П'ятниця, 19.04.2024, 08:46















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Березень » 20
Проглядів матеріалу: 514 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2017 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 443 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2017 | Комментарії (0)

   У Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. для учнів 5-Б класу пройшла відкрита виховна справа на тему "Кажімо більше добрих слів...". Класний керівник Віра Петрівна Зіневич виховувала в учнів доброзичливість, повагу, культуру спілкування у повсякденному житті; виробляла звичку вживати ввічливі слова-привітання та чемну форму звертання. У ході проведення "школи ввічливості" класний керівник дала дітям уявлення про правила ввічливості та культуру мовлення, а також виховувала бажання користуватись в повсякденному житті "чарівними словами”. Сподіваємося, що відтепер учні 5-Б кл. будуть найввічливішими учнями школи.

Кажімо більше «чарівних» слів
Ніщо не обходиться нам так дешево
і не цінується так дорого, як ввічливість.
М.Сервантес

Проглядів матеріалу: 478 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2017 | Комментарії (0)

   З 13 по 17 березня 2017 року в Багринівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов тиждень французької мови.

З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти з 13 по 17 березня у нашій школі проводився «Тиждень французької мови». Дітям були представлені завдання не лише з програмового матеріалу, але й із елементами країнознавства.

Вивчення французької мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Оволодіння іноземною є потребою часу. Під час вивчення французької мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної культури.

Метою проведення тижня французької мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках французької мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення французької мови.

Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!!

Програма тижня була насиченою.

13 березня 2017 святковою лінійкою розпочався тиждень французької мови. Діти були ознайомлені з планом роботи тижня.

Відкриті уроки з французької в 8х класах «Географія Франції та України» та «Знаєте ви Францію» (вчитель Урсакі О.І.)

Метою уроку було

  • Практична – розвиток навиків і умінь діалогічної і монологічної мови, розвиток лінгвістичної, країнознавчої, соціокультурної компетенції учнів.
  • Освітня – розширення лінгвістичних знань, активізація вживання нової лексики.
  • Виховна – формування особових якостей (активність, комунікабельність), що розвиває – логічне і абстрактне мислення, творчих здібностей і уяви.

Протягом тижня проводилась виставка тематичних газет та учнівських проектів на тему «Франкофонія». У конкурсі брали участь учні 2-11 класів. (вчителі Урсакі О.І. та Патраш А.С.) Заключним етапом проведення тижня французької мови стали вікторини «Marathon», в якій взяли участь 2 команди (учні 10-11 класів) та «Jeu des fruits et legumes» (учні 5 класів).

Тиждень французької мови в школі завершено. Вивчення французької мови дає змогу розуміти життя французів, вивчати культуру, історію Франції, будувати плани на майбутнє життя. Тож, вперед за новими знаннями, за успіхами в наступному році!!!

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 497 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2017 | Комментарії (0)

   «Зі всіх мов світу найкраща – це штучна і стисла мова математики. Математика – це мова, якою спілкуються всі точні науки, а їх найважливіше завдання – навчити людину мислити».

Відповідно до плану методичної роботи та з метою розвитку творчості, логічного мислення, самостійності, зацікавленості учнів до предметів та встановленню міжпредметних зв’язків, у Молодійській школі був проведений традиційний предметний тиждень математики та інформатики з 27.02.2017 по 03.03.2017 року. Вчителі МО підготували низку нестандартних уроків, провели багато цікавих та змістовних заходів, конкурсів на яких учні 5-11 класів показали свої знання, вміння, навички та творчі здібності. Учні також прийняли активну участь у проведенні тижня, оформивши багато математичних стінгазет.

В рамках тижня були проведені такі заходи:

  1. Тематична лінійка – відкриття Тижня математики та інформаційних технологій;
  2. Презентації: «Еволюція комп’ютерної графіки», «Еволюція операційної системи Windows», «Етапи розвитку обчислювальної техніки»;
  3. Уроки:
  • 5 клас, математика «Додавання і віднімання мішаних чисел» - вчитель Мандрек О.Г.;
  • 7 клас, інформатика «Створення діаграм та графіків у табличному процесорі Excel 2007» - вчитель Невестюк А.В.;
  1. Заходи:
  • 6 клас, «Математичне лото» - вчитель Круліковська О.В.;
  • 7 клас, Математичний «Брейн - ринг» - вчитель Горобець О.К.;
  • 8 клас, Ток-шоу «Інфоманія» - вчитель Невестюк А.В.;
  1. Закриття тижня.

Проглядів матеріалу: 350 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2017 | Комментарії (0)

   Українська революція 1917-1921 років — це один із ключових та водночас найскладніших періодів національної історії ХХ століття. У той час національно-визвольна боротьба сягла апогею, сприяючи відродженню української нації.З метою вшанування традицій боротьби за незалежність і соборність України і військової доблесті захисників рідної землі, визнання історичного значення подій, пов'язаних з визвольною боротьбою початку XX століття та утвердженням української державності в Йорданештській ЗОШ І-ІІІ ст. 17 березня проведено виховну годину на тему: «100 – ліття від початку Української революції». Учні 10-го класу переглянули фільм «Історія революції. 1917 рік».

 

ЗДВР Кирчу О.Г.

Проглядів матеріалу: 438 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2017 | Комментарії (0)

Історію нашу на славній сторінці,

Розкриє дитина, що в правді зросла.

Єднаймося ж браття, мої українці,

Во ім’я Шевченка, во ім’я Христа!

 

Щороку відзначають українці на своїй землі і в зарубіжжі річницю від дня народження великого сина України, геніального поета і художника Тараса Шевченка. Ми називаємо його ще апостолом правди і свободи, нескореним борцем за волю України. 17 березня в Слобідському НВК  був проведений урочистий захід присвячений Великому Кобзареві під гаслом: «Слава Шевченка не вмре, не поляже». Крім того, учителі-словесники провели тематичні уроки, присвячені життю і творчості Т.Г.Шевченка. У шкільній бібліотеці була оформлена книжково-ілюстративна виставка «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття». Сьогодні до нього, до нашого Пророка звертаємо свої погляди. Із його ідеями, помислами звіряємо свої кроки в утвердженні Української держави.

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 395 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2017 | Комментарії (0)

Учити літати...

Учити мріяти...

Учити творити...

Це призначення педагога.

   Професія вчителя завжди вимагала від тих, хто її обрав, повної віддачі. Учитель готується до хорошого уроку все життя...

Згідно річного плану роботи школи 17 березня у Йорданештської ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов День відкритих дверей. День був спланований так, що поєднував різні напрямки роботи. Під час проведення відкритих уроків вчителі показали комбіновані уроки, уроки закріплення вивченого, уроки систематизації та узагальнення вивченого матеріалу. Було представлено форми і методи роботи (презентації, робота в групах) учителя з учнями на різних етапах уроку з різними віковими категоріями дітей, а саме: методики закріплення та повторення матеріалу на різних етапах уроку, актуалізації опорних знань, активізації учнів, використання різноманітних інтерактивних методик та мультимедійних засобів на уроці.

Впродовж тижня педагогічної майстерності проведено калейдоскоп відкритих уроків з :

літератури (румунської та світової), Кирчу О.Г.- 5 клас;

французької мови, Карп Є. І. - 5 клас;

географії, Бурла О.М. – 6 клас;

хімії, Божеску М.Д.- 9 клас.

На уроки запрошували учителів з атестаційної комісії. Усі уроки проведено на високому методичному рівні. День відкритих дверей у Йорданештської ЗОШ І-ІІІ ст. показав, що всі працівники володіють змістом навчальних програм, методами, засобами й технологіями навчання та виховання, демократичним стилем спілкування з учнями.

Найщиріші вітання нашим професійним педагогам, талановитим учням, найкращих побажань здоров' я та творчих злетів.

У кожній людині є сонце.

Тільки дайте йому засвітити!

ЗДВР Кирчу О. Г.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 379 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2017 | Комментарії (0)

   На підставі Типового положення про атестацію педагогічних працівників України організовано та проведено атестацію педагогічних працівників у 2016/2017 навчальному році.

Згідно плану проходили атестацію:

  • вчитель початкових класів Григорович Д.Г.,спеціаліст вищої категорії, звання «вчитель-методист»;
  • вчитель історії Федоренко І.С., «спеціаліст ІІ категорії»;
  • вихователь Баловсяк Т.В., «спеціаліст ІІ категорії»;
  • вчитель зарубіжної літератури Рубанець В.В., спеціаліст
  • педагог – організатор Команюк Г.І., спеціаліст;

Під час атестаційного періоду в школі були створені всі умови для успішного проведення атестації, своєчасно видані необхідні накази, розроблені та затверджені заходи з підготовки та проведення атестації. Атестація базувалася на принципах демократизму, колегіальності, доступності та гласності, неперервної самоосвіти й самовдосконалення.

На засіданні атестаційної комісії заслухано творчі звіти вчителів, представлено презентації досвіду, обговорено характеристики та оцінено результати педагогічної діяльності.

В ході атестації оцінено:

  • уміння планувати педагогічну діяльність, коригувати навчально-виховний процес залежно від досягнення результатів;
  • рівень науково-методичної діяльності;
  • рівень викладання предмета;
  • вміння реалізовувати провідні ідеї щодо свого предмета;
  • результати навчально-виховної діяльності;

На підставі рішення атестаційної комісії Михайлівського НВК зроблено висновки:

  1. Порушити клопотання перед атестаційною комісією вищого рівня про підтвердження кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «вчитель – методист» вчителю початкових класів Григорович Д.Г.
  2. Вчителю історії Федоренко І.С. присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст І категорії».
  3. Вихователю Баловсяк Т.В. присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст І категорії».
  4. Вчителю зарубіжної літератури Рубанець В.В. присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст ІІ категорії».
  5. Педагогу-організатору Команюк Г.І. присвої ... Читати далі - тисни тут
Проглядів матеріалу: 496 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2017 | Комментарії (0)

   У Привороцькій ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено виховну годину у 9 класі на тему "100 років від початку Української революції 1917-1921"

Проглядів матеріалу: 405 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2017 | Комментарії (0)

   16 березня 2017 року учні 2 - 9 класів Михайлівського НВК прийняли участь у Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру - 2017», який проводився з метою зацікавлення школярів математикою.

Розв’язувати математичні задачі, особливо нестандартні, - це дуже захоплююче і цікаво. Завдання розраховані на учнів з різним рівнем підготовки. Діти із великим задоволенням розв’язували цікаві математичні завдання.

Завдання із розв’язками та відповіді конкурсу «Кенгуру – 2017» з'являться відразу ж після підбиття підсумків на офіційному сайті конкурсу http://www.kangaroo.com.ua/ .

Кожен учасник отримає сертифікат та подарунок – книгу із завданнями конкурсу.

Рекомендую всім школярам спробувати свої сили у вирішенні математичних завдань.

Бажаємо успіху всім конкурсантам!

Одарка Василівна Добрянська,

вчитель математики

Проглядів матеріалу: 540 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2017 | Комментарії (0)

  В нашій школі стало традицією щорічно проводити тижні математики. З метою розвивати інтерес учнів до предмету; розкривати взаємозв’язок предмета з іншими областями наук; сприяти розвитку, спостереження та аналізу в учнів з 13  по 17 березня 2017 року в школі пройшов Тиждень математики. На кожен день тижня сплановано математичні заходи: конкурси математичних газет, математичні десятихвилинки про цікаві факти з життя математиків, гра "Я люблю тебе математико!", Всеукраїнська математична гра Кенгуру, математичні вікторини, розгадували ребуси, кросворди, розв’язували задачі учні5-9 класів. Будь-яка діяльність дитини буде успішною тоді, коли вона здійснюється без примусу і дарує радість відчути себе переможцем, творцем.

Вчителі математики Валякузьминської ЗОШ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 435 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024