Четвер, 25.04.2024, 06:53















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Березень » 16

   06 березня голова Глибоцької районної державної адміністрації Георгій Придій спільно з начальником управління освіти РДА Василем Барарюком відвідали Карапчівський ліцей імені М.Емінеску. Завітавши до навчального закладу посадовці взяли участь в зборах колективу, де обговорювались питання щодо трудового розпорядку, вдосконалювання режиму роботи школи, організацію харчування учнів у школі, встановлення надбавок вчителям, підвозу учнів із сусідніх шкіл. Гості подякували вчителям за їх нелегку працю, доброту і турботу, яку вони щодня віддають нашим дітям.

Крім того, посадовці відвідали село Кам’янка, де ознайомилися з ходом реконструкції дошкільного навчального закладу. На разі в закладі завершуються внутрішньооздоблювальні роботи.

Проглядів матеріалу: 384 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.03.2017 | Комментарії (0)

Кобзарю !

Знов до тебе я приходжу,

Бо ти для мене совість і закон !

Л.Костенко

    Серед тих визначних діячів, чиї серця, помисли, талант спрямовані на служіння народові,чия душа сповнена високої любові до батьківщини, Шевченко по праву займає почесне місце, бо з таким вогнем у душі захищав свободу і незалежність вітчизни, честь і гідність народу. Безсмертне ім’я великого українського поета і художника Т. Г. Шевченка відоме скрізь як ім’я людини, що віддала своє життя боротьбі за свободу українського народу. Своєю творчістю Т. Г. Шевченко відкрив нову епоху в українській літературі, створив чудові зразки поезії, які могутньо зазвучали над світом як гнівне звинувачення царизмові, як пристрасний заклик до активної боротьби за кращу долю. Натхненні поетичні твори Тараса Шевченка – неоціненний скарб світової літератури – стали надбанням широких народних мас.

З метою вшанування пам’яті Т.Г.Шевченка, виховання любові і поваги до спадщини, яку нам залишив поет, сприяння усвідомлення учням великого вкладу Кобзаря у розвиток мистецтва України з 06.03.17 р. по 10.03.15 р. у Нижньосиньовецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений Шевченківський тиждень.

Упродовж тижня були проведені заходи згідно плану, розробленого вчителями української мови та літератури.

Розпочався тиждень виставкою ілюстрацій до творів Тараса Шевченка «Шевченко не поет, а голос душі українського народу!» З метою показу багатогранності творчої особистості Великого українського поета,вчитель Педурару А.Г. з учнями 5-го класу провела конкурс віршів «Поетичний вінок Кобзареві» . Цікаво пройшов літературно-музичний урок «Ти з нами, Тарасе!» організаторами якого були учні 6 -го класу під керівництвом учителя Мутеліки І.С.. Дзвінко лунали пісні «Садок вишневий коло хати», «Реве та стогне Дніпр широкий», «Думи мої, думи» при проведені літературно-музичної композиції «Ми тебе не забули, Тарасе!». 10 березня вчитель української мови і літератури Лерка О.Є. провела урок-семінар «Світова велич Тараса Шевченка» з учнями 9 класу. Завершився тиждень тематичним вечором «Тарас Шевченко-духовний батько української нації».

Декада пройшла на високому рівні , усі класи взяли активну участь у проведені заходів. Учителями української мови та літератури була проведена значна робота у підготовці до Шевченківських днів. На відкритих та позакласних заходах використовували різні форми проведення ; використовувалися інформаційно- комунікативні технології, інтерактивні методи, що сприяло кращому засвоєнню матеріалу учнями, вихованню поваги до творчості Кобзаря, залученню дітей до глибин шевченківської мудрості, утвердженню його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства.

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 423 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.03.2017 | Комментарії (0)

   У цьому році минає 203 роки з дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

В день народження Шевченка дорослі і діти йдуть до пам’ятника, щоб поставити свічку, покласти квіти, почитати його вірші, поспівати пісні і цим висловити свою шану великому Кобзареві.

Учні Волоківської ЗОШ також вшанували пам'ять Т. Г. Шевченко. Вони приготували святкові зажоди, де лунало багато гарних віршів народного поета, розповідали про його непросте життя.

Шевченківські дні пройшли цікаво і насичено.

Кожен народ має свято берегти скарби минулого, щоб не перетворитись у манкуртів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 395 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.03.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024