П'ятниця, 29.03.2024, 13:26















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Травень » 28

Від щирого серця вітаємо всіх вас з Днем останнього дзвоника!

Останній дзвоник – по-справжньому всенародне свято! Воно об’єднує вчителів та учнів, батьків та дітей, владу і громаду, бо діти – це найбільший і найкоштовніший скарб народу.

Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Звісно, ви чутимете його мелодію ще багато-багато разів, приводячи до школи своїх дітей, а пізніше й онуків, але для вас, особисто для вас, він пролунає сьогодні востаннє. Минуть роки, але ви пам'ятайте і цей дзвінок, і рідну школу, і ваших вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих.

По-особливому урочистий цей день і для ваших батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя, раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас.

Тож вітаємо усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

Зі святом вас!

З повагою,

Начальник управління освіти Глибоцької РДА          Швець В. Г.,
Голова РК профспілки працівників освіти                 Лазурко С. І.

Проглядів матеріалу: 1667 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.05.2015 | Комментарії (0)

    

    Сьогодні Старововчинецький ліцей вшановував  найрозумніших,  найкмітливіших , найдопитливіших! Одним словом - найталановитіших! Вже традиційним для ліцеїстів стало свято, якого немає в жодному календарі, але для нас воно є особливим, бо вшановували нині юні обдарування. 
   Зоряне небо! Споконвіку воно супроводжує земне життя. Ясним сонячним днем і погожої зоряної ночі, ранніми осінніми вечорами та весняними ранками небесні світила були разом з родиною, з її радощами і печалями, буднями і святами. Зоряне небо – наче казка без слів. Зачудовано дивишся довго-довго, намагаєшся зрозуміти чому воно так далеко і що означають оті небесні світлячки… Палають  в небі зірочки ліхтарями людської долі, а людина несе у собі світло тієї зірки, під котрою вона народилася. У яскравій та неповторній галактиці нашого ліцею найяскравішими зірками сяють для нас наші шкільні обдарування.  

 
Проглядів матеріалу: 477 | Завантажив: Жанет | Дата: 28.05.2015 | Комментарії (0)

 Ми з тобою одної крові. 
Ти став рідним мені,солдате!
Я пишаюсь,мій брате тобою. 
Ти пішов в бій -всіх нас захищати.
Ти молитву народу відчуєш, 
Вона буде,мов щит закривати. 
Знаю,зараз в окопах ночуєш 
Знаю,мусиш за нас убивати…

      Стало доброю традицією в Йорданештській ЗОШ І-ІІІ ст. організувати благодійні шкільні ярмарки. І на цей раз активісти шкільного самоврядування відгукнулись на звернення сільського голови Лютика Г.Ф. про збір продуктів харчування для воїнів АТО . З цією метою, 27 травня була проведена чергова благодійна акція. На вилучені кошти були закуплені різноманітні продукти харчування, які через сільську раду  та волонтерів будуть направлені до наших вояків в зону бойових дій АТО.

Проглядів матеріалу: 429 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.05.2015 | Комментарії (0)

        В рамках проведення Тижня знань з основ безпеки, який проходив з 18 по 22 травня 2015 року в дошкільному підрозділі Михайлівського НВК були проведені виховні заходи, заняття, конкурси. Під час проведення Тижня знань з основ безпеки у дошкільнят формується у свіомості дітей відчуття особистої та колективної безпеки, навички розуміння та оцінки небезпеки; безпечної поведінки вдома, на вулиці, у повсякденному житті. Поліпшується якість освітньої роботи з питань безпеки та захисту здоров’я дітей від негативних впливів довкілля, вдосконалюється теоретичні знання і практичні навички педагогів, пропогується здоровий спосіб життя серед педагогів, дітей та їх батьків.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 390 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.05.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024