Субота, 20.04.2024, 13:49















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Березень » 08

   Сьогоднішній ранок в школі розпочався з чарівних звуків весняних мелодій у виконанні талановитих хлопців школи Мойсюка Олега (7-Б кл.) і Веренка Анатолія (6-А кл.) та вчителя музики Олега Володимировича. Кожний, хто переступав поріг школи, отримував гарний настрій на увесь день. Зворушлива мелодія нагадувала всім про гарне свято весни - 8 Березня.

А ще дівчатка 5-11 кл. мали змогу переглянути протягом дня відео-привітання від своїх однокласників, яке було заздалегідь підготовлене учнівським самоврядуванням під керівництвом педагога-організатора Іванни Ігорівни.

Сподіваємось, що всім було приємно почути привітання з наступаючим 8 БЕРЕЗНЯ від сильної половини школи!!!

Проглядів матеріалу: 390 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.03.2017 | Комментарії (0)

   "Мати - це наш янгол охоронець, якого подарував нам Бог від народження. Тому, ми, діти, маємо окрилити її радістю, щоб усмішка на її лиці лишалась завжди".

Саме ці слова знайшли своє особливе місце в маленьких серцях учнів 2-го класу Йорданештської ЗОШ №2 в підготовці свята "В світі дитинства" для улюблених матусь.

Ці маленькі квіточки разом з вчителем Божеску О.В. зуміли занурити не лише себе у казковому світі дитинства, але й матусь, які  зуміли відчути себе дітьми.

Свято вдалось на славу, її атмосфера ще довго пануватиме в серцях матусь, для яких їхні діточки дуже постарались.

Опаіць М.І. - педагог-організатор

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 365 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.03.2017 | Комментарії (0)

   Кожного року всі ми чекаємо улюблене свято весни - Міжнародний жіночий день 8 березня. Урочисті заходи з нагоди цього свята відбулися на початок березня у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Старшокласники привітали своїх педагогів-жінок зворушливими словами та листівками.

Вчителі Пуюл В.В. та Василаш А.Г. організували з учнями другого та четвертого класів літературно-музичну композицію «Схиляюсь перед тобою, дорога матусю!». Учні виразно читали вірші про прихід весни, 8 березня, Мацишор, перші весняні квіти та, у першу чергу, про своїх матусь.

Класоводи Панчук Д.А.та Панчук О.В. об’єднали концертну програму під гаслом: «Моя матуся сама, сама». Учні першого та третього класів виразно читали вірші, виконували пісні та веселі танці.

Присутніми на святі були не лише матусі початківців, а й бабусі, сестри та інші гості, які отримали від малечі вітальні листівки виготовлені власноруч.

Проведені заходи принесли всім весняного тепла і настою, щиру радість, зробили цей день особливим!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 407 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.03.2017 | Комментарії (0)

 З нагоди Дня прекрасних дам в Сучевенській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено святковий концерт.

До проведення концерту діти підготувались заздалегідь. Під керівництвом педагога-організатора Ніколаєвич Міхаєли Миколаївни гарно оформили святкову залу, зі спортивної – перетворили на актову, прикрасивши її різнобарвними квітками та стрічками. Кожному, хто завітав в цей день до школи, дарували квітку, виготовлену власноруч учнями на згадку про гостинність.

Для бажаючих сфотографуватись оформлено декоративне пано.

На концерті лунали пісні про найдорожчих матусь, бабусь трьома мовами: румунською, українською, англійською.

Пісні у виконанні Сімони Кожокар, Олени Сучеван, Адіни Тарици, Арсенії Кирлик розчулили материнські серця. Захоплюючим моментом концерту була інструментальна музика у виконанні учнів, що відвідують музичну школу. Незабутніми залишилися враження у присутніх і від румунських народних танців, якими одинадцятикласники запалили серця глядачів, а дівчата восьмикласниці перенесли віртуально у романтичну Іспанію. Для дорогих гостей вони також виконали й сучасний танець, підкресливши цим жіночність та граціозність.

Непомітно промайнула сива зима. Позаду міцні морози та кришталевий подих холодних днів. Та на зміну їм поспішає молода весна, яка на крилах приносить тепло і надію. Весна, що гаптує галявини та пагорби бриндушковим цвітом та розсіює первоцвіт на узліссі, яка визволяє зі студеного полону лагідне сонце. Від його теплих променів і веселого цвірінькання пташок радіє душа, піднімається настрій.

Так, вже настала весна… А початком її став Марцішор. За ним поспішає до нас Свято 8 Березня. Саме з ним ми хочемо привітати всіх жінок – дорогих мам, найдобріших у світі бабусь, милих сестричок і подружок. Всіх, всіх тендітних і вродливих, чуйних і лагідних представниць гарної половини людства. З святом Вас !!! Хай завжди посміхається вам сонце, душа радіє весні і Божа благодать літає над вами в усі дні. Хай здійсняться всі ваші мрії та удача не покине вас ніколи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 372 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.03.2017 | Комментарії (0)

   Lumina şi căldura soarelui, suflul proaspăt al primăverii se simtepretutindeni.Adie un dulce vântişor şi-aduce pe aripioare nobila şi graţioasa zi de 8 Martie – Sărbătoarea Femeii. De-a lungul veacurilor,8 Martie rămâne o sărbătoare deosebită închinată celei mai dragi fiinţe- mama. Elevii şcolii de la Iordăneşti 1 (clasele a 5-a şi a 6-a) îndrumaţi de profesoara de limba română şi literatura (română şi universală) Oxana Cârciu au prezentat o scenetă dedicată sărbătorii de 8 Martie - „Flori pentru mama”. Cu sufletul în palme elevii au adus mulţumire şi omagiere scumpelor mame.Buchetul de versuri, melodiile frumoase şi cuvintele calde dăruite din tot sufletul au răscolit inimile mamelor până la lacrimi.

Fie ca-n sufletul fiecăruia să sălăşluiască numai primăvara, lumina sacră, pacea, dragostea şi tot ce-i mai frumos şi sfânt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 552 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 08.03.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024