Субота, 27.04.2024, 03:30















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Вересень » 19

     З нагоди проведення Всеукраїнського олімпійського уроку та Олімпійського тижня, з метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху шляхом залучення широких верств населення до занять спортом, та з метою активізації ролі та значення фізичної культури і спорту , 14 вересня Щербань І. М. та Царик М. П. провели олімпійський урок серед учнів 5-х класів. Діти мали чудову можливість пройнятисясправжнім спортивним духом, пізнати національну історію олімпійського руху й осягнути його важливість. Учні із задоволенням взяли участь у естафеті, демонструючи свою фізичну підготовку.

Займайтесь спортом, адже спорт – це життя, здоров’я, він загартовує силу духу, характер. І хто знає, можливо, саме у когось із учасників заходу попереду буде ще не одна олімпійська перемога…

 
Проглядів матеріалу: 382 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2018 | Комментарії (0)

    O sărbătoare deosebită este toamna bucovineană la CIE Cupca. Toți elevii școlii noastre se pregătesc de această sărbătoare care are tradiții deosebite.

Elevii claselor primare pregătesc cele mai felurite compoziții. Ajutați fiind de părinți și conducătoarele de clasă ei improvizează compoziții cu eroii poveștilor îndrăgite, cu păsări și animale, cu fenomene ale naturii etc.

Elevii claselor mijlocii pregătesc și ei diferite aplicații, desene, poezii... Cei mari au gazete de perete, uneori răsună cântece și versuri, melodii la unele instrumente muzicale.

Sincere mulțumiri aducem învățătoarelor claselor primare, diriginților de clasă, părinților, administrației școlii pentru desfășurarea unei asemenea activități importante și frumoase.

Eleonora Schipor, profesoară la CIE Cupca

Проглядів матеріалу: 427 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2018 | Комментарії (0)

    Сучасна доба ставить нові вимоги до вчителя. Суспільству потрібен вчитель-професіонал з високою науково-теоретичною, методичною, психолого-педагогічною, теоретичною і практичною підготовкою, здатний до безперервного навчання, творчості і постійного самовдосконалення. Тому, в сучасних умовах модернізаційних змін в освітньому просторі важливого значення набуває підвищення ефективності методичної роботи, яка має бути спрямованою на підвищення фахової майстерності педагогічних працівників, на розвиток творчого потенціалу кожного вчителя.

У п'ятницю, 14 вересня, у Кам’янській ЗОШ І – ІІІ ступенів відбулося засідання круглого столу на тему: «Шляхи формування нового вчителя для нової школи».

За словами заступника директора з навчально-виховної роботи Л. І. Білійчук, сьогодні суспільство бачить вчителя як особистість, що має високий інноваційний потенціал, позитивно сприймає зміни, сама продукує інновації та усвідомлює завдання, що покладені державою на школу та вчителя.

У фаховому колі керівників методоб'єднань школи було окреслено основні завдання методичної роботи з педагогами з метою формування конкурентноздатного фахівця в галузі освіти, обговорено методичні рекомендації щодо забезпечення якісного методичного супроводу педагога.

Проглядів матеріалу: 416 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2018 | Комментарії (0)

      Міністерством освіти і науки розроблений та запропонований для громадського обговорення новий Порядок поділу класів на групи при вивченні окремих предметів. Документ визначає умови поділу класів на групи в українських школах.

Планується, що поділ класів на групи здійснюватиметься за умови, якщо гранично допустиме навчальне навантаження на здобувачів освіти не перевищуватиме загальну кількість годин, передбачених навчальними планами для таких класів та груп з урахуванням поділу.

Окрім цього, порядок визначає випадки, коли поділ класів на групи при вивчені української мови, іноземних мов, мов національних меншин, інформатики, трудового навчання є обов’язковим.

Міжкласні групи мають формуватись з учнів паралельних класів.

Засновник школи також зможе ухвалювати самостійні рішення про додатковий поділ класів на групи, а також про поділ класів на групи при вивченні предметів, у випадках, які не є обов'язковими.

Коментуючи норми проекту документа, у Міністерстві освіти наголошують, що його метою є створення сприятливих умов для вивчення окремих предметів, спрямованих на формування знань, інших компетентностей, світогляду, розвиток інтелектуальних і творчих здібностей школярів.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 15 жовтня 2018 року в письмовому вигляді на електронну пошту krasnostup@mon.gov.ua.

проект порядку поділу класів на групи

Проглядів матеріалу: 384 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2018 | Комментарії (0)

    Даний тиждень приурочений Міжнародному дню миру, тому яскравими та неймовірно прекрасними малюнками прикрасили спортивний майданчик школи учні групи продовженого дня Коровійської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Юні художники продемонстрували свою надзвичайну уяву та неабиякий художній талант.

Головним результатом заходу були дитячі посмішки, веселий сміх та хороший настрій усіх присутніх. Діти захоплено вимальовували крейдою
силуети голубів, рідну планету із фігурками друзів, висловлюючи при цьому активну життєву позицію: «Бажаємо миру Україні та у всьому світі!».

 

 

 

Проглядів матеріалу: 392 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2018 | Комментарії (0)

     Новий навчальний рік розпочався для дітвори Купського НВК №2 весело та цікаво. А розпочався він з проведення Олімпійського тижня, присвяченого Дню фізичної культури та спорту.
Учні 1-4 класів святкували цей тиждень особливо. Адже в рамках проведення Олімпійського тижня було організовано чимало заходів, які мали на меті пропагувати серед дітей та учнівської молоді здоровий спосіб життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом.

 

 

Проглядів матеріалу: 328 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2018 | Комментарії (0)

     З метою пропаганди здорового способу життя з 10 по 14 вересня в Турятському НВК проводився Тиждень фізичної культури, спорту та ЗВ, під час якого робота школи була спрямована на виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя, покращення здоров'я, придбання необхідних знань в області фізичної культури і спорту та основ військової підготовки, залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом, виховання колективізму і взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, завзятості, витримки, спортивного азарту, взаємовиручки і підтримки.

Розпочався тиждень з загальношкільної лінійки «Спортом займатись – здоровя набиратись», також в цей день було проведено змагання з стрільбі між 10-11 класами.

Весело, із азартом і завзяттям проходили «Веселі старти» між учнями 6-А та 6-Б та змагання з міні-футболу між 5-А та 5-Б.

Між старшокласниками були проведені змагання з метання гранати на дальність та підтягування на перекладині. хочеться відзначити Кобаскі Дмитра, який був активним учасником усіх змагань з війської підготовки і виступив краще всіх.

Також були проведені змагання з настільного тенісу між 9-ми класами.

На завершення тижня був проведений загальношкільний День Здоровя та єдиний урок «Спорт і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя».


 

Проглядів матеріалу: 326 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2018 | Комментарії (0)

    Дошкільний підрозділ Турятського НВК, в якому діють три групи та нараховується 80 дітей постійно працює над зміцненням, фізичним, психічним та соціальним розвитком дітей.
У дошкільному віці діти, як правило, уже добре володіють своїм тілом. Фізична активність стимулює розумову діяльність, яка у свою чергу спонукає дітей рухатися.
Діти постійно перебувають у русі, вони – непосидько. Саме ця непосидючість, прагнення рухатися допомагає малечі пізнавати навколишній світ. Тож можна сказати, що фізичний розвиток вважають одним з головних завдань розвитку дитини.
Робота з фізичного виховання у дошкільному закладі є дуже різноманітною – заняття, фізкультурні хвилинки, рухливі ігри, фізкультурні паузи, фізкультурні розваги, «Дні розваги», фізкультурні свята, туристичні походи.

Проглядів матеріалу: 311 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2018 | Комментарії (0)

    З 10 по 14 вересня у Купському НВК № 2 провели «Олімпійський тиждень», присвячений відкриттю шкільної спартакіади та з нагоди «Дня фізичної культури та спорту».

Протягом тижня було проведено ряд цікавих заходів , а саме :
- Загальношкільна лінійка «Історія Олімпійських ігор»;
- Виставка стінгазет «Спорт це здоров’я»;
- Спортивні естафети ;

- Футбольний турнір;
- Зустріч зі чемпіоном кіокушин карате Спрід О.І. та його вихованцями;
- Загальношкільний Олімпійський урок.

У початкових класах класоводи разом з кращими спортсменами школи провели олімпійські уроки. На спортивному майданчику під керівництвом учителя фізичної культури Миколи Георгійовича Лях відбулися змагання для учнів 5-11 класів: біг на дистанцію 60м, біг на витривалість, підтягування та віджимання, вправи на гнучкість та спритність, стрибки у довжину з місця. Метою змагань стала пропаганда здорового способу життя, розвитку олімпійського руху , залучення якомога більше дітей та юнацтва до занять спортом та змістовного дозвілля. Формування в учнів свідомості щодо необхідності та корисності занять фізичною культурою і спортом. Збагачення учнів знаннями стосовно історії Олімпійських Ігор, видатних спортсменів. Формування уявлення учнів про Олімпійський рух у світі та зокрема в Україні. Розвиток та формування інтересу та позитивного відношення до фізичної культури, спорту олімпійського руху та здорового способу життя.

Підводячи підсумки, можна сказати, що Олімпійський тиждень вдався на славу, адже пройшов цікаво, ефективно, корисно та залишив приємні враження, а комусь, можливо, показав дорогу до професійного заняття спортом. Закінчилися змагання лінійкою, на якій підведено підсумки Олімпійського тижня у школі та нагороджено переможців.

ЗДВР Скутрь В.І.

 

Проглядів матеріалу: 301 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 19.09.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024