Середа, 24.04.2024, 00:28















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Вересень » 14

    Сьогодні, як ніколи зростає співпраця школи з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

З метою попередження та профілактики вчинення учнями злочинів та правопорушень 5 вересня у Кам’янській школі відбулася зустріч з начальником сектору ювенальної первенції Урсулом Валентином Мірчовичем та начальником сектору реагування патрульної поліції Кузиком Ігорем Івановичем.

Під час зустрічі працівники поліції розповіли учням 9-11 класів про відповідальність за скоєння правопорушень: ознайомили з переліком правопорушень, за які передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність; звернули увагу на проблеми, які породжуються вживанням алкогольних та наркотичних речовин, а також відповідальність учнів та батьків щодо навчальнння та виховання.

З учнями молодших класів провели бесіду на тему: «Безпека учнів на дорозі» адже виховання у юних учасників дорожнього руху правил поведінки на дорозі – одне з головних завдань школи.

Закінчилася зустріч на шкільному подвір’ї, де школярі мали змогу оглянути автомобіль патрульної служби, уявити себе на місці працівника поліції.

 
 
Проглядів матеріалу: 373 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.09.2018 | Комментарії (0)

    Відкриття довгоочікуваного інклюзивно - ресурсного центру відбулося сьогодні, 14 вересня 2018 року. Спільними зусиллями районної влади, управління освіти, педагогічних працівників району облаштовано центр для супроводу дітей з особливими освітніми потребами за адресою: смт.Глибока, вул.Першотравнева. Розділити радість відкриття з дітьми та їх батьками мали змогу почесні гості: заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Заячук Мирослав Дмитрович, директор Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації Палійчук Оксана Михайлівна, заступник голови Глибоцької райдержадміністрації Коломієць Віталій Кирилович, голова Глибоцької районної ради Панчук Петро Володимирович, начальник управління освіти Глибоцької районної державної адміністрації Барарюк Василь Іванович.

У своїх вітальних промовах виступаючі наголосили на необхідності та важливості відкриття інклюзивно – ресурсних центрів, що дасть змогу популяризувати інклюзивну освіту на місцях, охопити максимальну кількість дітей, що мають потребу в наданні їм інклюзивної освіти в системі загальної середньої освіти України.

Матеріально-технічна база Інклюзивно-ресурного центру відповідає сучасним вимогам. Кабінети оснащено меблями, дидактичним матеріалом, комп’ютерним обладнанням та спортивним інвентарем для проведення занять із лікувальної фізкультури.

У закладі працюватиме команда фахівців: практичний психолог, вчитель-логопед, вчитель-дефектолог та вчитель лікувальної фізкультури, які здійснюватимуть кваліфікований супровід дітей з особливими освітніми потребами. Фахівцями Центру здійснюватиметься комплексна оцінка розвитку дітей з особливими освітніми потребами, за результатами якої вони визначатимуть напрям, обсяг психолого-педагогічної допомоги дітям з особливими освітніми потребами (для дитини з інвалідністю – з урахуванням індивідуальної програми реабілітації) та забезпечуватимуть її надання шляхом проведення індивідуальних та групових занять. У разі встановлення фахівцями ІРЦ наявності у дитини особливих освітніх потреб, висновок про комплексну оцінку є підставою для складання для неї індивідуальної програми розвитку, надання їй психолого-педагогічної допомоги та визначення програми, за якою вона навчатиметься.

І ось довгоочікувана мить – стрічку перерізано і діти дружньою юрбою заполонили кімнати Центру: хтось приміряв новенькі парти, інші випробовували спортивну гірку, а найменші знайшли собі місце у басейні з кульками.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 441 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.09.2018 | Комментарії (0)

    Ось і закінчився перший тиждень навчання у Молодійській ЗОШ І-ІІІ ст. Що ж наші першачки? Як вони побачили "шкільну науку" своїми оченятами: перший дзвінок, перший урок, першу вчительку, по-новому обладнані класи та коридори?

Кожен день цих першокласників починається не з дзвінка. В ігровій кімнаті вони говорять про минулі вихідні, про настрій, про все цікаве, чим хочуть поділитися. Діти не сидять рядочком за партами, а теми, які вивчають упродовж тижня, обирають разом з учителькою.

Попереду ще 34 тижні, де вся наша шкільна родина буде творчо занурюватися у нове, цікаве і неперевершене пізнання.

Щасливого плавання на хвилях творчості, любі наші нушенята!

Проглядів матеріалу: 418 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.09.2018 | Комментарії (0)

    Сьогодні, в нашій школі відбулася важлива подія - вибори нового голови учнівської ради школи. Єдиноголосно всі учні школи обрали нового голову, ученицю 11-го класу Цуркан Андрею. Також був сформований склад ради, який включає в себе 6 комісій: Знання, Захисту прав дітей, Фізичної культури та спорту, Дисципліни і порядку, Інформації (Журналістики), Культури та дозвілля.

Цього ж дня відбулося перше засідання учнівської ради, під час якого голова ради та голови комісій вирішували важливі питання стосовно організації та проведення різних виховних заходів спланованих на вересень 2018/2019 навчального року. Під час засідання, також був прийнятий та затверджений план роботи учнівської ради та план роботи окремих комісій. Важливим питанням на засіданні було: «Форми та методи проведення Дня миру у школі та Свята врожаю», які заплановані на 19-21 вересня. Членами учнівської ради був складений план заходів та розподілені доручення.

Учнівська рада - майбутнє школи, села та держави. Це молоді, енергійні та талановиті учні, які в майбутньому будуть брати активну участь у житті школи, будуть старатися, щоб наша школа процвітала різнокольоровими барвами.

Побажаймо їм успіху та творчих досягнень у майбутньому!!!

Проглядів матеріалу: 341 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.09.2018 | Комментарії (0)

    13 вересня відбулося урочисте відкриття гуртка «Етнографічне краєзнавство» Глибоцького ЦТКСЕУМ на базі Чагорської ЗОШ І- ІІІ ступенів. На лінійці керівник гуртка Козачок Н.С. розповіла про майбутні плани гуртківців, представила їх.

Саме тут учні зможуть розвивати пізнавальну та розумову активність, допитливість, творчі здібності та художній смак, матимуть можливість ознайомитися з традиціями народного мистецтва, з багатством і красою народних звичаїв і обрядів, пройнятись гордістю за талановитість та майстерність українського народу.

На завершення гуртківці заспівали разом з учнями школи пісню «Червона рута», адже саме 13 вересня виповнилося 48 років з дня її першого виконання.

 

Керівник гуртка –Козачок Н.С.

Проглядів матеріалу: 395 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.09.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024