П'ятниця, 26.04.2024, 00:06















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Вересень » 27

      24 вересня в приміщенні Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися заплановані загальношкільні батьківські збори. В залі були присутні багато батьків. На зборах виступив директор школи Поклітар Г.І., який висловив подяку батькам за допомогу у підготовці до нового навчального року, наголосив на той факт, що всі учні повинні відвідувати школу, не пропускати навчальних занять. Він також ознайомив батьків з результатами минулорічного проходження учнями нашої школи ЗНО, роз’яснив правила здачі ЗНО у 2018 році. Також на зборах був сформований новий склад батьківського комітету школи, був обраний голова – батько учня 11-Б класу Головач Микола Дмитрович. На зборах також виступив заступник директора з навчально-виховної роботи Онофрейчук М.Г., яка підкреслила той факт, що батьки повинні постійно перевіряти та контролювати оцінки та якість знань своїх учнів, цікавитися чи уважні вони на уроках,чи взагалі відвідують їх, тобто тримати постійний зв'язок з класними керівниками та вчителями школи. Перед батьками виступив також і сільський голова Глопіна В.І., який подякував всім батькам за допомогу яку вони надали своїм дітям у підготовці та проведенні Свята врожаю, яке відбулося 21 вересня 2017 року. Він також ознайомив усіх батьків з рейтингом школи по району та області за результатами проходження ЗНО. Підкреслив той факт, що результати дуже хороші, але все одно треба старатися досягти більшого.

Після загальношкільних зборів всі батьки розійшлися по класах, де класні керівники мали провести з ними класні батьківські збори, лекції по батьківському всеобучу.

Проглядів матеріалу: 408 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.09.2017 | Комментарії (0)

    22 вересня згідно з Указом Президента України від 30 жовтня 2001 року в Україні відзначається День партизанської слави.День партизанської слави відзначається як данина всенародної пошани тим, хто в суворий військовий час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога, не жаліючи крові і самого життя. 6200 партизанських загонів і підпільних груп, які налічували близько мільйона людей, завдавали відчутних втрат гітлерівським військам на окупованій території, сприяючи просуванню частин і з’єднань Радянської Армії на захід. За мужність і героїзм, виявлені в боротьбі з ворогом, 200 тисяч партизанів і підпільників нагороджено орденами і медалями, 223 з них визнані гідними звання Героя Радянського Союзу.

Напередодні у Глибоцькій гімназії також долучились до відзначення цієї дати. Учні 8-В класу, разом з класним керівником Романюком Віктором Михайловичем та спільно з працівниками центральної районної бібліотеки провели літературну годину "Подвигу жити вічно".

У цей день ми складаємо шану тим, хто не дожив до наших днів, і тим, хто через усе життя несе біль від ран, від втрати бойових побратимів, гіркі спогади про труднощі партизанських стежок.

Проглядів матеріалу: 422 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.09.2017 | Комментарії (0)

    Учні 8 фізико-математичного класу Глибоцького ліцею взяли участь в проекті «Крейдою на дошці».
Цього року ми долучаємося до конкурсу «Крейдою на дошці». Ще Василь Сухомлинський писав, що школа має бути школою спокою для батьків, школою творчості для вчителів та школою радості для дітей. Ми вчимося в сучасній школі, багато дітей можуть лише мріяти про таку школу.
У Глибоцькому ліцеї навчаються розумні, допитливі й талановиті учні, які беруть участь у різноманітних конкурсах, олімпіадах, проектах. Це такі проекти, як: «Школа енергії 2.0», «Залиш після себе лише відбитки від взуття, а не від сміття», «Демократична школа». Також ми співпрацюємо із корпусом Миру США в Україні. Ми проводимо різні тренінги, щодо залучення дітей до заняття екологічною освітою, уроки сталого розвитку та розвиток лідерських якостей. В рамках проекту «Нова українська школа» ми отримали набір для здійснення енергоаудиту та зразки енергоефективних матеріалів, набір для визначення прозорості, кольоровості і запаху води, набір для оцінки розчиненого кисню у воді, набір для дослідження жорсткості, хлориду, заліза й СПАР у воді, набір для дослідження опадів (дощу та снігу), набір для дослідження ґрунтового покриву, комплект приладів, що дозволяє проводити вимірювання рівня екологічно значимих характеристик: освітленості, шуму і радіаційного фону, цифрові мікроскопи, хімічні реактиви. Все це ми зберігаємо в нашій сучасній фізичній лабораторії. За допомогою цих приборів ми маємо змогу виміряти температуру, освітленість, швидкість вітру, потужність електроенергії, температуру поверхонь, вологість, тиск, УФ. Наш девіз: «Школа майбутнього вже сьогодні».
Тепер про наші мрії, які у нас є, як великі, так і малі. Про дошку у нашому класі, яка слугує учням понад 15 років скажемо вже не по секрету ми мріємо щодня. Хотілося б мати сучасну магнітну дошку, адже це буде стимулом нашої творчої діяльності у майбутньому! Сподіваємося, що участь нашого класу у конкурсі «Школа мрії» втілить нашу мрію у реальність.

Проглядів матеріалу: 498 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.09.2017 | Комментарії (0)

    26 вересня на базі РМЦ Глибоцького управління освіти та Черепковецької ЗОШ І-ІІІ ст. проведено семінар для вчителів математики Глибоцького району, під керівництвом методиста Ніни Василівни Трошиної, з теми «Формування предметних компетентностей учнів через використання проблемно-пошукових методів навчання на уроках математики».
Віртуальну подорож по Черепковецькій ЗОШ провів директор школи – Каменюк В.К., також було ознайомлено з комп’ютерними програмами: VideoMaster, Design Calendar та інші.
Карпюк О. В. та Храмцова С. М. підготували уроки з відеопрезентацією та провели майстер-клас для вчителів математики.
Методист Ніна Василівна Трошина виступила з темою «Інноваційна діяльність як важлива професійна компетенція педагога».
Всі вчителі приймали активну участь у роботі семінару. Після роботи семінару Ніна Василівна Трошина з вчителями підбили підсумок і виробили методичні рекомендації з даної теми.
 
Проглядів матеріалу: 375 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.09.2017 | Комментарії (0)

   У суботу, 23 вересня 2017 р. в м. Чернівці відбулася ХІ обласна спартакіада серед працівників  загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

Змагання проводились з чотирьох видів спорту: футбол, легка атлетика, теніс настільний та шахи. Представили свої команди 11 районів та м. Чернівці.

У нелегкій боротьбі команда Глибоцького району виборола почесне ІІ загальнокомандне місце!

Особливо відзначилися тенісисти- династія Степановських, які другий рік поспіль утримують першість. Достойно виступили легкоатлети, які посіли ІІІ сходинку (Дуган Сергій та Волошенюк Валентина). У шахматах Іван Малиш здобув ІV сходинку. Футболісти: Баланюк Петро, Баланюк Микола, Лях Дмитро, Анжієвський Тарас, Лютик Сергій, Тарабас Богдан хоча призового місця не здобули, та також внесли свій вклад.

Змагання відбулись за підтримки районного комітету профспілки працівників освіти так управління освіти.

Переможці змагань з видів спорту та загальнокомандному заліку були нагороджені грамотами та кубками обкому профспілки.

 

Проглядів матеріалу: 457 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.09.2017 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1124 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.09.2017 | Комментарії (0)

    Туризм в сучасному розумінні, як масове явище і широкодоступна можливість здійснення подорожі, виник порівняно недавно, на початку минулого століття. Стрімко набираючи обертів, це явище стало на стільки популярним, що туризмом в тій чи іншій мірі стало займатися переважна більшість людей, особливо в розвинених країнах і країнах, що розвиваються. Поняття туризму почало швидко обростати специфічними термінами і визначеннями. Це і діловий туризм, і туризм для відпочинку, розважальний та освітній туризм і ціла маса найрізноманітніших форм і напрямків.
Популярність туризму пояснюється дуже просто, туризм - це вигода в усіх напрямках. Він не тільки сприяє процвітанню і благополуччю туристичних регіонів, активно підтримує високий рівень культурного збагачення, яке отримують мандрівники в процесі здійснення своєї поїздки, а й дає величезний заряд бадьорості.
За даними проекту DilovaMova.com, розуміючи користь і важливість розвитку доступного туризму, в 1979-му році Генеральна асамблея Всесвітньої туристської організації при Організації Об’єднаних Націй, що розташовувалася на той момент в іспанському місті Торремоліно, заснувала міжнародне свято - «Всесвітній день туризму», яке було запропоновано відзначати 27-го вересня. Метою цього свята було не тільки пропаганда туризму, а й широке висвітлення його внеску в економіку як окремих регіонів, так і світового співтовариства в цілому, а також подальший глибокий позитивний розвиток міжнародних зв’язків усіх країн. Безліч країн підтримали ініціативу цієї поважної світової організації. Так, наприклад, в незалежній Україні Всесвітній день туризму був додатково закріплений указом Президента Україні від 21-го вересня 1998-го року № 1047/98 і носить назву «День туризму», відзначається також 27-го вересня.
День туризму - свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, вибираючись з щоденної буденної суєти в ліс або на поле, на берег річки або озера, на море чи курорт, а також в інші місця, на які так багата наша улюблена земля! Цілком природно, що це свято і тих, хто сам безпосередньо зайнятий у цій сфері - сфері туристичного бізнесу. Свято персоналу та керівників готельних комплексів, співробітників туристичних компаній і музейних працівників, а також всіх, хто намагається професійно забезпечувати наш повноцінний відпочинок. Зі святом всіх, небайдужих до туризму людей!
Проглядів матеріалу: 433 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.09.2017 | Комментарії (0)

   8 вересня набув чинності наказ Міністерства освіти і науки України, що регулює проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року.

Відповідно до наказу кожен зареєстрований учасник має право скласти тести щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання пройде з одинадцяти предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

Випускникам старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2018 року результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох навчальних предметів буде зараховано як результати державної підсумкової атестації. Ці учасники мають обов’язково скласти:

– українську мову і літературу;

– математику або історію України (на вибір учасника);

– ще один предмет з переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

Зміст тестів відповідатиме програмам зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 03.02.2016 № 77 «Про затвердження програм зовнішнього незалежного оцінюванню для осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти».

У 2018 році для проведення зовнішнього незалежного оцінювання з англійської, іспанської, німецької та французької мов буде використано тести двох рівнів складності: рівня В1 і рівня В2. Новацією цих тестів буде також частина «Розуміння мови на слух», яка передбачатиме прослуховування звукових фрагментів і виконання завдань до них.

Випускники старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2018 року, які бажають зарахувати результат зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови як оцінку за державну підсумкову атестацію та вивчали цю мову на профільному рівні, мають складати відповідний предметний тест рівня В2.

Варто також наголосити на тому, що 2018 року зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури проходитимуть учні (слухачі, студенти) професійно-технічних, вищих навчальних закладів, які в 2018 році здобудуть повну загальну середню освіту. Таким учасникам результати тестування з цього предмета зараховуватимуться як оцінки за державну підсумкову атестацію за освітній рівень повної загальної середньої освіти.

Проглядів матеріалу: 399 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.09.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024