Субота, 20.04.2024, 09:03















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Березень » 01

   Франція - країна з багатющою історією і культурою. Мабуть немає такої людини, яка не хотіла б хоч раз побувати у Франції. Учні 5-6 класів Йорданештської ЗОШ І-ІІІ ступенів разом з вчителем французької мови Карп Є.Р. проводили виховний захід «Les jeux des patriotes». Захід проводився у формі конкурсу двома мовами: французької і української. Цей захід дав змогу учням продемонструвати не лише свої мовні компетенції, а й знання історії Франції та України, географії, мистецтва. Учні розповіли багато цікавого, про символи України та Франції, про культуру, традиції, історії, та звичаїв обох країн. Головна мета свята – довести, що мова об’єднує різні народи і надає неабиякої сили, щоб всі жили у мирі та злагоді.

 

Вчитель французької мови Карп Євгенія Радівна

Проглядів матеріалу: 437 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.03.2017 | Комментарії (0)

    Весна приносить світло, тепло, радість і сподівання. З-під снігу пробиваються маленькі проліски, купаються у сонячному промінні, ловлять ніжний подих землі, радіють вітерцю. Кучеряві діброви,смарагдові левади й змолоділі поля мліють від радісних симфоній і веселих барв великого свята природи. Саме в цю пору традиційно у нашій школі проводиться районний етап обласного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», проведення якого, сприяє виявлення обдарованих дітей, розкриттю їхніх талантів та залученню до активної участі у мистецькому житті.

Наші учні підготували драматичну п`єсу «Mărțișor», керівниками якої були Плантус В. Г. та Величко В. О.

Палітру виступів доповнили наші артисти – учні 1-6 класів: Піцул Віоріка, Попович Костянтин, Кондря Максим (6-Б клас), Кравчук Адріана, Петрович Кароліна (5 клас), Ротар Андрій, Сокол Каталіна, Доготар Сіліна, Плантус Ілля (4-Б клас), Кравчук Андрій (3 клас), Попович Ілля (2-Б клас).

В номінації «Літературна творчість» взяв участь учень 7-Б класу Плантус Микола з віршем Василя Бику «Brândușele». Їхню майстерність оцінювали журі, до якої увійшли: Ванзуряк Наталія Василівна, Воробець Тетяна Василівна та Шова Домніка Лазоровна. За тим, що відбувалось у залі можна було сказати, що весна вступила у свої законні права і настала вона не тільки на вулиці, але і в наших думках. На обличчі кожного – посмішка, а на грудях – марцішор, символ весни.

Існує повір`я, якщо тридцять першого березня розвісити марці шор на квітучі фруктові дерева і згадати бажання, то воно обов`язково здійсниться.

Тож нехай стануть реальністю ваші найзаповітніші, найпотаємніші мрії, дорогі друзі. 

 

Проглядів матеріалу: 401 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.03.2017 | Комментарії (0)

  15 січня стартував ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін. Вже проведено олімпіади з  математики, екології, економіки, румунської мови та літератури (румунської і зарубіжної), французької мови, біології, правознавства, російської мови та літератури, інформатики, географіїісторії, астрономії, ІКТ, астрономії, фізики, англійської мови, трудового начання, зарубіжної літератури, хімії, української мови та літератури.

Наш район успішно представили і вибороли призові місця наступні учні:

з математики:

                                         Челеняк Андрій, Глибоцька гімназія - ІІІ місце.

                                                                   з екології:

                                                                            Назаришин Олександр, Глибоцький ліцей -ІІ  місце;

                                                                                                Русу Кароліна, Глибоцька гімназія -ІІІ місце;

                                                                                               Круліковська Каріна, Глибоцький ліцей -ІІІ місце.

 

                                  з румунської мови та літератури ( румунської і зарубіжної):

                                                                              Мороз Анна-Марія, Йорданештська ЗОШ І-ІІст., - І місце;

                       &n ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 1564 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.03.2017 | Комментарії (8)

    Традиційним заходом для нашої школи стало проведення Дня відкритих дверей. Цього року він відбувся 28 лютого. Ця подія надзвичайно важлива для посилення партнерських відносин. Серед гостей, які відвідували уроки, були колеги-педагоги Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст., окремі батьки учнів, а також Щвець В.Г. - методист РМЦ управління освіти Глибоцької РДА. Усі присутні мали змогу побувати на відкритих інтерактивних і звичайних уроках. Своїм досвідом ділилися Деліцой Т.Т., Нітушка І.І., Чобан В.А., Чимчинська О.І. та Німіжан Г.Д. Проведений День відкритих дверей продемонстрував, що педагогічний колектив школи докладає значні зусилля для розкриття особистості, творчого потенціалу та самоорганізації учнів, спонукає їх до ініціативності та зацікавленості у навчанні.

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 472 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.03.2017 | Комментарії (0)

    21 лютого в Привороцькій ЗОШ І-ІІ ступенів відзначили День рідної мови. Протягом дня в кожному класі відбулися хвилинки старанності «В гостях у пані Каліграфії».

Свято рідної мови прийшло за таким планом:

  1. Святковий урок у 6 класі.
  2. Тематична інформація «Чому святкується міжнародний день мови».
  3. Огляд виставки словників «Не бійся заглядати у словник».

Розпочався урок «Молитвою до мови», яку з великим натхненням і вірю в серці прогитали учні. Вчитель української мови Трач К. І. Наголосив на тому, що це один із тих днів, коли кожен має змогу відчути себе частинкою свого народу, посіяти в своєму серці хоча б одну зернину любові до рідної мови. З учнями були проведені цікаві конкурси. Вони із задоволенням відповідали на поставлені їм запитання, тим самим демонстрували свої знання мови.

Проглядів матеріалу: 394 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.03.2017 | Комментарії (0)

   10 березня 2017 року о 1300 в конференц-залі РМЦ відбудеться, перенесений з грудня 2016 року, круглий стіл для лідерів учнівського самоврядування « Лідером не народжуються – лідером стають!».

Під час засідання круглого столу відбудеться ярмарка ідей, пропозицій, досвіду, тренінги, ділові ігри. Бути готовими, в неофіційній обстановці, поділитися своїм досвідом роботи, надати пропозиції щодо подальшої роботи.

Запрошуємо всіх очільників шкільного самоврядування та координаторів.

 

Стрельчук О.К.

Проглядів матеріалу: 406 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 01.03.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024