Субота, 20.04.2024, 01:53















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Вересень » 24

    В Нижньосиньовецький ДНЗ «Промінь» пройшов “Олімпійський тиждень” з 17 по 21 вересня 2018 р. під девізом: «Здорова дитина – щаслива країна».

Заходи були спрямовані на популяризацію спорту, здорового способу життя. Під час проведення спортивних змагань, вікторин, розваг малята ділилися своїми знаннями про здоровий спосіб життя, змагалися, гралися та навчали молодших дітей різним вправам. Діти емоційно та жваво реагували на кожне з завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь.

Проведення олімпійського тижня подарувало дошкільнятам позитивний емоційний заряд, сприяло розвитку фізичних вмінь та вихованню бажання вести здоровий спосіб життя.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 339 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.09.2018 | Комментарії (0)

Графік

проведення районних семінарів

на І семестр 2018/2019 рік-

тисни тут

Проглядів матеріалу: 399 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.09.2018 | Комментарії (0)

    Сенс учнівського самоврядування в сучасній, демократичній школі полягає не в управлінні одних дітей іншими, а в навчанні всіх дітей основам демократичних відносин у суспільстві, у навчанні їх керувати собою, своїм життям в колективі.
Участь у самоврядуванні допоможе учням сформувати у себе навички демократизму, уміння самостійно діяти, нестандартно мислити, приймати рішення, здійснювати їх і нести відповідальність.

24 вересня у Глибоцькій гімназії відбудуться вибори президента учнівського самоврядування. Відповідно до Положення про вибори учнівського самоврядування кандидатом на цю посаду міг стати будь-який учень школи 9-11 класів, який має авторитет у класі та школі. Протягом тижня, з 20 по 24 вересня гімназисти можуть ознайомитись з передвиборною програмою 4 кандидатів ( Топала Віктора-10-аклас, Бічер Кароліни-10 а, Бурли Юлії 10-б, Галіп Оксани-9-а)у президенти.  Бажаємо всім кандидатам успіху!

/Files/images/галіп оксана.JPG/Files/images/бічер кароліна.JPG/Files/images/бурла юлія.JPG/Files/images/топала віктор.JPG

/Files/images/виб2.jpg/Files/images/виб3.jpg

Проглядів матеріалу: 366 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.09.2018 | Комментарії (0)

    21 вересня 2018 року на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області відбувся семінар-практикум «Про організацію та проведення І-ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2018/2019 н.р.».

У заході взяли участь Т.С.Богачик, заступник директора ІППОЧО з науково-методичної роботи; Н.М.Потапова, методист НМЦ сучасних технологій оцінювання якості освіти ІППОЧО; завідувачі та методисти науково-методичних центрів ІППОЧО; завідувачі РМК/ММК та відповідальні за освіту в ОТГ області.

Тамара Степанівна Богачик висвітлила результати проведення учнівських олімпіад у 2017/2018 н.р., детально проаналізувавши всі райони й ОТГ області. Також освітянка виокремила пріоритетні напрямки роботи в питанні організації олімпіадних змагань у новому навчальному році й висловила пропозиції щодо покращення проведення інтелектуальних конкурсів.

Наталія Михайлівна Потапова розповіла про умови проведення І-ІІІ етапів учнівських олімпіад у 2018/2019, особливу увагу звернула на порядок і графік проведення змагань.

Також учасники семінару обговорили актуальні та контроверсійні питання організації олімпіад і визначили оптимальні варіанти їхнього вирішення.

Проглядів матеріалу: 323 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.09.2018 | Комментарії (0)

     21 вересня 2018 року на базі ІППОЧО відбулася науково-методична нарада щодо проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» за участі завідувачів районних/міських методичних кабінетів і відповідальних працівників за освіту в ОТГ.

Григорій Білянін, директор Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, кандидат педагогічних наук, відкрив народу та розповів про особливості цьогорічного конкурсу. «За 23 роки конкурс відкрив тисячі нових імен талановитих педагогів. Сьогодні вони зросли професійно, посіли керівні посади, отримали вищі категорії, педагогічні та наукові звання, залучені до розбудови Нової української школи», – наголосив Григорій Іванович.

Згодом Тамара Богачик, заступник директора з науково-методичної роботи ІППОЧО, кандидат історичних наук, ознайомила присутніх з нормативно-правовою базою проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019», що проводитиметься у п’яти номінаціях: «Географія», «Захист Вітчизни», «Французька мова», «Учитель інклюзивного класу» та «Основи здоров’я».

Реєстрація на конкурс розпочалася з 17 вересня і триватиме до 15 жовтня. Конкурс розпочнеться з 1 листопада 2018 року змаганнями зонального туру, переможці якого будуть випробовувати свої сили на регіональному рівні.

Найкращі представники з усіх областей та міста Київ традиційно зустрінуться у фіналі, який буде проходити в містах Луцьк («Географія»), Запоріжжя («Учитель інклюзивного класу»), Полтава («Основи здоров’я»), Суми (Захист Вітчизни»), Одеса («Французька мова»).

Проглядів матеріалу: 300 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.09.2018 | Комментарії (0)

      22 вересня було організовано керівником гуртка «Юні туристи» Фосою О. А. екскурсію до Кіцманського району. Класні керівники 6-ого класу (Фоса О.А.), 7-ого класу (Постевка Д.Д.) та 8-ого (Пую Н.Г.) супроводжували своїх учнів у цій подорожі. Відвідали музей природи Карпат у селі Зеленів, також музей трипільської культури, зоопарк та кінний клуб (Буковинська Троя) у селі Реваківці.

Учні з цікавістю та користю провели свій час, екскурсоводи розповіли багато цікавого з історії Буковинських Карпат та історії походження нашого роду. Розваги верхи на конях та на квадрациклах не залишили байдужих жодного учня.

Після таких насичених подій учні смачно пообідали.

З піднесеним настроєм та позитивними враженнями учні повернулися додому.

Соціальний педагог Фоса О.А.

 

Проглядів матеріалу: 336 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.09.2018 | Комментарії (0)

     Чарівниця осінь розправила свої крила і пролетіла через наш рідний край. Листя пожовтіли, небо синє-синє розкинулось над нами, а в повітрі літає пахучий аромат осені.

У Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. учні 2-4 класів зустріли осінь по-особливому. Для них була проведена виставка композицій з природного матеріалу «Чари осені», де дітки зі своїми класними керівниками та батьками виготовили різні композиції, включаючи свою фантазію вони показали свій талант та свою незрівнянну обдарованість. Всі класи були нагороджені похвальними грамотами за участь у виставці.

Саме в ці сонячні, осінні дні, 22 вересня за підтримки Волоківської ОТГ у Волоці було проведено традиційне свято врожаю «Дари осені». У ньому взяли участь учні Волоківської, Валякузьмінської шкіл, а також, Грушівського НВК. В цей прекрасний день мешканці села вкотре подякували Господу нашому за гарний та багатий врожай, якого ми назбирали і цього року. Учні 5-7 класів власноруч створили дивовижні композиції з природного матеріалу, овочів, фруктів, а учні старших класів (8-11) приготували і провели для всіх гостей свята смачний та різноманітний ярмарок з усіма смаколиками. Також, Будинком творчості та дозвілля села був організований концерт художньої самодіяльності, у якому виступили і наші учні. Здивували всіх своїм виступом дитячий оркестр народних інструментів «Мерцішор», танцювальний колектив «Веселія», «Мерцішор» і солісти нашої школи: Урсуляк Маріус, Павленко Александра та Коча Лауріта.

На святі панувала осіння атмосфера і хороший настрій. Ми щиро дякуємо учням, їхнім батькам та вчителям, за плідну працю та високу підготовку до свята. Також, дякуємо Волоківській ОТГ за чудову ідею проведення Свята врожаю, яка стала для мешканців села хорошою традицією.

Проглядів матеріалу: 381 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.09.2018 | Комментарії (0)

     Гори… На них не можливо дивитись без захвату. Вони починаються тут, під самісінькими нашими ногами, а вершини ховаються у десь там, у хмарах. Тому гуртківці ЦТКСЕУМ, а саме учні Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. та Глибоцької гімназії, із захватом пройшли похід 3 ступеня складності Українськими Карпатами.

Було по справжньому круто! Група сформувалася у профільному пересувному туристсько-виховному оздоровчому наметовому таборі «Райдуга». Учасниками групи були керівники Шелепюк Н.В., Москалеску Г.В та 13 вихованців.

Маршрут було прокладено по масиву Східні Горгани. Перша частина походу проходила по трав'янистих хребтах, а друга вже - по кам'янистих. До складу групи входили переважно новачки, тому основні перешкоди були заплановані аж на 5-6 день.

Наш похід розпочався із с.Микуличин. Перший день був досить легким, але йшли в основному під гору. Першою вершиною, яку ми підкорили, була г.Рокита Велика (1111 м). Наступного дня рухались по хребту і милувалися чудовими краєвидами. Тішила і погода. То траверсуючи, то підіймаючись на невеликі вершини, навіть не помітили, як швидко дісталися місця ночівлі. Ще більш насиченішим був наступний день. До нас приєдналася група Троєцької Н.І. і ми продовжили рух вже всі разом. Четвертого дня ми спустилися у с.Татарів, де р. Женець впадає у р. Прут. Саме тут дібрали частину продуктів, щоб впевнено продовжувати подорож. Особливо сподобалось переправа підвісним мостом через р.Прут. Незабутні враження пов'язані й з вдсп. Женецький Гук: по-перше, подорожували без рюкзаків, по-друге, досхочу наніжились у свіжій водичці, а по-третє, придбали чимало цікавих сувенірів. На полонині Хом'яків у нас було заплановане днювання (день відпочинку). В цей день піднялися на г. Хом'як (1541 м.), де зробимо славнозвісну туристську посвяту та фото. Підкорили юні туристи кам'янистий хребет - г. Синяк (1665 м) та г.Малий Горган ( 1592 м).На сьомий день перейшли через перевал Переслоп та по р. Жонка спустилися у м. Яремче. Завітали і до оповитого легендами та повір'ями вдсп. Дівочі Сльози. Пройдені нами 98 км, вечори біля багаття, дивовижні мальовничі пейзажі, підкорення найвищих вершин нашого походу залишуться в наших спогадах на все життя. Водночас ми розширили свої знання про природу Українських Карпат, про потребу берегти, охороняти та любити її.

Керівник гуртка «Спортивне орієнтування» Глибоцького ЦТКСЕУМ

на базі шкіл Глибоцької гімназії та Коровійської ЗОШ І-ІІІст.

Шелепюк Н.В.

Проглядів матеріалу: 448 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 24.09.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024