Четвер, 25.04.2024, 10:43















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 30
Гостей: 30
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Березень » 11

    Гордістю Глибоцького районного будинку творчості дітей та юнацтва є гурток «Мото», який діє понад 30 років і об’єднує навколо себе спортивних, сміливих, цікавих дітей. Розпочав мотосправу у позашкільному закладі Сандул Віктор Іванович, а продовжив теперішній ініціативний, творчий керівник гуртка - Ткачук Василь Филимонович, який живе своєю справою, вболіває за розвиток мотоспорту в Глибоцькому районі і є справжнім наставником для своїх вихованців. Але якісне тренування і успішні виступи на змаганнях неможливі без сучасної, нової мототехніки. Завдячуючи народному депутату України Григорію Івановичу Тімішу вихованці гуртка отримали довгоочікуваний подарунок. 6 березня 2019 р. Григорій Іванович урочисто вручив колючі від мототехніки ( два квадроцикла та два мотоцикла ) вихованцям гуртка. Побажав їм наснаги, наполегливості та реалізації найсміливіших задумів.

На святі були присутні: Барарюк Василь Іванович, начальник управління освіти Глибоцької районної державної адміністрації; Бадюк Олена Іллівна, секретар Глибоцької ОТГ; Чубрей Юрій Георгійович, начальник відділу освіти Глибоцької ОТГ.

Проглядів матеріалу: 440 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.03.2019 | Комментарії (0)

     Сьогодні, 11 березня 2019 року, на базі Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. проходить навчальний тренінг за освітнім проектом «Лего» в рамках роботи The LEGO Foundation в Україні, учасниками якого є вчителі 1-2-х класів та заступники директорів пілотних шкіл Чернівецької області, які пілотують Новий державний стандарт початкової освіти (Нову українську школу). Даний захід організований у рамках перебування з візитом в Україні міжнародного тренера «Лего» Каспер Аерліт Енсен, який, окрім проведення тренінгів для педагогів пілотних шкіл, знайомиться з ходом упровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес у рамках Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».

   

Проглядів матеріалу: 320 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.03.2019 | Комментарії (0)

      Свято – це особливий стан душі. Свято серед дошкільнят – це день, який відрізняється від інших особливим оформленням приміщення, нарядністю одягу дітей і дорослих, частуванням і особливою формою розваги.

Свято серед дітей – це вікно для дитини у хвилюючий світ музики, поезії, захоплюючих ігор і задумів. Це спільні переживання, самоствердження, радість усвідомлення власних творчих можливостей, очікування чуда, радість від сюрпризів.

5 березня 2019 року у дошкільному підрозділі Грушівського НВК відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 березня. Виховательки закладу Головач А.І., Головата М.М., Романюк А.М. та Келдеруш А.І. підготували разом зі своїми вихованцями прекрасне весняне свято. Діти вітали дорогих матерів, бабусь, виховательок та дівчат зі святом весни, святом жінки. Вихованці красномовно декламували вірші, весело співали пісні, артистично виконували інсценівки та майстерно танцювали, приємно вражаючи своїх батьків проявленими талантами. Також захід супроводжувався віршованими виступами вихованців, які поетично дякували своїм матерям, бабусям за любов, підтримку та дбайливість. Наприкінці свята діти подарували різноманітні подарунки зроблені власними руками від щирого серця.

Свято 8 березня серед дошкільнят вдалося на славу й принесло у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.

Любі мами, з вашим святом вас вітають всі малята!

Ми вас мами, зустрічаємо і віршами і піснями

Ми вас дуже всіх кохаємо, наші рідні мами!

День чарівний, справжнє диво

В залі посмішок багато

В залі людно і красиво,

Бо у нас сьогодні свято!

Заступник директора з ВР Д. В.Зінкевич

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 290 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.03.2019 | Комментарії (0)

    Літературно-музична композиція «Ми чуємо тебе Тарасе, крізь століття» в Луковицькій школі відбулася у 4 класі за участю двох бандуристок –випускниці Луковицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Сафрюк Анни та учениці 4 класу Гнатюк Дани.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 325 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.03.2019 | Комментарії (0)

     За вікном весна. Пора, що приносить відчуття свіжості, аромат талого снігу, тепло сонця. А ще свято найпрекраснішої половини людства, свято 8 Березня, свято жінок, берегинь життя людського. І саме це свято є символом усього найкращого в житті – сердечності, доброти, кохання, радості і тепла.

4 березня 2019 року у Грушівському НВК відбувся святковий концерт в початкових класах, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 березня “Lumea trăiește prin femeie”.

Учні молодших класів підготували для своїх мам та бабусь вітальні програми. Діти дарували їм щирі побажання, пісні, декламували вірші тощо. До свята готували розповіді про мам та бабусь. Своїми руками зробили подарунки.

У цей день березня кожний учень намагається привітати своїх дорогих мам, жінок, подруг, бабусь, послати їм найтепліші слова. Такі ж щирі, теплі вітання лунали і в нашій школі.

7 березня учениці 8-9-х класів, під керівництвом заступника з ВР Зінкевич Д.В. та педагога-організатора Мудрак М.Г., організували свято-конкурс «Нумо, дівчата!». У конкурсі брали участь дві команди: “Black and White” та “Tik-Tak”.

За кількістю набраних балів перемогла команда “Black and White ”.

“Наші дівчата показали всі свої таланти і вміння. За їх успіхами стежили шановні і мудрі вчителі – журі, та морально підтримували вболівальники-хлопці. Дякуємо усім хто намагався зробити цей конкурс цікавим і незабутнім.

Заступник директора з ВР Д. В.Зінкевич

Проглядів матеріалу: 321 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.03.2019 | Комментарії (0)

       Світ фізики цікавий і захоплюючий, тому 2018-2019 навчальний рік було оголошено «Роком фізики». В Луковицькій ЗОШ в рамках цього дійства протягом січня, лютого було проведено:

  • виховну бесіду на тему: «Нанотехнології. Переваги та недоліки»;
  • тренінг: «Роль фізики у науковотехнічному процесі»;
  • відкритий інтерактивновиховний захід: «Фізикоінформатичний батл»;
  • реєстрацію та участь учнів у Всеукраїнському конкурсі «Левеня»

Проглядів матеріалу: 302 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.03.2019 | Комментарії (0)

    Тест ЗНО для учителів складатиметься зі 100 завдань. До тесту для учителів початкових класів увійдуть завдання з організації освітнього процесу, підтримки навчання і розвитку учнів, а також завдання зі створення освітнього середовища. На виконання тесту буде відведено 180 хвилин.

Школяра покарали за булінг учителя. Булером виявився старшокласник однієї зі шкіл Нетішина, а потерпілим його вчитель. Цькування вчителя проявлялось у систематичних образах та психологічному тиску зі сторони учня. Суд зобов’язав матір підлітка сплатити штраф у розмірі 850 грн.

Для дітей з інших мовних груп адаптують поріг ЗНО. За словами міністра, випускникам з угорською та румунською мовою навчання часто не вистачає часів, щоб оволодіти українською мовою для проходження ЗНО. Для них буде адаптовано поріг «склав/не склав» для тесту з української мови.

Профспілка: середня зарплата в освіті складає 7104 грн. Зарплата працівників окремих галузей бюджетної сфери залишається нижчою за середню. Зокрема, середня заробітна плата в освіті у січні 2019 року склала – 7 104 грн. Разом з тим, середня заробітна плата в Україні у січні склала 9 223 грн.

Виші затвердили власні умови вступу 2019 року. Українські заклади вищої освіти затвердили правила прийому вступників, що використовуватимуться при проведенні вступної кампанії. Умови вступу містять інформацію, що допоможе зорієнтуватись у питаннях вступу.

Для участі у ЗНО вже зареєстровано 185 тисяч осіб. У відсотковому співвідношенні це становить 57% від очікуваної кількості випускників шкіл 2019 року, 50% від очікуваної кількості студентів закладів вищої освіти та 46% учнів закладів професійної освіти.

Шкільні атестати для випускників замінять на свідоцтва. Відтепер випускники 11-х класів по закінченню навчання отримуватимуть свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти замість звичних атестатів. За словами Лілії Гриневич, зміна назви документа обумовлена ціннісними орієнтирами держави.

У Раді зареєстрували проект закону про мобінг на роботі. Метою законопроекту є захист учасників трудових відносин від різних форм психологічного, фізичного або економічного насильства стосовно працівника і встановлення адміністративної відповідальності за такі дії.

Prometheus відкрив курс для вчителів від світових вишів. Компанія Prometheus запускає безкоштовні онлайн-курси для підвищення кваліфікації вчителів від Массачусетського технологічного інституту, Колумбійського та Квінслендського університетів.

Проглядів матеріалу: 350 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.03.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024