П'ятниця, 19.04.2024, 15:06















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Вересень » 15

Щоб здоровим, сильним бути,

Треба нам про сум забути.

Спортом треба всім займатись

І частіше усміхатись!

Бо усміхнена людина –

Це здоров`я половина!

Рухливі ігри — це важливий засіб всебічного виховання дітей дошкільного віку, а правильно дібрані ігри сприяють гармонійному розвитку організму дошкільників.

З 11. 09 по 15.09. 2017 року в Черепковецькому ДНЗ проводився Олімпійський тиждень. Кожного дня відповідно до розробленого плану проводились різні заходи: бесіди ( Олімпійські символи: прапор, олімпійське гасло, олімпійський вогонь, церемонії ігор, історія Олімпійських ігор), читання творів «Міфи та легенди про виникнення Олімпійських ігор», спортивне свято «Малі Олімпійські ігри», спортивна розвага «Веселі старти», малювання на асфальті, «Олімпійська символіка». Кожен з запланованих заходів приносив нейморівний всплеск позитивних емоцій, усмішок, заряд енергії та бадьорості. Вихованці показували велике бажання грати, перемагати, бути першими, кращими. Даний тиждень сприяв розвитку фізичних вмінь, вихованню бажання вести здоровий спосіб життя та забезпечив позитивний емоційний заряд.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 475 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.09.2017 | Комментарії (0)

  В рамках роботи предметного тижня, присвяченого фізичному виховання та спорту, який триває у Коровійській школі з 11 по 15 вересня 2017 року, у понеділок, у кожному з 21 класів школи відбулисьвиховні справи з класними керівниками, які були присвячені темі "Спортивне і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя та зміцнення миру". Педагог-організатор Іванна Ігорівна Поп підготувала тематичну лінійку під гаслом "Швидше. Вище. Сильніше", де діти в невимушеній довірливій обстановці мали можливість поспілкуватися щодо спортивної мотивації та переглянули короткометражний ролик на цю ж тематику.

А вівторок відзначився незвичною ранковою гімнастикою, яку проводили не вчителі фізкультури, а вчитель хореографії Чорней Мирослав Костянтинович, бо танці - це також СПОРТ.

Четвер виявився найспортивнішим днем тижня, адже 14 вересня школу відвідав видатний спортсмен, наш земляк з с.Карапчев, переможець та призер багатьох міжнародних змагань з армреслінгу Маріус Байка, який дав досить мудрі та правильні настанови й поради учням щодо досягнення своїх цілей у житті, після чого Маріус разом зі своїм вихованцем, провели майстер-клас та продемонстрували свої вміння. Учні також мали можливість змагатись і випробувати свої сили.

Цього ж дня до школи була запрошена Волощук Марина - інструктор з групових програм та фітнес тренер в м. Чернівці, з майстер-класом для дівчат 7-10 класів. Тренування не залишило байдужою жодну її учасницю, всі були у захваті, повні енергії та позитивних емоцій, щоправда втратили чимало калорій після інтенсивного тренування. В хлопчиків також виникло бажання зайнятись такого роду тренуванням.

У той, час поки старшокласники набирались порад від чемпіонів та займались спортом з провідними спортсменами Чернівців, молодші учні 2-5-х класів змагались у шкільній спартакіаді. Результати якої стануть відомі незабаром!

Приносимо велику ВДЯЧНІСТЬ спортсменам, які пішли на співпрацю з школою і погодились приїхати, а також власним прикладом закликали дітей займатись спортом і мотивували вести здоровий спосіб життя, адже тільки так можна впевнено підійматися на вершини п'єдесталів!

(план заходів тут ---> https://drive.google.com/open?id=0B62G0qQ03qkwVFVtMTdWQXhoQ2c)

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 496 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.09.2017 | Комментарії (2)

     З 11 по 15 вересня в Кам’янському ДНЗ пройшов “Олімпійський тиждень” під девізом: «Здорова дитина – щаслива країна».

Заходи були спрямовані на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні. Під час проведення спортивних змагань, вікторин, розваг малята ділилися своїми знаннями про здоровий спосіб життя, змагалися, гралися та навчали молодших дітей різним вправам. Діти емоційно та жваво реагували на кожне з завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь.

Проведення олімпійського тижня подарувало дошкільнятам позитивний емоційний заряд, сприяло розвитку фізичних вмінь та вихованню бажання вести здоровий спосіб життя.

Домніка Балан, вихователь-методист закладу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 395 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.09.2017 | Комментарії (0)

   Життя яскраве, а яскравими барвами його наповнює літо, адже це - пора канікул, на які кожен чекає з нетерпінням, це час, коли немає домашніх завдань, шкільних проблем, і ти почуваєшся вільною пташкою. Вихованці туристсько-краєзнавчих гуртків Глибоцького ЦТКСЕУМ, що працюють на базі Кам’янської школи, в рамках наметового табору «Райдуга» здійснили пішохідний похід І категорії складності за маршрутом: ст. Дора - г. Пірс-Дора - г.Кливка - пол.Лазок - г.Шуваренка - г.Пасічанка - с.Пасічна - вдсп.Бухтівецький - г.Погарчина - вдсп.Манявський - пол.Малиновище - с.Стара Гута - р.Кузьминець Великий - р.Бистриця Солотвинська - пол.Рущина- г.Сивуля Велика - пол.Боярин - р.Салатрук - с.Бистриця - р.Довжинець - г.Плоска - пер.Столи - пол.Блажів - г.Синяк - г.Хом’як - р.Прутчик - с.Татарів.

Українські Горгани – це один з найдивовижніших масивів Карпат. Саме у Горганах збереглася казкова природа з величними скелями та вражаючими краєвидами. Мандрівка дала нам змогу опинитися в оточенні справжньої незайманої природи, відчути співи безтурботних птахів та насолодитися незабутньою атмосферою спокою та натхнення, відчути всі барви гірського життя. Майже кожну вершину доводилося «брати штурмом», проходити круті підйоми та спуски вузькими, зарослими гірською сосною та вільхою стежками. Більшу частину дороги довелося долати сипучими та слизькими кам’яними розсипами, в народі їх називають «ґерґотами» і «цекотами». Такі кам’янисті ландшафти не притаманні жодному іншому району Карпатської гірської системи. Кілька разів довелось переходити річку Бистрицю Солотвинську. Іноді з одного берега на інший йшли по колоді або через міст, але були і вброди – річка норовисто змінювала свій настрій, русло, знищувала переправи.

Ніби велетенськими сходами крок за кроком піднімалися на найвищу вершину нашого походу – Велику Сивулю (1836 м.н.р.м.), яка подарувати нам відчуття польоту! Ген-ген, куди сягав погляд, – гори. Ми змогли оцінити красу й велич Ігровця, мальовничість долини Бистриці Солотвинської, що з гірського перевалу тече до села Гута, зовсім близьку – Малу Сивулю (1818 м.н.р.м.). Надовго закарбувалося у пам’яті урочище Пекло. Це величезне скелясте урвище, яке вражає не тільки своїми розмірами, але й будовою. Краєвид – неймовірний! Чергову порцію неповторних кадрів додали вершини Малий Горган та Синяк, звідки з висоти пташиного польоту ми милувалися вершинами Довбушанка і Ведмежик та гірськолижним курортом Буковель.

Неймовірні враження отримали від мальовничих водоспадів цього багатого водою краю. Бухтівецький водоспад знаходиться на на річці Бухтівець – лівому допливі Бистриці Надвірнянської. Висота Бухтівецького водоспаду складає близько 8 м, ширина — 1–2 м. Водоспад складається лише із одного каскаду. Неподалік розмістився ще один водоспад — Крапельковий, який є одним із тих, що можна розгледіти і з іншого боку, ступивши крізь спадаючі струмені води всередину під навісну скелю. Манявський водоспад є найвищим у Карпатах. За різними оцінками, його висота складає від 18 до 20 метрів. Вид на водоспад дійсно вражає. Тільки уявіть собі: серед потопаючих у зелені прямовисних скель із двадцятиметрової висоти спадають каскадом сріблясті струмені води. Справді, чарівне видовище! Водоспад Салатручіль складається із двох каскадів. У свою чергу, нижній каскад розділений на два струмені. Загальна висота водоспаду складає 6 м. Його основою є невеликий лісовий потік, котрий стікає по схилах гори Тавпіширка та перетинає скельний виступ, а потім впадає до невеличкого озера, утвореного на річці Салатрук у гирлі потоку Салатручіль. Ці гірські водні артерії також частина річкової системи Бистриці Надвірнянської).

Для когось ця мандрівка була бажаним відпочинком, романтичною прогулянкою, для інших – випробовуванням на витривалість. Проте, кожен із учасників походу оцінив принади і складнощі Горган, їх неповторну красу та колоритну атмосферу, і з нетерпінням чекатиме наступного походу, щоб знову поринути у царство синіх гір, та відчути себе частинкою цього дивовижного світу.

Стрілак Надія Петрівна,

керівник гуртків Глибоцького ЦТКСЕУМ.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 472 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.09.2017 | Комментарії (0)

     Днями на спортивному майданчику Йорданештської ЗОШ №2 І – ІІ ст. відбувся спортивний захід « Олімпійський урок» присвячений Дню фізичної культури та спорту . В програмі відбувалися змагання «Олімпійці вперед!», між учнями 5-9 класів.

Організацією уроку займався вчитель фізичної культури Амаріуца Г.І. за підтримки колишнього вчителя фізичної культури школи Божеску Г.А, керівника туристичного гуртка – Божеску А.Г., класних керівників, вчителів школи та лідерів учнівського самоврядування - членів комісії екології, спорту та здорового способу життя.

Змагалися найкращі спортсмени школи в різних видах спорту. І в цьому році широко була представлена у всій своїй красі королева спорту – легка атлетика: різні види бігу, стрибків, та ін. Урок вдався на славу!

Участь у таких змаганнях є необхідним , адже саме це є результатом клопіткої праці вчителя та учнів, а на таких змаганнях розкривається потенціал кожного учня.

В кінці змагань було оголошено, що «Олімпійський урок» успішно відкрив спартакіаду школярів 2017-2018 навчального року. Бажаємо нашим спортсменам успіхів та нових перемог.

Опаіць М.І. - педагог-організатор

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 443 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.09.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024