Середа, 08.05.2024, 08:08















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Травень » 10 » ПРОЩАЄТЬСЯ З БУКВАРИКОМ
10:11
ПРОЩАЄТЬСЯ З БУКВАРИКОМ

В першім класі урочистість,
День прощання з Букварем,
Пригадай-но, як колись ти,
Був маленьким школярем.
Н. Красоткіна

Чудове свято «Прощання з Букварем» відбулось нещодавно в учнів 1-Б класу Молодійської ЗОШ (вчитель Марія Григорівна Верозуб) .

ще вчора першокласники переступили поріг школи. Тримаючись за руку батьків, вони поспішали на перший у своєму житті урок. Час лине швидко. Навчання учні розпочали з першої книжки – Букваря. Ця чудова книжечка ввела першокласників у світ літер і звуків, навчила читати, познайомила з новими словами.
Позаду декілька місяців навчання. І ось довгоочікувана мить – прощання з Букварем! На святі зібралася вся класна родина: учні, батьки, вчителі, гості. Діти старанно готувалися, тому на сцені почувалися справжніми артистами. Під час свята пер
шачки прощалися з першою й улюбленою книгою – Буквариком, розповідали вірші про вже вивчені літери, показували інсценівки, танцювали.

А скільки веселих пісень заспівали . Як дзвіночки лунали їх голоси, коли звучала пісенька «Мій букварик». Прощаючись із Букварем, першокласники щиро подякували йому:
«Прощавай, Букварику,
Наш найкращий друже,
Ми тобі, Букварику,
Дякуємо дуже!»

Подякували першачки не лише Букварикові, а й своїм батькам. Це вони ділили їх перші радощі і сльози, коли вчилися читати і писати перші літери, готували святковий одяг, прикрашали зал. Діти приготували відео вітання для матусь з нагоди Свята Матері. А батьки на святі згадали дитинство і показали усім присутнім сценку "Першокласниця". Усі присутні були приємно вражені із захопленням подивилися її. В очах вчителів була помітна гордість за дітлахів, які стали справжніми школярами. Завершилось свято танцювально-музичною композицією «Україно, ми твоя надія» під керівництвом Ольги Григорівни.

Усі присутні, а це – батьки, вчителі, учні школи ще раз переконалися, що учні закінчують свій перший рік навчання з величезним багажем знань, який вони натхненно й наполегливо збирали впродовж року разом зі своєю першою вчителькою Верозуб Марією Григорівною.
На згадку про свято батьки подарували вчителю торт у вигляді Букварика, а дітям книжки для позакласного читання у 2 класі
Свято закінчилось, але шлях до знань тільки почався. Тож побажаємо першокласникам міцного здоров’я, успіхів, наполегливості та натхнення у подальшому навчанні!

Переглядів: 461 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
0  
1 О_С_Намака   (12.05.2017 10:46) [Материал]
Ось він- найяскравіший клас Глибоцького району, та, мабуть, всієї України! МОЛОДЦІ!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024