Вівторок, 23.04.2024, 16:13















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Травень » 26

     37 випускників старшої ланки Коровійської ЗОШ І-ІІІ ступенів  22.05.2015 р., склали державну підсумкову атестацію з історії України. Серед них: 25 - учнів 11 класу з денною формою навчання, 7 - 12 класу з вечірньою (змінною) заочною формою навчання та 5 екстернів. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Проглядів матеріалу: 500 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.05.2015 | Комментарії (1)

    Образотворча діяльність – найбільш ефективний засіб розвитку творчих здібностей дітей. Одне з найулюбленіших занять дітей – малювання. Діти охоче погоджуються на пропозицію намалювати щось із задоволенням беруться до роботи.

   Щоб не обмежувати можливості малят у вираженні вражень від навколишнього світу, недостатньо традиційного набору образотворчих засобів і матеріалів. Цікавіше для дітей малювати незвично: пальцями, долоньками, паличками, штампами.

   Вода повсякчас приваблює дитину і манить своїми незвичайними властивостями. Діти захоплено спостерігають за різними її перетвореннями під час дослідів та образотворчої діяльності.

    У процесі роботи з нетрадиційного малювання вихователь Кам’янського ДНЗ Опаєць Є.І.   разом з своїми вихованцями освоює оригінальну техніку малювання рідинами  - ебру. Це одна з найфантастичніших технік образотворчого мистецтва. Більше того, малювання в техніці ембру це ще й один із видів арт-терапії.

Проглядів матеріалу: 527 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.05.2015 | Комментарії (1)

      «Рух - це здоровя, здоровя - це клас! Гармонія руху захоплює нас!». Саме такий девіз обрали для для спортивних свят та розваг вихователі Чагорського ДНЗ.  Рухливі ігри є найкращим засобом для розвитку у дітей самостійності та організованості, кмітливості та творчості. 

     Правильно підібрані ігри сприяють гармонійному розвитку організму наших дошкільників. Різноманітні рухи та ігрові дії дітей ефективно впливають на діяльність серцево-судинної, дихальної та інших систем організму, збуджують апетит і сприяють міцному сну.

      Рухливі ігри задовільняють потребу організму дитини в русі, сприяють збагаченню її рухового досвіду. За допомогою ігор у дошкільнят закріплюються різноманітні вміння і навички основних рухів (ходьби, бігу, стрибків, рівноваги), розвиваються такі важливі фізичні якості як швидкість, спритність, витривалість.

 

Проглядів матеріалу: 435 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.05.2015 | Комментарії (0)

   22 травня  2015 року у Тереблеченському ДНЗ з метою удосконалення рухових навичок дітей в умовах емоційного спілкування з однолітками та дорослими, виховання цілеспрямованості, витримки, доброзичливості, згуртованості, пропагування здорового способу життя пройшло спортивне свято«У здоровому тілі – здоровий дух».                                        

    У цей день дошкільники показали свої досягнення в спортивних уміннях, виявляли спритність, творчість, ініціативу. До дітей на свято завітали відомі герої мультфільму «Маша і Ведмідь», які допомагали малятам долати перешкоди.

     Батьки активно  підтримували  дітей оплесками. Під час свята в залі панувала доброзичлива й невимушена атмосфера Всі учасники заходу залишились задоволені і щасливі.

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 445 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.05.2015 | Комментарії (0)


Діяли чітко і злагоджено, як того веліла ситуація     Якоїсь миті учні Глибоцького ліцею помітили в актовій залі підозрілий предмет. Про свою знахідку школярі повідомили вчителям, а ті, в свою чергу, директору Дмитру Глобаку.Останній негайно зателефонував у райвідділ міліції, водночас організував евакуацію у безпечне місце з приміщення 40 вчителів, 481 учня та 11 батьків.

За лічені хвилини до ліцею прибули працівники райвідділу управління державної служби з надзвичайних ситуацій, співробітники кримінальної міліції у справах дітей, до яких приєднався експерт-вибухотехнік із науково-дослідного експертно-криміналістичного центру у Чернівцях Андрій Гаврих. Він оглянув підозрілий предмет і переконавшись, що той не таїть у собі небезпеку, повідомив про це усіх присутніх...
Такими видались у вівторок комплексні об’єктові тренування у Глибоцькому ліцеї. За оцінкою фахівців міліції та еменесників, педагоги, учні та всі задіяні у тренуваннях діяли чітко і злагоджено, згідно із вимогами інструкцій.
Проглядів матеріалу: 580 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.05.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024