П'ятниця, 26.04.2024, 20:05















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Вересень » 21

      Сьогодні у Волоківській ЗОШ дуже важливий для усіх день. Саме цього дня у всьому світі святкують Міжнародний день миру. Не лишилися байдужими і учні нашої школи, початкові класи показали майстер клас з виготовлення голубів миру, організували та провели для усіх конкурс малюнків :«Ми за мир у всьому світі», розказували вірші про мир, малювали на плакаті мир своїми долонями, вкладаючи таким чином частинку себе за спокій та мир в Україні і в усьому світі. День пройшов цікаво та весело. Дітки зрозуміли що мир – найкращий подарунок для них, і тільки миром можна досягти чистого неба, торкнутись золотого колосся.

Проглядів матеріалу: 411 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2017 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1046 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2017 | Комментарії (0)

    «Мир» – це сон мільйонів дітей і дорослих, «мир» – це надія стількох сердець; «мир» – це слово яке шепочуть усі; «мир» – це найвеличніше бажання. Так хочеться миру!... Так хочемо, щоб нас почули…

День миру в Йоранештській ЗОШ №2 був надзвичайний. Повсюди панувала особлива атмосфера – святкова, по особливому білий колір поряд з синьо-жовтими кульками об'єднані в загальношкільному флешмобі "Ми за мир!" вишиванки, душевні пісні та вірші, слово «мир» намальоване на крилах голуба миру, "дзвін миру" навпроти порога школи, святкова лінійка присвячена такому величному дню – все це ніби відволікло від буденних справ.

Всю цю велич організували лідери учнівського самоврядування та шкільний гурт "Ізвораш" під керівництвом педагог-організатора та класного керівника – Гушулей Р.В. Лідери гурту підготували «голуби миру» із побажаннями та випустили їх на крилах вітру в небо з надією, що їх почує Бог та мир настане .

Це було по справжньому вражаюче, і ще раз переконалися, що завдяки спільній праці і взаємо підтримки можна досягти успіху в усьому.

Опаіць М.І. - педагог-організатор

Проглядів матеріалу: 367 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2017 | Комментарії (0)

   Мир - головна цінність для будь-якої людини. Захищати його ідеали, зміцнювати дружні відносини між державами, спільними зусиллями працювати для досягнення миру в усьому світі - основні принципи цього свята.

21 вересня учні Чагорської ЗОШ долучилися до проведення Всеукраїнського флешмобу «Дзвін Миру». В ході дійства 10-класниками було ознайомлено учнів школи з історією виникнення свята,пояснено значення миру в сьогоденні, звучали пісні призиву про мир в усьому світі,намальовано емблему свята. Учнями 4 класу та їхніми вчителями було підготовлено музичну композицію «Мирній Україні присвячую». О 14 годині шкільний дзвінок долучив свій голос до «Дзвону Миру» в підтримку встановлення миру в Україні, що пролунав біля штаб-квартири ООН у Нью-Йорку .

Голова учнівського управління Захотій Ганна

Проглядів матеріалу: 399 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2017 | Комментарії (0)

Несеш ти радість, щастя й мир,

Немов ріка — весняні води.

Під покривалом твоїх крил

Племена дружать і народи.

На ґрунті дружби і змагань

Фонтаном б’ють джерела чисті.

І п’ють ту воду без вагань,

І немічні і мускулисті.

То ж на вустах твоє ім’я

У місті, в чумі і в наметі.

О Спорт! Ти — мир і надбання

Усіх народів на планеті!

«…Здоровий жебрак щасливіший за хворого короля», — писав Артур Шопенгауер. І справді, щастя починається з тілесного та духовного здоров’я. Завжди мати вигляд на всі 100 %, почуватися впевнено і щасливо допоможе спорт.

У Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. з 11 по 15 вересня з метою пропаганди здорового способу життя, був проведений олімпійський тиждень. Вчителі фізичної культури, а також члени комісії спорту та здорового способу життя учнівської ради школи, підготували та провели ряд спортивних виховних заходів.

У рамках тижня спорту та здорового способу життя був проведений олімпійський урок, на якому були розкриті цікаві факти з історії олімпійських ігор, а також з життя відомих світових спортсменів т. і. Таким чином учні поринули в сузір’я олімпійських ігор. Цей урок видався для учнів дуже цікавим.

Кожного ранку перед початком занять вчителі фізкультури проводили спортивну хвилинку на свіжому повітрі, виконуючи з учнями різні фізичні вправи.

Закрила тиждень спорту та здорового способу життя шкільна спартакіада.

Її урочисте відкриття провели члени комісії спорту та здорового способу життя учнівської ради школи. Через живий коридор вони провели олімпійський вогонь. Після цього кожен клас здавав певні нормативи, а саме:

  • стрибок у довжину з місця (5-11 класи);
  • підтягування на турніку (хлопці 10-11 класи);
  • біг 30 м (5-6 класи), 60м (7-8 класи) та 100 м (9-11 класи);
  • Футбол (9-11 класи).

Не менш цікавою була спартакіада і для найменших, учнів 1-4 класів, які провели зі своїми класоводами «Веселі старти».

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 509 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2017 | Комментарії (0)

   18 вересня Глибоччина відсвяткувала 105-ту річницю з дня народження Домки Сидорівни Ботушанської. Урочистості відбулися у стінах Глибоцького ліцею, де знаходиться музей славної землячки. Педагоги, учні, як і загалом глибочани, свято бережуть пам'ять про поетесу, публіцистку, талановиту художницю, писанкарку, вишивальницю, громадську діячку, яка більшу частину життя прожила у м. Мелітополі на Запоріжжі.
У Глибокій її пам’ятають. Тут вона народилася й виросла, тут розквітнув її самобутній талант, тут її нарекли народною. Адже її творчість пронизана любов'ю до Буковини, патріотичним ставленням до України і болісним відчуттям розлуки з рідною домівкою.
На ювілей були запрошені:
В. М. Китайгородська – начальник обласного управління культури Чернівецької обласної державної адміністрації;
Б. І. Мельничук – член Національної спілки письменників України, доктор філологічних наук, професор, заслужений працівник освіти;
С. Д. Кирилюк – кандидат філологічних наук, Лауреат премії ім. О. Кобилянської;
Т. А. Мінченко – педагог, українознавець, заслужений працівник освіти України, громадсько-культурна діячка, методист Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, Лауреат премії ім. О. Кобилянської;
Мірча Мінтенко – дослідник біографії Д.С. Ботушанської;
О. Г. Приходько-Возняк – поетеса, керівник студії «Витоки»;
представники влади та громадських організацій Глибоччини;
члени родини Ботушанських.
Святкування ювілею розпочалося екскурсією до музею Д. Ботушанської, яку провела директор музею – О. В. Шевченко та учні-музеєзнавці. Вони розповіли не тільки про життєвий і творчий шлях письменниці, а й про нові експонати.
Свято продовжила літературно-музична композиція «З Буковиною в серці». Ліцеїсти декламували вірші, гуморески своєї землячки, лунали пісні на слова Д. Ботушанської у виконанні Галини Сисолєтіної – керівника Глибоцького центру туризму «Патріотична туристська пісня». Гості переглянули інсценізацію «Скрипка» та послухали уривки з роману «Підземний дзвін» у виконанні учнів 9-го класу.
Творчість Домки Ботушанської високо цінується на Глибоччині, адже вона розкриває перед нами, читачами, широкі простори думки і дає приклад, якою ж повинна бути душа справжнього буковинця, українця.
Проглядів матеріалу: 542 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2017 | Комментарії (0)

Хай літають завжди журавлі,
Колоски видзвонюють налиті,
Ми за те, щоб мир був на землі

Для усіх дітей на цілім світі.
О.Пархоменко

  На виконання листа Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області від 19.09.2017 №2/4-681 «Про проведення Всеукраїнського флешмобу «Дзвін миру», сьогодні, 21 вересня 2017 року, у Міжнародний день миру, о 14.00 задзвонили шкільні «дзвоники миру» і в Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів, які сповіщатимуть про волю дітей, батьків та вчителів щодо встановлення миру в Україні.

Перший Дзвін Миру був встановлений в штаб-квартирі ООН в Нью- Йорку в 1954 р. Дзвін Миру - символ спокою, мирного життя і дружби, вічного братерства і солідарності народів. І в той же час - це заклик до дії в ім'я збереження миру і життя на Землі, збереження Людини і Культури.

ЗДВР Ауріте М.С.

Проглядів матеріалу: 427 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2017 | Комментарії (0)

    Учні Луковицької ЗОШ активно долучилися до Всеукраїнського флешмобу «Дзвін миру»: задзвонили «дзвоники миру», які сповістили про волю дітей, батьків та вчителів щодо встановлення миру в Україні.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 401 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2017 | Комментарії (0)

    21 вересня учні нашого закладу відзначали Міжнародний День миру. Сьогодні, о 14.00 «Дзвін миру» пролунав біля штаб-квартири ООН у Нью-Йорку.
Учні 2-А класу Димківського НВК долучились до Всеукраїнського флешмобу «Дзвін миру». У нашому закладі, також, задзвонили шкільні «дзвоники миру», які сповіщали про волю дітей щодо встановлення миру в Україні.

Класовод 2-А класу Чимбру М.П.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 389 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2017 | Комментарії (0)

    Яким би не був день нашого життя – радісним чи сумним, святковим чи буденним – уявити його без квітів неможливо. Вони оточують нас повсюдно, навіть коли ми не докладаємо для цього зусилля. А сьогодні квіти подарували нам  свято! Адже цього прекрасного осіннього дня, учні Купського НВК №2 зібралися, щоб відзначити Всесвітній день миру, котрий цього року співпав з Святом квітів.

Учні 1-11 класів продемонстрували свою майстерність у своїх цікавих композиціях та запросили нас в загадковий світ природи, побачити і відчути чарівну симфонію квітів, помандрувати калиновими шляхами, березовими гаями, вербовими берегами, квітучими садами і лугами нашої неньки - України, такої ніжної і прекрасної в будь-яку пору року. А о 14.00 годині учні долучилися до Всеукраїнського флешмобу «Дзвін миру»

Ми дякуємо всім тим, хто захищає і бореться за наші долі - це справжні герої, які роблять подвиг в ім'я кожного з нас. Тож нехай припиняться всі суперечки, непорозуміння, конфлікти і хай завжди буде спокій і мир на шляху життя.

Бажаємо всім доброго дня, прекрасного настрою, казкових вражень.

ЗДВР Скутар В.І.

Проглядів матеріалу: 499 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2017 | Комментарії (0)

    21 вересня у Привороцькій ЗОШ відзначали Міжнародний День Миру. Сьогодні, коли в нашій країні лунають постріли та проливається людська кров, Міжнародний День Миру є особливим святом. Привернути увагу до проблеми миру на землі – ось основна мета цього свята.

В такий нестабільний час для України як зараз, хочеться хоч трошки тепла та позитивних емоцій.

За допомогою патріотичного флешмобу діти ще раз підкреслили своє прагнення до єдності та миру в Україні.

Класні керівники 1-9-х класів.

 

 

Проглядів матеріалу: 443 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024