Середа, 24.04.2024, 13:13















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Вересень » 28

    28 вересня 2018 року світова педагогічна спільнота відзначатиме 100-річчя з дня народження видатного українського педагога-гуманіста Василя Сухомлинського. З цієї нагоди в Черепковецькій ЗОШ організували низку заходів для учнів школи: круглий стіл «Спадщина В. О. Сухомлинського» для 8-9 класи, учні 5-6 класів провели годину спілкування « Серце віддаю дітям». Вчителі провели педагогічні читання «В.О.Сухомлинський і школа ХХІ ст.» На заході обговорювалися питання новаторської педагогічної системи, яку створив В. О. Сухомлинський, спрямованої на визнання дитини як найвищої цінності. Також на заході був представлений фрагмент відеофільму «Школа В. О. Сухомлинського», де висвітлено, яким був творець, яким він залишається в серцях колег, друзів, однодумців, родини. Кожне методичне об’єднання підготувало творчі проекти на тему « Ідеї

В.О. Сухомлинського у контексті нової української школи» та змістовно презентували їх. Бібліотекар школи презентувала виставку літератури

«В.О. Сухомлинський - наш сучасник, наша історія і наше майбутнє».

 

Проглядів матеріалу: 341 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2018 | Комментарії (0)

Красуня Осінь, ти така чарівна!

Найкраще платтячко вдягла!

І я люблю тебе найбільше,

Бо ти, як Фея лісова!

   У Черепковецькій ЗОШ було проведено свято “Осінній вернісаж” учнями 6 класу. У цьому заході діти у своїх виступах прагнули описати красу осені, її різнобарв’я та щедрість. Школярі відповідально віднеслися до підготовки свята. Зроблено було багато композицій на різні смаки з усього, що подарувала нам щедра осінь. Чарівницю Осінь своїми виступами привітали учні 6 класу піснею «Червона калина». Закінчилося свято щирими побажаннями добра, достатку, здоров’я та щастя.
Виховний захід пройшов у творчій та дружній атмосфері.

Проглядів матеріалу: 385 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2018 | Комментарії (0)

       Професія бібліотекаря була і залишається однією з найбільш затребуваних суспільством. Недарма ваша терпляча робота викликає глибоку повагу і захоплення.

Нехай це свято принесе  гордість за свою професію, прагнення до творчості, дух взаєморозуміння з читачами та колегами.

Сьогодні, в день вашого прекрасного свята прийміть слова щирої вдячності та поваги за вашу самовіддану працю. Бажаємо вам  здоров’я, оптимізму, благополуччя, нових творчих здобутків і вдячних читачів! Щастя і добра вам і вашим родинам!

Начальник управління освіти

Глибоцької РДА                                                                                         В. І. Барарюк

 

Голова райкому профспілки

працівників освіти і науки                                                                   С.І. Лазурко

Проглядів матеріалу: 360 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2018 | Комментарії (0)

    Сьогодні, 28 вересня, минає три роки від тієї осінньої ночі, коли зловісна війна забрала життя нашого односельця, люблячого батька, сина – Віталія Петровича Копачука.

Учні Черепковецької ЗОШ вшанували загиблого Героя хвилиною мовчання, поетичним словом, запалили свічки пам’яті…

Війна продовжується, майже щодня ми платимо високу ціну за Мир та Спокій.

Тобі я дякую, герою, за майбутнє,

Тобі вклоняюсь низько до землі,

Бо тільки твої незліченні муки,

припинять війни.

Дякую тобі!

Проглядів матеріалу: 421 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2018 | Комментарії (0)

    Дитячий садок – це Країна Дитинства, в якій господарюють найменші мешканці нашої країни, наше майбутнє, наші ДІТИ. А виховують їх добрі люди і як ангели вони, все життя своє з любов’ю, завжди поряд із дітьми: наш завідувач і няні, музикант і кухарі, логопед, психолог, прачка, кастелянша і медсестра, методист, завгосп й вихователів сім’я.

27 вересня в Черепковецькому ДНЗ вихователь-методист Чорней Н.І. провела свято до Дня дошкільника.

Нехай лагідна посмішка сонечка дарує Вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя Ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням, а в оселі вашій панують світло і злагода, а в серці – добро і мудрість, а в житті – достаток і удача. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов’ю.

Всіх зі святом вас вітаємо і бажаємо добра.

Проглядів матеріалу: 445 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2018 | Комментарії (0)

    У середу, 26.09.2018р., на базі Глибоцького РМЦ, відбулося засідання Клубу новаторства та фахової майстерності працівників психологічної служби району.

Дана форма методичної роботи повязана з розробкою інноваційних методів та прийомів у роботі психологів та соціальних педагогів. На порядок денний було винесено:

  1. Особливості проведення Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Профілактичні програми»;
  2. виконання програми розвитку психологічної служби району до 2020 (а саме пунктів 5.3;5.4.), щодо специфіки організації та проведення семінарів-тренінгів для адміністрації ЗОШ.
  3. про оновлення форми та змісту проведення РМО, районних семінарів та інших форм та видів методичної роботи в 2018-2019 н.р. в умовах НУШ;
  4. розгляд психодіагностичного інструментарію, який буде поданий на затвердження Експертної комісії ОІППО в жовтні-листопаді 2018р.

У плідній та творчій атмосфері було обговорено і розроблено чіткий та структурований план реалізації трудових задач, які планувалися на даному засіданні.

Методист РМЦ   Колесник А.І.

Проглядів матеріалу: 380 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2018 | Комментарії (0)

   Міністерство освіти і науки підтримало ініціативу благодійної організації «Щаслива лапа» щодо проведення у школах країни «Всеукраїнського уроку доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин», присвяченого Всесвітньому дню тварин.

Передбачається, що акція відбудеться з 1 до 4 жовтня проведенням відповідних уроків або позакласних заходів.

За результатами проведення заходу Національним реєстром рекордів України планується фіксація рекорду України – «Наймасовіший урок добра в закладах освіти, проведений впродовж одного дня».

Якщо школа матиме бажання не лише долучитись до проведення «Всеукраїнського уроку доброти», але й стати учасником встановлення рекорду та отримати сертифікат учасника, їй необхідно до 27 вересня заповнити заявку на участь у встановленні рекорду, провести «уроки доброти» 4 жовтня та надіслати відповідний фотозвіт про проведення уроків на електронну адресу bioetika@happypaw.ua.

Матеріали для проведення заходів

Проглядів матеріалу: 379 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2018 | Комментарії (0)

Здоров'я – основа усього на світі.

Здоровими бути бажають всі діти.

А щоб рости і гартуватись,

Треба спортом всім займатись.

      У дошкільному підрозділі Купського НВК «Ластівка» з 8 по 15 вересня пройшов Олімпійський тиждень. Традиційно на відкритті Олімпіади був запалений символічний Олімпійський вогонь та піднятий Олімпійський прапор. Олімпійські ігри – це змагання в силі, витривалості та вправності. Протягом тижня малята змагались із бігу на 10 метрів, стрибків у довжину, метанні тенісного м’ячика на дальність. Девіз учасників змагань: «Бути здоровим – висока мета, кожного, хто у садочку зроста. Бути здоровим, красивим і дужим, розумним, активним і чуйним до друзів.

Проглядів матеріалу: 343 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2018 | Комментарії (0)

     Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті. І як би нам не здалося дивним, але працівники дитячих дошкільних закладів, спільно з батьками стоять на своєрідній фронтовій передовій нашого спільного, самого найближчого майбутнього.

В цей особливий день педагоги нашого закладу організували для своїх вихованців цікаві та різноманітні конкурси, естафети, ігри, розваги. Також до малят завітав мобільний планетарій з цікавою пізнавальною казкою «Пригоди Баби Яги в Галактиці».

Програма святкового дня принесла дошкільнятам море радості, задоволення та позитивних емоцій.

 

Проглядів матеріалу: 352 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2018 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024