Вівторок, 23.04.2024, 11:39















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Вересень » 25

  В рамках заходів до Дня Миру учні Старововчинецького ліцею передали незвичайні привіти у вигляді паперових кольорових долоньок воїнам АТО. До цієї акції приєдналися і учні Веселкової країни, Роксоланії та педколектив.

Ми віримо, що наші подарунки зігріють серця наших воїнів і нагадають їм про рідну домівку, про родину.  Ми ВАС любимо і чекаємо з ПЕРЕМОГОЮ!

 

Проглядів матеріалу: 517 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.09.2017 | Комментарії (0)

    Театралізована діяльність у дошкільному віці - один із найефективніших засобів педагогічного впливу на розвиток особистості дитини. Якщо створити умови для її розвитку, в дитини неодмінно відкриються здібності, закладені в ній природою. Серед різноманіття традиційних і нетрадиційних видів театру, які використовуються в нашому ДНЗ, ми запропонували педагогам нашого ДНЗ впровадити в роботу ще один нетрадиційний вид театру – Театр на фартусі. Так, 22.09.17р був проведений вихователем методистом Чорней Н.І. майстер - клас для педагогів Черепковецького ДНЗ на тему: «Театр на фартусі».

«Театр на фартусі» - це нетрадиційна, універсальна мова, яка докорінно змінює традиційний погляд на організаційний аспект театралізованої діяльності дошкільників.Театр на фартусі доступний для використання в роботі з дітьми як раннього так і дошкільного віку, а також розглядається в контексті реалізації основних ліній розвитку: фізичного, соціально-морального, емоційно-ціннісного, пізнавального, мовленнєвого, художньо-естетичного та креативного.

Під час даного МК педагоги отримали детальний опис по виготовленню даного виду театру, переглянули його в роботі (казка «Курочка Ряба») та спробували власні сили в драматизації казки на фартусі (казка «Колосок»).

 

Проглядів матеріалу: 1361 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.09.2017 | Комментарії (0)

   Далекий Всесвіт. Незвідані далі. Зіркова поляна небесних тіл. Картина, яку художник має тільки в своїй уяві. Все це космос.
День середи, 20 вересня, нічим від інших не відрізнявся, але потім, він набрав просто космічних оборотів. Це був не просто звичайний день, а фантастично неймовірний. Космічний настрій відчувався у всіх куточках Йорданештської ЗОШ №2.
У цей день ми побачили, яка у кого фантазія. Іншими словами, чим красивіша робота класу, тим розвиненіша фантазія в учнів того чи іншого класу. У всіх класів роботи були пречудові, проте, три перших місця відвоювали: 1-ий, 6-ий, а також 3-ій класи, які можна сказати вклали душу в свої роботи. До того ж, це не перші досягнення 6-го класу і дуже надіюсь не останні. А 1-ий клас, я вітаю з перемогою а також бажаю натхнення та подальших успіхів. До речі, не будемо забувати і про 3-ій клас, який неодноразово засвітився у першій трійці.
Від імені усіх членів учнівського самоврядування хочу подякувати усім організаторам даного конкурсу, а також учасникам і батькам за фантастичні роботи.
Цей день, безсумнівно, запам’ятають усі, оскільки він приніс космічні враження!
Кирчу Юрій
активіст учнівського самоврядування,
учень 7 класу Йорданештської ЗОШ №2
 
Проглядів матеріалу: 432 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.09.2017 | Комментарії (0)

    Для учнів Слобідського НВК та вихованців Глибоцького ЦТКСЕУМ, стає доброю традицією подорожувати Україною, відкривати для себе все нові і нові сторінки її історії, культури, природи…

В цьому році ми пішки пройшли 130 км між центрами гуцульської культури Івано-Франківщини та Буковини.

Транзитом через Чернівці та Коломию група туристів Слобідського НВК та Коровійської ЗОШ дісталися з табору «Райдуга» до смт. Верховина. Зі столиці Гуцульщини – Жаб’є (історична назва Верховини до 1962р.) розпочався наш похід. Піднявшись вище відмітки 1200 метрів ми 5 днів мандрували Гринявськими горами. Тут ми насолоджувались барвистими і духмяними полонинами, де квітнуть багато рослин занесених до Червоної та Зеленої книг України. Були зачаровані чудовими панорамними краєвидами на Румунські Карпати та найвищий в Україні Чорногірський хребет. Одна з ночівель була запланована в урочищі Угорське, де неймовірне враження викликають величезні кам’яні утворення, що стоять просто посеред лісу. Це Угорські скелі – їхній масштаб насправді казковий. Буваючи в цих краях не можна відмовити собі у спокусі покуштувати місцевих смаколиків – бринзи та вурди. Вразив і пройняв Свято-Троїцький Дуконський чоловічий монастир на полонині Велика Дуконя (1500 м), де місцевий «відлюдник», проте дуже людяний та говіркий, отець Тит нам розповів про місцевих прочан, блудних туристів,які шукають прихистку в негоду, та про особливості життя у глушині карпатських гір. Ну і варто згадати сірководневі мінеральні джерела, воду з яких спробували не всі через різкий запах.

На екваторі нашої мандрівки ми спустилися до річки Перкалаб та побували на залишках кляузи-загати – «Шлюз імені кронпринца Рудольфа». Востаннє гать була задіяна для сплаву лісу 1979 року.

Перейшовши річку Перкалаб ми наступні 5 днів проходили стежками і дорогами диких Буковинських Карпат. До того як прийти на автостанцію «Путила», ми встигли відвідати ще багато цікавих місць: хребет Чорний Діл з квітучими червонокнижними едельвейсами; одне з найменших найвіддаленіших сіл України – Сарата(населення складає до 20 осіб); таємна військова радіо-локаційна станція СССР «Памір», яка здатна була тоді контролювати повітряний простір всієї Європи (доречі Джамала знімала тут кліп на пісню «1944»); найвища точка Чернівецької області – г.Яровиця (1574м); мальовниче озеро на висоті 1000м – Буковинське (Гірське) Око.

130 км і 10 днів на те щоб пізнати Гуцульщину і Буковину, комусь багато, а комусь – мало. А нам цього достатньо, щоб зрозуміти що сюди слід повернутися, і не один раз!

Вчитель географії Слобідського НВК та керівник

гуртка Глибоцького ЦТКСЕУМ Нітушка Ю.Г.

 

Проглядів матеріалу: 727 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.09.2017 | Комментарії (0)

   Модернізацію ЄДЕБО оплатять виші. За користування Єдиною електронною базою з питань освіти ВНЗ платитимуть більше. Підвищення вартості у ДП «Інфоресурс» обгрунтовують необхідністю покриття витрат на модернізацію програмного забезпечення.

Парубій направив закон «Про освіту» до президента. Голова ВР підписав ухвалений парламентом закон «Про освіту». Затримка з направленням документа на підпис президенту була викликана необхідністю технічного доопрацювання закону профільним комітетом.

У МОН обіцяють масштабну реформу освіти. Коментуючи направлення закону «Про освіту» на підпис президенту, у відомстві наголосили, що найбільше новий закон потрібен для впровадження масштабної реформи середньої освіти «Нова українська школа».

У МОН назвали спеціальності з найвищим вступним балом. Цього року абітурієнтамнайскладніше було вступити на бюджет за спеціальностями Стоматологія, Міжнародне право, Міжнародні відносини та Фармація. На них прохідний поріг склав вище 190 балів.

Мовний конкурс ім. Шевченка стартує у Кропивницькому. Урочистості з нагоди початку Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді відбудуться 10 жовтня. У Міносвіти радять навчальним закладам також провести відкриття конкурсу.

Реєстрація на ЗНО-2018 розпочнеться 6 лютого. МОН затвердило календарний план підготовки і проведення зовнішнього оцінювання. Основна сесія тестування розпочнеться 22 травня. Результати ЗНО з усіх предметів будуть оголошені 21 червня.

Ми просунемо усіх вчителів на один розряд, - Гриневич. За словами міністра, у проекті бюджету закладено необхідні видатки на реформу «Нова українська школа». Зокрема, планується підвищення зарплат, ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 561 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 25.09.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024