Четвер, 25.04.2024, 11:09















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 8
Гостей: 8
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Вересень » 22

    Олімпійський девіз «Швидше, вище, сильніше!» імпонує учням Слобідського НВК, адже усі – від найменших першокласників до випускників – мріють досягти успіху в житті. Проте щоб досягти вершин, необхідні здоров’я, впевненість у власних силах, витривалість.

«Олімпійський тиждень», проведений у закладі з 11 по 15 вересня під керівництвом вчителя фізичного виховання Нітушки Ю. Г., спонукав учнів відчути себе чемпіонами. У закладі проводились заходи, спрямовані на розвиток фізичних та інтелектуальних здібностей. Переможцями «Маленької олімпіади» стали учні 3 класу, а «Олімпійської вікторини» - учні 8 класу. Вітаємо переможців, бажаємо усім школярам  нових звершень.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 457 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.09.2017 | Комментарії (0)

     Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, підтримати у важку хвилину, розрадити в горі й біді – це в характері нашого народу. Доброта і милосердя – два крила, на яких тримається людство. Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги.

Педагогічний коллектив Тарашанської школи прагне відродити у молодого покоління бажання жити за заповіддю: роби добро, допомагай ближньому. Тільки так, ми виховаємо справжню людину з чистою душею і добрим серцем. З цією метою 21 вересня 2017 року у школі відбувся благодійний ярмарок на підтримку сім'ї, що постраждала внаслідок пожежі, діти якої навчаються в нашій школі. Чого тільки не було на столах! На продаж було виставлено випічку різних видів: пиріжки, тістечка, печиво, калачі (все виготовлене своїми руками або з допомогою батьків). Все було, як на справжньому ярмарку: охочих було стільки, що не можна було вільно пройти. Скрізь лунав гамір, жарти, учні запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Усі учасники отримали неабияке задоволення. Частину виручених коштів діти передали тим, хто потребує їх найбільше.

Педагог – організатор А.Є.Бужак

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 349 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.09.2017 | Комментарії (0)

   Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють сьогодні вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята щороку долучається і Тарашанська ЗОШ І-ІІІ ст. Учні 1-11-х класів приєдналися до проведення Всеукраїнського флешмобу «Дзвін Миру», аби показати, наскільки важливими є мир, свобода, добро і повага.

В классах проведені бесіди та години спілкування «Мир на планеті – щастя всім дітям».

Відбулася виставка дитячих малюнків «Мир очима дітей».

Бажаємо усім нам мирного неба, оскільки воно відкриває перед людством перспективи, не зводячи їх до боротьби за виживання! Бажаємо нових відкриттів, які зупинять біди, хвороби і катаклізми! Бажаємо творити добро у кожній сфері діяльності, адже це - наша країна, наша земля і нам з вами тут жити!

ЗДВР : Станіцька Я.М.

Проглядів матеріалу: 437 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.09.2017 | Комментарії (0)

   Чарівниця-осінь завжди приходить до нас майже непомітно. Ще недавно буйно зеленіли сади, а сьогодні вони в золотавому вбранні. Поселилась осінь і у Волоці. Вгорі осіннє сонце віддає своє останнє тепле проміння, золотаве листя падає на землю, і знову приходить найбільш очікуване свято осені : Свято врожаю.

З ініціативи Сільської ради та Будинку творчості та культури села Волока було організовано та проведено ряд заходів з нагоди цього свята. Учні Волоківської ЗОШ також взяли участь у святі, 5-7 класи підготували для всіх присутніх та гостей села різні народні композиції, в яких вклали душу і серце, показуючи що цей рік багатий на врожай, а учні 8-11-х класів організували та провели святковий ярмарок, з різними гостинцями, смачними стравами, десертами, випічкою т. і. Деякі учні також виступали на святковому концерті, який організував Будинок творчості та культури, танцювали, співали, розказували вірші. Хороший виступ показали вихованці шкільного гуртка народних інструментів «Мерцішор», та гуртка народних танців «Веселія».

Прекрасний день, прекрасне свято, море позитивних емоцій переповнювали кожного присутнього на святі. Надіємося, що на майбутнє Свято врожаю стане традиційним святом для нашого села і школи.

Проглядів матеріалу: 422 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.09.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024