Субота, 27.04.2024, 06:20















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Вересень » 22

   Оголошений відбір експертів шкільних підручників. Навчально-методичний центр з питань якості освіти МОН оголосив про початок пошуку експертів шкільних підручників. Передбачається, що діяльність експертів здійснюватиметься в он-лайн режимі та буде оплачуваною.

МОН розробило новий Порядок поділу класів на групи. Поділ класів на групи здійснюватиметься за умови, якщо гранично допустиме навантаження на учнів не перевищуватиме загальну кількість годин, передбачених навчальними планами для таких класів та груп.

Учасниками експерименту «Е-підручник» стали 50 шкіл. Участь в експерименті «Електронний підручник для загальної середньої школи», що розпочався 31 серпня, візьмуть близько 4 500 школярів з 50 українських шкіл, які представлятимуть усі регіони країни.

МОН затверджено нові форми шкільної звітності. Освітнім відомством встановлені форма звітності № ЗНЗ-1, що поширюватиметься на всі денні школи та форма звітності № 76-РВК для управлінь освіти, а також містить інструкції щодо їх заповнення.

Уряд затвердив Концепцію дуальної освіти. У МОН розраховують, що впровадження дуальної освіти допоможе подолати проблему зношеності обладнання у закладах освіти та надасть змогу роботодавцям включитись у процес підготовки, а не перенавчати випускників.

Кабмін визначив, як підтвердити місце проживання першачків. Уряд визначив 11 видів документів, якими можна буде підтвердити фактичне місце проживання дитини для включення її до реєстру дітей шкільного віку на певній території. ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 424 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.09.2018 | Комментарії (0)

      З метою розвитку інтереу дошкільників до різних видів спорту, здорового способу життя, сприяння фізичному розвитку дітей, їх силі, швидкості, спритності та на виконання завдань річного плану роботи закладу, в Кам’янському ДН з 17 по 21 вересня проходив Олімпійський тиждень.

Педагоги урізноманітили освітній процес цікавими пізнавальними формами роботи з поглиблення знань про Олімпійські ігри, як мирного змагання з метою фізичного вдосконалення людей, в якому беруть участь народи всього світу, продовжували збагачувати уявлення про спортивні досягнення нашої країни, олімпійські перемоги; виховували почуття гордості за спортивні досягнення України, за перемоги на олімпіадах.

З вихованцями середніх груп інструктором з фізкультури Інною Федорюк проведено розваги: «В рухливі ігри граємо, про здоров’я дбаємо», з старшими дошкільнятами – спортивне свято «Малі Олімпійські ігри», які принесли малечі не тільки море задоволення, позитивних емоцій, а й сприяли розвитку у дітей фізичних та змагальних якостей, почуття взаємодопомоги, підтримки.

Валентина Грижук, завідуюча закладу.

 

Проглядів матеріалу: 317 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.09.2018 | Комментарії (0)

    Цікавою подією життя Тарашанської ЗОШ І – ІІІ ст. стали вибори шкільного учнівського парламенту, які були організовані та проведені за всіма законами демократичного суспільства. Передвиборча кампанія тривала з 4 вересня. Протягом неї 3 кандидатів на посаду президента школи (Гечу Сніжана, Микитюк Даниїл та Ячмінь Микола) провели масштабну піар-акцію, зустрічі з виборцями, учнями 5-11-х класів, під час яких презентували свої передвиборчі програми, ділились планами на майбутнє.

20 вересня відбулися вибори, у яких брали участь учні 5-11-х класів та вчителі школи. Кожен, хто прийшов на вибори, отримав бюлетень та зміг висловити свою думку щодо кандидатів. Вибори були таємними, виборчі бюлетені кидали до спеціальної скриньки. Відкриття скриньки відбулося в той же день у присутності представників від кожного класного колективу, членів шкільного прес-центру. За підрахунком голосів, більшість виборців проголосували за: Ячміня Миколу, учня 8 класу.

Ми вітаємо членів шкільного самоврядування із отриманням такої відповідальної посади та бажаємо успіхів у роботі та виконання всіх передвиборних обіцянок!

Педагог – організатор А.Є. Бужак

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 323 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.09.2018 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 792 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2018 | Комментарії (0)

   У сучасному світі мир – це найбільша цінність та мрія, адже нестабільність, страх та насилля – не просто лякають та знищують, а й не дають можливості розвиватися державам, народам…

Саме тому існує цей день – Міжнародний день мирувін був заснований 1981 року Організацією Об’єднаних Націй як щорічне свято відмови від насильства і припинення вогню в глобальному масштабі. 21 вересня учні Тарашанської ЗОШ І – ІІІ ст. підтримали Всеукраїнську освітню кампанію «Голуб Миру». Цього дня в школі пройшли години спілкування на тему «Мир очима дітей», метою яких була пропаганда миру й толерантності, дотримання принципів гуманності, свободи, добра та поваги.

Яскравим дійством став флешмоб «Ми за мир!» який було проведено під сучасну популярну музику з ініціативи Парламенту школи.

Так наші учні виявили свою громадську позицію й побажали всім мирного неба!

 

Педагог - організатор А.Є.Бужак

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 306 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2018 | Комментарії (0)

   Мир! Це слово звучить по-різному на континентах Землі, але скізь воно означає можливість спокійно жити під чистим блакитним небм, вчитися, працювати, любити і поважати один одного. Мир - це свято всіх людей, свято всіх дітей. Без миру нема дитинства, нема майбутнього.

Зараз сама ідея миру стає державною політикою. Тільки в мирній державі накопичуються її багатства, розвивається культура, зберігаються духовні цінності. Тільки в державі, де панує мир, спокій, злагода, зміцнюється економіка, добробут людей, з молодого покоління формуються справжні громадяни держави.

В цей сонячний день, діти тримали в руках голуби в знак солідарності, з проханням донести до кожної країни світу, що діти України за мир. На шкільній подвір’і було проведено акцію «Голуб Миру». Учні нашої школи створили фігури Голуба Миру-одного з найбільш символів цього дня.

В рамках заходів з нагоди відзначення Міжнародного Дня миру були проведені конкурс малюнків «Мир очима дітей», фільм «Міжнародний день миру: історія і значення свята», виховна година «ЗА МИР У ВСЬОМУ СВІТІ» (8 клас), уроки Миру, мета яких – пропаганда миру і толерантності, дотримання принципів гуманності, свободи, добра і поваги.

Проглядів матеріалу: 311 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2018 | Комментарії (0)

      Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів. Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі. Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята щороку долучається і наша школа. Учні 1-11-х класів приєдналися до Всесвітньої акції «Голуб миру» під гаслом «Голуб миру у моїм вікні», прикріпивши паперові голуби на вікна школи, аби показати наскільки важливим є МИР, СВОБОДА, ДОБРО і ПОВАГА. Під час перерв лідери учнівського самоврядування організували та провели для учнів школи, танцювальний флеш-моб «Діти Миру – за Мир!» Учні 1-4 класів стали активними учасниками конкурсу малюнків на асфальті «І дорослі, і малі хочуть миру на Землі!»

Проглядів матеріалу: 332 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2018 | Комментарії (0)

   Для дуже багатьох людей у сучасному світі мир – це не більш ніж казкова мрія.

Раніше для нас, українців, мир – це була повсякденна реальність. На вулицях нашої неньки – України було спокійно, всі діти ходили до школи, посміхалися. Але відбулися різкі зміни, підкралося горе… На Україну напав ворог. І нам, українцям, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир щоб нам завжди світило тепле, ясне сонечко, щоб небо було завжди чисте та голубе, щоб завжди були посмішки на обличчях у людей.

 

27 років тому у світі проголосили Міжнародний День Миру, як день загального припинення вогню і відмови від насильства. Цей день покликаний змусити людей не тільки задуматися про мир, але і зробити щось заради нього.

От і сьогоднішній день у нас присвячений цій темі.

Сьогодні 21 вересня в Нижньосиньовецькій ЗОШ Проведено ряд заходів, присвячених Міжнародному дню Миру:

- Класні години на тему « Яким не було б наше сьогодення МИР – це наше завтра», 21 вересня – Міжнародний день Миру», «Діти України за мир».

- Виставка малюнків до Міжнародного дня Миру.

- Виготовлення голубів миру.

  • Загальношкільна лінійка «Діти України за Мир!».

- Флешмоб «Голуб Миру».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 304 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2018 | Комментарії (0)

   На відзначення Міжнародного дня миру вчителі та учні Червонодібровського НВК приєдналися до Всеукраїнської освітньої кампанії «Голуб миру». У всіх класах школи проведено Уроки миру, кращі плакати юних художників НВК прикрасили шкільний коридор. Молодші школярі виготовили колаж « Ми за мир!», маленькі першокласники у малюнках передали свою мрію про мирне щасливе дитинство. Усі разом подивилися фільм «Історія маленької дівчинки Садако ».

Наші випускники різних років пройшли страшними дорогами війни. З далекого Афганістану повернувся Баловсяк Анатолій Назарович, щоб зберегти вічну пам’ять про загибель в чужому краю свого друга-однокласника Скуляка Миколи Івановича. Війна в Україні покликала у лави захисників Батьківщини Токарюка Дмитра, Плакоша Владислава, Адабеку Валентина.

Ми пишаємося нашим земляком Чоботарем Валерієм Георгійовичем, який був командиром роти 5 – го батальйону Добровольчого Українського Корпусу «Правого Сектору» у боях за Донецький аеропорт. У 2016 році Чоботарь В.Г. відзначений орденом «Народний герой України». Наші односельці повернулися до своїх мирних справ. Та війна за територіальну цілісність України триває.

Ми приєднуємо свій голос до всеукраїнського мирного маршу – Ми за МИР! Ми - проти війни! Як хочеться до рідної землі любов’ю чисте небо прихилити, наблизити жадані мирні дні – щоб хлопці вижили у цій війні і в них щасливі народились діти. Світлана Макаревська Сюди ще б фото вклинити.

Проглядів матеріалу: 400 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2018 | Комментарії (0)

Ми так хочемо миру усі,
Щоб пробігтись по свіжій росі,
Ми хочемо злагоди й миру,
Щоб усі-усі дружили!

   Мир - це свято всіх людей, свято всіх дітей. Без миру нема дитинства, нема майбутнього.

У Карапчівському ліцеї було проведено ряд заходів, присвячених Міжнародному дню Миру :

  • класні години на тему «Нам потрібне мирне небо»,

« 21 вересня - Міжнародний день миру»,

« Мир на землі – радість у родині»

  • конкурс малюнків
  • виготовлення голубів миру
  • стінгазета « Жити у мирному світі».

​​​​​​​

Проглядів матеріалу: 350 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2018 | Комментарії (0)

    Традиційно, щорічно 21 вересня в нашому закладі проводяться масові заходи до дня миру. Цього року, до свята залучилися учні 5-11 класів. Класний керівник 5-го класу Команюк З.Л. провела конкурс малюнків «Голуб миру». Класний керівник 6-ого класу Фоса О.А. під час виховної години « Ми за мир» продемонструвала що свято покликане змусити людей не тільки задуматись, але й зробити що-небудь для миру. Учням 7-го класу був показаний фільм «Хроніка подій Східної України» учителем історії Постевкою Д.Д. та написання листівок із назвою «Рецепт миру». Учнями 8 класу створено малюнок « Хай буде мир на всій землі». Вчитель географії Гумельник Р.Р. провела виховну годину «Все в наших руках» з учнями 10кл.

Як ніколи, сьогодні актуальними для України є питання, що пов’язані з припиненням вогню і пролиття крові. І нам, учням, дуже хочеться, щоб в Україні знову панував мир. І ми впевнені, що він обов’язково запанує!

ЗВР Барбаза В. М.

Проглядів матеріалу: 349 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2018 | Комментарії (0)

Потрібен мир – тобі й мені

І всім на світі дітям!

Не тільки вранці навесні

Нехай нам сонце світить.

Потрібен мир, трава в росі,

Усміхнений нащадок.

Потрібен мир усім-усім,

Отриманий у спадок.

   Міжнародний День Миру, який святкується 21 вересня в усіх куточках світу, привертає увагу до різнобічної роботи в підтримку миру і для того, щоб спонукати молодь, учнів на всій планеті до осмислення проблем миру та обміну інформацією та практичним досвідом діяльності по його досягненню.

З 19-21 вересня 2018 року у Грушівському НВК були проведені ряд виховних заходів присвячених Міжнародному Дню Миру, а саме: години спілкування, бесіди, конкурси малюнків та стіннівок, масова формація учнів у формі голуба тощо.

На уроці трудового навчання в 7 класі вчитель Захарчук М.І. провела майстер-клас по виготовленню з бісеру голубів у формі прикрас, а в 8-му класі було оформлено картину «Голуб миру» з осіннього врожаю.

Наймолодші школярі закладу, учні 1-го класу, виконали пісню «Хай завжди буде сонце!», показавши свою мрію про мир в нашій державі за допомогою сонця, чистого неба та голуба миру.

Проведення даних заходів сприяє до осмислення головної мети у житті кожного з нас «пам'ятати про усе добре, що в нас є, використовувати це у своєму житті, у своїх словах і вчинках, дарувати добро тим, хто поруч з нами, довіряти один одному, надавати допомогу і знати, що ми комусь потрібні».

Заступник директора з ВР Зінкевич Д.В.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 368 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2018 | Комментарії (0)

   21 вересня в Стерченській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено Міжнародний день миру. Діти малювали малюнки під гаслом «Ми за мир» та сканували " Мир в цілому світі !"

Мир! Це слово звучить по-різному на континентах Землі, але скізь воно означає можливість спокійно жити під чистим блакитним небом, вчитися, працювати, любити і поважати один одного. Мир- це свято всіх людей, свято всіх дітей. Без миру нема дитинства, нема майбутнього.

Проглядів матеріалу: 383 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.09.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024