Четвер, 25.04.2024, 08:50















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 9
Гостей: 9
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Вересень » 16

    Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією у Слобідському НВК стало проводити напередодні дня фізичної культури та спорту Олімпійський тиждень. Важливість та популярність спорту цілком виправдана. Адже спорт, це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя - це саме життя, рух вперед! Спорт є одним із головних чинників, який впливає на фізичний розвиток та здоров'я дитини. Тому ми намагаємось дотримуватись цих принципів.

Протягом Олімпійського тижня у школі були проведені години спілкування «Олімпійське сузір’я України», «Олімпійськими шляхами до здорового майбутнього», організована виставка дитячих малюнків та стіннівок «Я – майбутній олімпієць». Не обійшлося і без командних спортивних змагань з футболу та цікавих естафет.

Учні школи цей тиждень запам’ятають надовго, адже отримали безліч емоцій, позитивних вражень. А рухливі ігри на свіжому повітрі додали ще й здоров’я. З гарним настроєм та великим задоволенням закінчився Олімпійський тиждень. Ми з гордістю можемо сказати, що в нашій школі ростуть сильні, сміливі, спритні учні.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 366 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.09.2018 | Комментарії (0)

    У МОН розробили Умови прийому для молодших спеціалістів. Відомство представило для громадського обговорення проект Умов прийому для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста в 2019 році. Пропозиції можна надавати до 21 вересня.

Бюджетних місць для молодших спеціалістів на «право» не буде. Міносвіти не планує в 2019 році здійснювати прийом вступників на навчання для здобуття рівня молодшого спеціаліста за спеціальністю «Право» за кошти державного або регіонального бюджетів.

МОН розробило порядок проведення аудиту шкіл. Освітнє відомство представило для громадського обговорення Порядок проведення інституційного аудиту закладів середньої освіти. Метою аудиту є оцінювання якості освітньої діяльності та вироблення рекомендацій щодо підвищення її якості.

Профспілка просить підвищити зарплати педпрацівникам. У Профспілці працівників освіти наголосили на необхідності підвищення ставок заробітної плати педагогічних працівників закладів дошкільної, позашкільної, професійної, вищої освіти та інших закладів освіти.

Україна входить до країн-лідерів за поширенням булінгу. Минулого року в українських школах зафіксовано близько 109 тисяч звернень до психологів через цькування. Щороку 67% українських дітей стають жертвами, кривдниками або свідками.

Реформа освіти буде рухатись, - міністр освіти. За словами Лілії Гриневич, Міносвіти, розуміючи ситуацію у Верховній Раді і передвиборчий рік, організувало роботу так, що реформа освіти буде рухатись, навіть якщо цього року не ухвалять закон «Про загальну середню освіту».

Невакциновані діти не можуть відвідувати школу та дитсадок. МОЗ і Міносвіти вимагають не допускати невакцинованих дітей до закладів освіти, оскільки захворюваність на кір, краснуху, епідемічний паротит, кашлюк і дифтерію набуває загрозливого характеру.

Профспілка ЛНУ ім. Франка висунула вимоги до уряду. Профспілкова організація університету пропонує висунути вимоги до Кабміну щодо заробітної плати науково-педагогічних працівників, а у разі їх невиконання оголосити акцію протесту проти штучного заниження розміру зарплат.

МОН: усі букварі для першачків вже надруковані. 100% букварів, підручників з математики та курсу «Я досліджую світ» для 1 класу вже надруковані та передаються до книжкових баз. Управлінців на місцях просять не зволікати з доставкою підручників до шкіл.

Проглядів матеріалу: 406 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.09.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024