П'ятниця, 19.04.2024, 06:13















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Березень » 07
    До 70-річчя В.Івасюка учні 9 біолого-хімічний класу Глибоцького ліцею, під керівництвом Богдан Лариси Василівни, підготував урок-реквієм.
Ліцеїсти виконали відомі пісні композитора такі як: "Червона рута", "Я піду в далекі гори", "Водограй", "Балада про мальви" та інші.
 
 
 
 
Проглядів матеріалу: 288 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.03.2019 | Комментарії (0)

    Зі святом весни 8 березня заслуговують привітань найдорожчі серцю матусі, бабусі, сестрички, подружки та всі жінки.

Тож дошкільнята нашого закладу щиросердечно вітали всіх жінок піснями, жартами, оригінальними композиціями, сучасними танцями, інсценівками та віршами.

Святкові ранки створили веселий та піднесений настрій всім присутнім в залі, забезпечили щирі усмішки та сльози радості на обличчі глядачів.

 

 

Проглядів матеріалу: 303 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.03.2019 | Комментарії (0)

     Тарас Шевченко... Син українського народу. Батько України. Він став символом волі, справедливості та витривалості для кожного громадянина України, символом українського національного руху та відродження.

Саме його творчість знайшла відгук у серцях людей з кожної верстви українського суспільства, пробудила національну свідомість і гідність .

З нагоди відзначення дня народження великого українського поета, Кобзаря українського народу Т.Г. Шевченка, у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено ряд виховних заходів. Вчителька української мови та літератури Димашок Ганна Василівна провела виховний захід «Шевченко – душа українського народу», під час якого ознайомила учнів з цікавими фактами про життєвий і творчий шлях великого Кобзаря, учні читали вірші Т.Г. Шевченка: Заповіт, Мені тринадцятий минало, Садок вишневий коло хати т.і. Приємно вразив всіх своїм виступом учень 8-го класу Гавка Георгій, переможець Всеукраїнського конкурсу серед бандуристів. Він виконав на бандурі поетичні твори Т.Г. Шевченка і причарував всіх присутніх своїм дивовижним талантом. Також, учні переглянули короткий відеофільм про Т.Г. Шевченка. У школі в цей день був проведений челенджер By Shevcenko, під час якого учні прочитали вірші великого поета і передали естафету іншій школі.

Діти показали свій талант і під час конкурсу плакатів на тему: «Тарас Шевченко - постать крізь століття». Дуже цікавим видався конкурс: «Пізнаємо великого Кобзаря», підготовлений вчителькою української мови та літератури Михайлюк Надією Василівною, під час якого учні були розділені на 2 команди «Шевченкознавці» та «Нащадки Кобзаря». Учні пройшли багато перешкод, так званих станцій під час літературного квесту «Шлях до Шевченка». Учням дуже сподобалося брати участь у різних конкурсах та виховних заходах, вміння показати себе, а також поглиблено вивчати життя і творчість великого письменника українського народу – Т.Г. Шевченка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 335 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.03.2019 | Комментарії (0)

    З нагоди відзначення 70-ої річниці від дня народження Володимира Івасюка в Димківському НВК 07.03 березня було про проведено ряд заходів. У 8-му і 10-му класах педагог-організатор Барбаза Н.М. провела годину спілкування з цієї нагоди у нестандартній формі. Учні ознайомилися з біографією композитора, переглянули відеоролик, виконали музичні композиції В.Івасюка.
Бібліотекар Сандуляк Т.К. підготувала виставку інформаційних матеріалів про життя та творчість видатного буковинця.
З учнями 5-11 класів, педагогами під керівництва вчителя музики Стрельчук М.О. було організовано та проведено флешмоб «Червона рута завжди знами».
Ці заходи увійшли у букет весняних свят, які пройшли цими днями у закладі «Марцішор», «Моя мама – найкраща». Під час кожного заходу звучали слова з невмирущих пісень В.Івасюка.

Барбаза Н.М. – педагог-організатор

Проглядів матеріалу: 334 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.03.2019 | Комментарії (0)

    Багата на різноманітні таланти буковинська земля. Серед зірок-перлів мистецтва яскраво вирізняється постать відомого українського композитора і співака Володимира Івасюка – нашого земляка. Незабутній і невмирущий, вічно молодий, який залишив нам у спадок чарівні пісні, що зваблюють своїми мелодіями не одне покоління; пісні, що примушують нас замислитися, якого роду ми діти, тонко відчути красу рідного краю; пісні, що житимуть у наших серцях вічно.

В Сучевенській ЗОШ, 4 березня вшанували пам'ять великого творця музики. По класах проводились виховні години на теми: «Пісні В. Івасюка живуть і чарують», «Незабутній і невмирущий Володимир Івасюк», «Червону руту – не шукай вечорами», «В. Івасюк – буковинський співак».

Учні дізнались чимало про життя і творчість В. Івасюка, слухали його твори «Два перстені», «Я піду в далекі гори», «Червона рута», «Водограй», а також виконували його пісні «Червона рута» і «Водограй».

Мета заходів, присвячених В. Івасюку – прищепити любов до рідного краю, слова, пісні.

 

Проглядів матеріалу: 373 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.03.2019 | Комментарії (0)

   Одне з найяскравіших свят у житті нашої школи було організоване шостого березня. Це свято її величності науки, свято таланту, на якому були відзначені найкращі учні, які гідно представили нашу школу в олімпіадах, творчих конкурсах та форумах на рівні району і області.

Свято розпочалося виконанням гімну школи та кількома концертними номерами. Учні третього класу читали віші про навчальні предмети і конкурси, представляли команди учнів переможців та учасників, виконували пісні для запрошених батьків та вчителів.

Директор Панчук Л.Т. та завуч школи Чупрун В.Л. привітали батьків, а учням вручили грамоти та символичні подарунки. Педагогічний колектив підготував для всіх солодкий стіл. Закінчилось свято шкільною дискотекою.

Доля кожного вчителя повязана з вихованням та формуванням кожної окремої людини, а найкращою винагородою - стають моменти, коли вони пишаються добрими справами і здобутками своїх учнів.

ЗДНВР Чупрун В.Л.

Проглядів матеріалу: 327 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.03.2019 | Комментарії (0)

       В рамках Всесвітнього заняття доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин» в закладах дошкільної освіти та дошкільних підрозділах навчально-виховних комплексів району 1 березня 2019 року були проведені цікаві та змістовні заняття «Тварини – наші друзі».

Дошкільнята познайомилися з професіями людей, які доглядають тварин (ветеринар, кінолог), переглянули презентацію про тварин, грали в ігри із задоволенням розповідали про своїх домашніх улюбленців, переглядали мультфільми. В процесі роботи діти відчули потребу допомогати безхатнім тваринам.

Під час перегляду фільму «Турбота про безпритульних тварин» вихователі формували у вихованців навички поведінки при зустрічі з безпритульними та домашніми тваринами на вулиці. Такі заняття виховують у дошкільнят чуйне, гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

 

Проглядів матеріалу: 340 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.03.2019 | Комментарії (0)

Mama e cuvântul ce-nseamnă viaţă

E izvorul de alinare,

E cărarea de îndrumare,

E a sufletului vindecare,

Mama e cuvântul ce-nsemană viaţă.

 

      Mama este un înger trimis de către Dumnezeu pentru a ne ajuta și a ne susține în greutățile vieții noastre! Mama e cântec, mama e soare, mama e dulce alinare…

Cu ocazia zilei de 8 martie, elevii școlii medii Voloca au pregătit pentru mămicile lor diferite surprise, le-au lăudat prin cântece, le-au mulțumit pentru răbdare prin versuri, și, în sfârșit le-au dăruit câte o floare și o felicitare confecționată cu mânuțele lor, care, este cel mai scump cadou din lume. Prin micul concert copiii și-au demonstrat toată dragostea și respectul față de mamele sale.

Fetele din clasele a 10-11 au petrecut concursul ”Haideți fetelor”, care s-a dovedit a fi foarte interesant. Pe parcursul acestui concurs au fost diferite încercări: tăierea mărului, gospodina, coarda, înfășarea copilului ș.a.

Stimate femei: mămici, bunici, surori vă felicităm din suflet cu frumoasa sărbătoare 8 martie. Vă dorim să aveți în suflet soare, în inimă iubire, iar pe buze zâmbete strălucitoare, primii ghiocei și primele rândunele care vestesc regenerarea naturii, să fie și un simbol al înălţării sufletelor voastre. Fie ca această sărbătoare a primăverii să vă aducă noi speranţe si pace în suflet, gingăşie și dragoste, putere si multe realizări frumoase.

 

Проглядів матеріалу: 313 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.03.2019 | Комментарії (0)

       Під заголовком «З бабусиної скрині», пройшов захід, організований на початку цього тижня, класним керівником Габор Г.І зі своїм дев’ятим класом. Святково прибраний клас із тканим килимом, виставками рушників, комірів, вишитих сорочок, платків, плахт, тайстр та іншими деталями інтер’єру колишньої світлиці, створили відчуття подорожі у давнину. Всі учасники заходу були убрані у святкові національні костюми, характерні для нашого села Тереблече. Запрошеними на святі були матері та бабусі девятикласників.

Захід розпочала Ганна Іванівна розповіддю про значення збереження всього декоративно-прикладного скарбу, залишеного нам у спадщину попередніми поколіннями. Учні по черзі розповідали про елементи національного чоловічого та жіночого костюмів, а поміж виступів лунали народні пісні та танці у виконанні дев’ятикласників і талановитої учениці Габор Вероніки. Потім, запрошені бабусі доповнили виступи учнів про рушники та платки, верхній одяг, пояси, розкрили учням секрети давнього прання, виготовлення житнього хлібу, розказали про звичаї проведення вечорниць і толок, а наприкінці свята виконали прадавню народну пісню.

Такі заходи мають велике виховне значення, назавжди залишаються у памяті учнів та спонукають їх до збереження та поповнення матеріальної та духовної скарбниці свого народу.

ЗДНВР Чупрун В. Л.

 

Проглядів матеріалу: 333 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.03.2019 | Комментарії (0)

З почуттям шани та глибокої поваги вітаємо вас з найпрекраснішим днем весни, святом відродження природи, торжества жіночої краси і ніжності – Днем 8-го Березня!

Все найдорожче, що є в житті людини – щастя, радість, надія, кохання - пов'язане з жінками, які дарують життя людині, плекають майбутні покоління нашої незалежної держави, щедро віддаючи свої знання, теплоту сердець, ніжність і ласку. Своєю подвижницькою самовідданою працею роблять людей добрішими, а світ – кращим.

Бажаємо, щоб кожний день ви зустрічали з посмішкою, з відчуттям радості, із впевненістю і спокоєм. Хай сонце заходить з весною у ваш дім, хай з снігом розтануть і біль ваш і гнів хай білий підсніжник любов принесе і хай вам завжди весело буде!

 

Начальник управління освіти Глибоцької РДА               В.І. Барарюк

Завідувач РМЦ управління освіти Глибоцької РДА      О.С. Намака

Голова райкому профспілки працівників освіти і науки

Глибоцького району                                                                   С.І. Лазурко

Проглядів матеріалу: 293 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.03.2019 | Комментарії (0)

    4 березня композитору, поету, виконавцю, Герою України Володимиру Івасюку виповнилося б 70 років.

З цієї нагоди у Молодійській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися урочистості:

  1. Тематична радіолінійка;
  2. Про життєвий і творчий шлях композитора, славу, яку він приніс Україні, невмирущу "Червону руту" класні керівники розповіли на проведених годинах спілкування на тему: «Івасюк Назавжди».
  3. Перегляд документального фільму «Івасюк. Відомий і Невідомий»;
  4. Книжкова виставка «Елегії для сина»;
  5. Музичні перерви, де звучали пісні у виконанні Володимира Івасюка.
  6. Учні підготували музичні, пісенні та хореографічні номери на композиції Володимира Івасюка.

Ми пишаємося тим, що видатний буковинець, талановитий митець є нашим земляком.

Проглядів матеріалу: 364 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 07.03.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024