Четвер, 28.03.2024, 22:06















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Березень » 20

    В Йорданештській ЗОШ І-ІІІ ступенів провели тиждень української літератури, присвячений 205-річчю від дня народження Т. Шевченка. Підсумком тижня було свято «Любові пам'ять незабутня» під керівництвом вчителя української мови та літератури Ігнатуш О.І.

Це було свято пізнання та відчуття, на якому учні пізнали таємниці відомого українця, навчилися відчувати серцем рідну батьківщину так, як він любив, бути справжніми представниками української.

Проглядів матеріалу: 304 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2019 | Комментарії (0)

   2019 рік – Рік французької мови. Тому в Україні, а також у Йорданештській ЗОШ І-ІІІ ступенів стає традицією організовувати свято Міжнародного дня франкофонії, яке відзначається 20 березня. Під керівництвом вчителя французької мови Карп Є.Р., учні вивчали французьку мову, співали, слухали пісні французькою мовою,  відчули себе франкомовними!

 

 

 

Проглядів матеріалу: 346 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2019 | Комментарії (0)

   Перефразовуючи Галілея, ми століттями впевнюємося у тому, що про фізичні явища читаємо у великій книзі, яка завжди відкрита у нас перед очима, – у Всесвіті. Фізика настільки тісно пов’язана з нашим повсякденним життям, що уже стала його невід’ємною частиною. Однак це не завадило вчителеві фізики Зінкевичу В.І. влаштувати нестандартні уроки та конкурси, спрямовані на вивчення, здавалося б, таких звичних для нас явищ.

З 25 лютого по 1 березня у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. провели тиждень фізики, який запам’ятався: конкурсом малюнків серед учнів 7-9 класів на тему «Фізика навколо нас», для учнів 10-11 класів переглядом відеофільму «Створення всесвіту», вікториною «Знавці фізики» серед учнів 8-9-тих класів, конкурсом презентацій на тему «Видатні фізики», ознайомлення з кабінетом фізики для учнів 6-го класу, розгадуванням загадок та вивченням віршів про фізику.

«Фізичний» тиждень виявився неабияк насиченим та пізнавальним, адже школярі отримали нагоду відчути себе справжніми дослідниками та вдосконалити практичний аспект у вивченні фізики та астрономії.

Проглядів матеріалу: 357 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2019 | Комментарії (0)

   За річним планом роботи Тарашанської ЗОШ І – ІІІ ст. та задля покращення своєї професійної компетентності в передатестаційний період в рамках «Тижня професійної майстерності» Микитюк Зоряна Ярославівна провела відкритий урок у 7-му класі з географії «Північна Америка».

Вчитель у проведенні даного уроку використала колективний спосіб навчання як організаційну структуру навчально-творчого процесу, в якій переважає форма організації навчання в парах змінного складу. Така форма організації надає можливість працювати колективно, співпрацювати, і водночас формує самостійність мислення розвиває мову та інші індивідуальні здібності учнів, одночасно підвищуючи якість знань, умінь і навичок.

Одним із питань які промінчиком тягнулись через усі етапи уроку вважаю це те що висвітлювалось питання української діаспори як простір збереження та продовження традицій. Учні доклали великих зусиль у віднайдені інформації про життя українців у еміграції. Розкрили окремі постаті емігрантів які опікувалися збереженням культурних джерел, велику увагу приділяли системі української освіти а саме те, що в США було організовано у 80-ті роки понад 60 українських шкіл, виникли художні об’єднання, об’єднання українських літераторів. Згадали і про сьогоднішнє життя заробітчан, бо не в одного мама закордоном.

 

Америка, Америка, яка ти невдобна:

Роблять в тобі українці , як тая худоба.

Америка, Америка, яка ти немила:

Не одного чоловіка з жінкою розвела.

А в неділю пораненько дзвони задзвонили,

А ми, бідні, в чужім краю сльозами ся вмили.

Задзвонили на станції дзвони та тоненько,-

Плачуть люди в Америці дуже жалібненько:

Лишив тата, лишив маму й молоду дівчину,

А сам пішов в Америку – мало не загинув.

Лишив жінку, лишив діти, лишив рідну мати,

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 410 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.03.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024