією спільною справою, що згуртує школярів, допоможе розкрити їх таланти, навчить діяти дружно й організовано, допоможе встановити зв'язки між різними віковими групами.

В рамках цього тижня були проведені такі заходи:

 У понеділок, 7 квітня, на лінійці було оголошено про відкриття тижня біології, учнів ознайомили з планом проведення тижня, а також з конкурсами і умовами їх проведення. Після уроків було проведено позакласний захід «Ярмарка здоров’я», де учні 5-9 класів подорожували по павільйонах ярмарку, виконували завдання ведучих, дізнавалися про корисні поради щодо зміцнення свого здоров’я. Найкраще впоралися з усіма завданнями учні 9 класу, другими були учні 7 класу, третє місце розділили дві команди учнів 5-6 і 8 класів.

 У вівторок, 8 квітня, відбувся конкурс стін газет серед учнів 5-11 класів.

 У середу,  9 квітня, була проведена  Інтелектуальна гра « Щасливий випадок » між командами  5-11 класів. Під час гри учні згадали видове різноманіття живих організмів нашої місцевості, складали ребуси про первоцвіти. Впродовж гри між командами велась запекла боротьба і все ж у кінці гри перемогла  «дружба».

Крім того цього дня було проведено КВК вікторина з природознавства між командами хлопців і дівчат 5-6 класів. Під час гри учні згадали основні поняття з курсу природознавства. Учні добре справилися з домашнім завдання придумати казку на екологічну тематику. Перемогу в даному змаганні отримала команда дівчат.

У четвер,  10 квітня, відбулося свято «Зимуючих птахів» для учнів 1-6 класів. Під час свята учні дізналися про різноманіття зимуючих птахів, про їхню поведінку, послухали звуки птахів, розказували вірщі. Найцікавішою для учнів виявилася гра «Синички стрибунці».

Також цього дня було проведено Конкурс малюнків на природничу тематику серед учнів 5 -010 класів.

 У п'ятницю, 11 ківтня,  відбулася виставка плакатів на тему «Вірусні хвороби і їх профілактика», підбиття підсумків тижня та нагородження переможців.

        Заступник директора з НВР  Кирстюк О.М.

    

 

Проглядів матеріалу: 901 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.04.2014 | Комментарії (0)

Є святкових днів багато
На листах календаря,
А між ними наше свято –
„Вшанування Букваря”.
День вітання і прощання –
Свято перших букварів.
Перша сходинка зростання
Для найменших школярів.

    Нещодавно у 1-В класу Глибоцького ліцею відбулося свято „Прощавай, Букварику!”. Класний керівник Богдан Валентина Дмитрівна підготувала цікавий концерт з танцями, піснями, гумористичними сценками. В гості до першачків завітали Букварик, та підручники з 2-го класу Читанка, Музика, Математика та Рідна мова. Першачки висловили щирі слова вдячності своїй першій книжечці та відсвяткували 430 день народження нашої першої книги – Букваря.
Всі гості та учасники отримали море задоволення та заряд гарного настрою.
 
       
Проглядів матеріалу: 702 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.04.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024