П'ятниця, 26.04.2024, 13:41















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Травень » 18

    Днями у Дніпропетровську Приватбанк організував інтелектуальні змагання для старшокласників. Учні виконували задачі, квести, презентації. Богдан Славута, Микола Трафенчук та Степан Ванзуряк з Глибоцького ліцею стали кращими з кращих:Микола став четвертим в державі, Степан здобув  ІІІ місце та винагороду в 10 тис. грн., а Богдана визнано переможцем, названо фінансовим генієм України та нагороджено премією в 50 тис. грн.

Хлопці щиро вдячні  рідному ліцею, вчителю Чубрей Олександрі Степанівні та батькам за підтримку. Особлива подяка – Мігоряну Олександру   Дмитровичу – провідному менеджеру з обслуговування корпоративних клієнтів Приватбанку.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 497 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2015 | Комментарії (3)

   Мати - найсвятіше, що є в нашому житті. Ії голос, яким би він не був, мелодійний чи ні, все одно наймилозвучніший. Теплі руки матері – це перше, що відчуває малюк. Ніжні дотики, колискова, ласкаві слова – все це прояви материнської любові, тепла.

         У зв'язку з тим, що нещодавно святкувався День матері, найменші "троянди" - першокласники Йорданештської ЗОШ №2,  разом з вчителем  Костинян М.Г. приготували свято для матусь - свято душі, свято радості, щасливих усмішок, щоб матусі завітавши до школи,  хоча б на пару годин забули про хатні справи. Це був день відкритих дверей та відкритих сердець . Все для мам, бо хто, як не вони є поряд в будь- яку хвилину - і радості, і смутку.

         Атмосфера свята відчувалася з самого порогу класу - святкові кульки, сердечка та квіти, теплі обійми, ласкаві слова -  сюрпризи, сюрпризи, сюрпризи.

         На початок вчитель провела відкритий урок  під девізом "Мамині руки будують наше щастя". Кожен з учнів висловив свою любов матусі віршами, гарними відповідями на запитання, які зібрали з пелюстків квітів, маленькими подарунками.  Душевні пісні занурили  їх у світ спогадів та  душевного спокою.

         А після уроку вчитель попросила мам завітати на Свято Букваря. А  це вже свято і неба, і землі, бо Бог зібрав усе тепло і подарував  діточкам, які самі світили  як промінчики сонця. Зі слів дітей,  Буквар служив їм справжнім царством букв і звуків . Днем за днем, вивчаючи букву за буквою вони зростали, а Буквар розкривав ще більше та більше свої таємниці - нові та нові слова, та розцвітали нові та нові тексти з вивчених букв.  Тяжко було, але долаючи всі труднощі діти з радістю говорять: « Ми знаємо всі букви, і ми вже учні 2-го класу».

         Семеро дівчаток та двоє  хлопців, разом з царицею «Математикою»,  церем «Букварем», та вчителькою  організували справжнє свято для дітей, гостей та матуь, які є невід'ємною частиною школи. В очах матусь горів «вогник щастя» переглядаючи фотографії їхніх янголяток , їм не вірилось, що час минув так швидко і їхні квіточки можуть читати та писати, та скоро будуть сидіти за партами 2-го класу. Вони висловлювали слова вдячності вчительці за її працю, за добре серце, за лагідне материнське слово, за кожен день відданий їхнім перлинкам.      

         Для школи вже стало традицією організувати таке свято в кінці кожного року. Кожен вчитель організовує по своєму, цього року вчителька порівняти Царство букв з пелюстками квітів, бо на крилах краси та з міцними знаннями зможеш крокувати з впевненістю у цей незрозумілий світ та піднятися на вершини слави.

         Неодноразово було сказано, що школа, батьки і діти - це один букет квітів. Саме так  було, є і буде.

 Опаіць М.І. - педагог-організатор

Проглядів матеріалу: 450 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2015 | Комментарії (0)

   13 травня з УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ для учнів 4-х класів Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. розпочалося проведення підсумкових контрольних робіт (державна підсумкова атестація). Діти виконували звичні їм завдання. Загалом всі учні успішно справилися з диктантом та завданням до нього. Бажаємо успіхів випускникам початкової школи та високих результатів контрольних робіт з інших предметів! 

Проглядів матеріалу: 549 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2015 | Комментарії (0)

     В Купському НВК №2 відбувся круглий стіл «Урок особистісно зорієнтовоному навчанні». З метою реалізації даної проблеми була організована робота з педагогічними кадрами над пошуком інноваційних шляхів вирішення завдань вдосконалення навчально-виховного процесу. Також планувались та проводились індивідуальні та колективні форми методичної роботи з педагогічними кадрами з метою ініціювання педагогічних інновацій, проводився аналіз результативності апробації та впровадження інноваційних педагогічних технологій у навчально-виховний процес.

Заст.директора з НВР  О.М.Кирстюк

Проглядів матеріалу: 406 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2015 | Комментарії (0)

     У Молодійській ЗОШ І-ІІІ ступенів до дня боротьби за права кримсько-татарського народу, 71-ї річниці департації кримських татар була проведена презентація «Унікальні фото депортованих кримських татар», що вразила учнів школи. Презентація супроводжувалася розповіддю вчителя історії Маги О.В., яка розповіла учням про історичні події, щодо життя та депортації кримськотатарського населення.

Проглядів матеріалу: 501 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2015 | Комментарії (0)

     У рамках програми  Захисту Вітчизни відбулися районні змагання присвячені 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі, 70-й річниці завершення Другої світової війни та 71-й річниці з дня створення Чернівецької обласної організації Товариства сприяння оборони України.

         У  змаганнях прийняли участь 23 школи району. Серед них і команда учнів 11-ого класу Купського НВК.

Таким чином, Іон Дущак зайняв ІІ місце зі стрільби,  Крістіан Плеван також посів ІІ місце у змаганні зі спорядження магазина патронами. Інші двоє учнів Петро Болокан та Ілля Сучеван посіли ІV місце – перший у підтягуванні на перекладині, а другий у метанні гранати Ф-1. К

    У підсумку учні 11-ого класу Купського НВК посіли загальнокомандне ІІ місце. Цими досягненнями завдячуємо плідній співпраці  учнів та вчителя Захисту Вітчизни   Петра Васильовича Мораря.

         Бажаємо всім випускникам успіхів у майбутньому.

                                             Елеонора Скіпор  

Проглядів матеріалу: 589 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.05.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024