Середа, 24.04.2024, 10:02















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Березень » 13

   9 березня цього року в Україні відзначають 205-річницю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка –надзвичайно талановитого  українського  поета і художника, прозаїка і етнографа, громадського  діяча.

Уже більше століття березневі дні називаємо шевченківськими і вклоняємося Кобзареві – в думках, у прочитанні його творів, у присвяченні йому поезій, картин, у проведенні різноманітних заходів, концертів.
    У бібліотеці Старововчинецького ліцею з нагоди 205-річниці від дня народження Великого Кобзаря бібліотекарем Вірою Вакарюк оформлено виставку–персоналію «Єднаєм душі словом Кобзаря». 
    Вчителі української мови Віра Петрівна  Броско та Марія Григорівна Марчук організували та провели літературно-музичний захід.  
   Спадщина Великого Кобзаря у ці березневі дні по особливому  проникла до душ всіх у нашому ліцеї!

Проглядів матеріалу: 634 | Завантажив: Zhanna_Kozachuk | Дата: 13.03.2019 | Комментарії (0)

    У суботу, 16 березня, в усіх регіонах України відбудеться проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури.

Участь у тестуванні допоможе його учасникам ознайомитись із процедурою проведення ЗНО, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування, робочого місця, іншими особливостями тестування.

Цього року взяти участь у пробному тестуванні з української мови та літератури виявили бажання понад 166 тисяч осіб.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО створені інформаційні сторінки, де розміщена інформація про час і місце проходження тестування. Після тестування на цих сторінках також будуть опубліковані результати учасника.

Для отримання результатів пробного ЗНО з української мови і літератури кожному учаснику буде необхідно внести свої відповіді на спеціальний сервіс.

Результати тестування з української мови і літератури буде оприлюднено на інформаційних сторінках учасників 22 березня.

Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію та не будуть використовуватись для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.

Додатково див.:

Проглядів матеріалу: 353 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.03.2019 | Комментарії (0)

  Сьогодні в спортзалі Глибоцької РДЮСШ відбулися фінальні змагання з волейболу серед дівчат молодшої вікової групи в залік 74 районної спартакіади школярів. За звання найкращої команди змагалися команди Глибоцької гімназії, Купського НВК, Карапчівського ліцею та Турятського НВК. У напруженій цікавій боротьбі перемогу здобула команда Глибоцької гімназії (вчитель фізичного виховання Сидоряк О.І.), отримавши перемогу у всіх 3 іграх, ІІ місце посіла команда Купського НВК (вчитель фізичного виховання Марку П.П.), яка виграла 2 гри та поступилась тільки Глибоцькій гімназії. Завершила трійку призерів команда Карпчівського ліцею (вчитель фізичного виховання Савчук Г.І.).

Варто відзначити, що всі команди показали хорошу технічну та фізичну підготовку. Під час закриття змагань методист районного методичного центру управління освіти Лях М.Г. нагородив переможців та призерів змагань грамотами управління освіти Глибоцької РДА.

Вітаємо команду Глибоцької гімназії з перемогою та бажаємо успіху на обласних зональних змаганнях, де дівчата захищатимуть честь району.

Проглядів матеріалу: 402 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.03.2019 | Комментарії (0)

    В Українському центрі оцінювання якості освіти акцентують увагу учасників зовнішнього незалежного оцінювання та керівників закладів освіти на завершенні строків реєстрації для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні в 2019 році.

Зокрема, в УЦОЯО повідомляють, що станом на 12 березня для участі у тестуванні зареєструвалось 243 тисячі осіб, що становить 73% від очікуваної кількості цьогорічних учасників.

Як відомо, керівники закладів освіти мають надіслати комплекти реєстраційних документів учнів, слухачів або студентів до 18 березня 2019 року.

Випускники минулих років можуть зареєструватись для участі у ЗНО до 25 березня.

«Наполегливо радимо не зволікати з відправленням реєстраційних документів до регіонального центру», - наголошують в УЦОЯО.

Усунути причини відмови в реєстрації або внести зміни до персональних даних можна до 25 березня 2019 року.

Проглядів матеріалу: 356 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.03.2019 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 783 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.03.2019 | Комментарії (0)

     Мов перші проліски у лісі, які пробудились від довгих морозів, так і дошкільнята, своїми чарівними віршами, веселими пісенями-весняними, таночками зустрічали Весну і вітали рідних матусь.

Свято вдалося. Батькам, які щиро дякували вихователям, сподобалося.

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 367 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.03.2019 | Комментарії (0)

   12 березня на базі Чернівецької гімназії №2 (директор С.В.Матвійчина) відбувся обласний семінар-воркшоп, організований спільно з Інститутом післядипломної педагогічної освіти в Чернівецькій області, Express Publishing Ukarine та CLAcademy. Захід передбачав кілька етапів: Demo Lesson (Primary school); Excel Your Students’ Perceptive Skills; Boost Your Students’ Productive Skills.

На семінарі фахівців у галузі викладання англійської мови були присутні Тамара Степанівна Богачик, заступник директора з науково-методичної роботи ІППОЧО, кандидат історичних наук; Світлана Михайлівна Куриш, завідувач НМЦ іноземних мов та міжнародних відносин ІППОЧО, доцент; Катерина Георгіївна Худик, методист НМЦ іноземних мов та міжнародних відносин ІППОЧО, кандидат філологічних наук; Світлана Володимирівна Матвійчина, директор Чернівецької гімназії №2; Наталя Ляшко, сертифікований викладач англійської мови Grade Education Center, провідний спеціаліст.

Упродовж семінару відбувалися майстер-класи за участі викладачів та учнів початкових класів гімназії №2, яка провела Наталя Ляшко, за роботою якої могли спостерігати та набиратися досвіду всі присутні.

Під час заходу учасники мали можливість ознайомитись з матеріалами видавництва Express Publishing.

Представниками Глибоцького району на даному заході були Інна Жижиян (Привороківська ЗОШ), Антоніна Білійчук (Кам'янська ЗОШ), Алла Шевчук та Віра Заяц (Глибоцька гімназія).

По завершенні семінару усі учасники отримали сертифікати.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 353 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.03.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024