П'ятниця, 19.04.2024, 04:59















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Березень » 14

   14 березня 2019 року у Київському Палаці дітей та юнацтва урочисто відкрита Десята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2019» та Дев’ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu». Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. Учасників виставки привітали Василь Кремень, Президент Національної академії педагогічних наук України; Олександр Співаковський, перший заступник голови Комітету, голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Віталій Курило, народний депутат України, голова експертної ради ВАК України з педагогічних спеціальностей, член-кореспондент Національної Академії педагогічних наук України, Міжнародної академії наук педагогічної освіти; Юрій Завалевський, в.о. директора Інституту модернізації змісту освіти; Тарас Кремінь, голова підкомітету з освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти; Світлана Рудько, директор компанії «Виставковий світ»; Віталій Сокол, виконавчий директор освітянських заходів компанії «Виставковий світ».

Виставка «Сучасні заклади освіти» є широкомасштабним професійним заходом у галузі освіти, де представлено 780 учасників із 25 регіонів України, та 16 країн світу: Молдови, Ізраїлю, Естонії, Литви, Болгарії, Польщі, Румунії, Грузії, Латвії, та ін. Зокрема, 94 заклади вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукових установ; 16 закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій; 465 – закладів загальної середньої освіти, дошкільної та позашкільної освіти, обласні та міські органи управління освітою; 168 – закладів професійної (професійно-технічної) освіти, навчально-методичних (науково-методичних) центрів (кабінетів); 27 – виробників і постачальників засобів навчання, проектів, сучасних програм і рішень для сфери освіти та науки, видавництва, освітні портали.

Чернівецьку область на виставці достойно представляють:

Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області;

Державний вищий навчальний заклад «Чернівецький політехнічний коледж»;

Старововчинецький ліцей Глибоцького району;

Мамаївський ЗНЗ І-ІІІст. Мамаївської сільської ради Кіцманського району;

Чернівецька загальноосвітня школа № 24 ім. О. Кобилянської Чернівецької міської ради.

Великокучурівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. В. Бузенка Великокучурівської сільської ради Сторожинецького району;

Гімназія №6 ім. Олександра Доброго Чернівецької міської ради;

Лашківський ЗЗСО І-ІІІ ст. Кіцманської міської ради;

Волоківська ЗОШ І-ІІІ ступенів Волоківської сільської ради Глибоцького району;

Підзахаричівський НВК «Перлина Гуцульщини» Путильського району;

Реваківський ЗЗСО І-ІІІ ст. Неполоковецької селищної ради Кіцманського району;

Клішковецька гімназія Клішковецької сільської ради Хотинського району.

У перший день роботи Х Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2019» Інститутом післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області та навчальними закладами області, спільно із Інститутом модернізації та Малою академію наук проведено семінар на тему: «Поступ до Нової української школи: інтеграція сучасних інноваційних практик в освітнє середовище закладів освіти». У ході семінару виступили: Білянін Григорій Іванович, к.пед.н., доцент, директор Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області; Косик Вікторія Миколаївна, науковий співробітник Національного центру «Мала академія наук України»; Тропіна Ірина Вікторівна, завідувач сектору розвитку інформаційно-цифрової компетентності відділу цифрової освіти та ІКТ ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»; Паздрій Віталій Ярославович, генеральний директор ТОВ «К ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 332 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.03.2019 | Комментарії (0)

       14 березня в Україні відзначається День українського добровольця.

Його встановлено рішенням Верховної Ради від 17 січня 2017 року з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.
 
Ця дата вибрана не випадково: саме 14 березня 2014 року прямо з Майдану перші добровольці вирушили на тренувальну базу у Нових Петрівцях, що під Києвом. Внесок першої хвилі добровольців важко переоцінити - саме добровольчі батальйони дали змогу провести мобілізацію і підготувати їм професійну заміну.
 
Саме завдяки добровольцям – їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму вдалося зупинити російського агресора, дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію. Загалом у конфлікті на сході України брали участь майже 40 добровольчих батальйонів. Переважна більшість із них згодом перетворилася на військові частини силових структур.
Проглядів матеріалу: 350 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.03.2019 | Комментарії (0)

«Навесні, коли тануть сніги,
І на рясті засяє веселка,
Повні сили й нової снаги відзначаємо
205-річчя з дня народження Шевченка»

      13 березня в Йорданештській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся літературний брейн-ринг «Стежками Шевченкового слова» між учнями 6-7 класів, який провела вчитель української мови та літератури Меглей В.В. Учні були поділені на дві команди: : «Вербиченька» та «Калинонька». Змагались у різноманітних конкурсах: «Представлення команди», «Чи знаєте ви твори Шевченка?», «Ілюстрація-пазл», «Конкурс декламаторів», «Прислів’я» та «Конкурс пантоміми». Свято пройшло на належному рівні, учні завзято змагались. Перемогла - дружба. Вітаємо переможців!

Проглядів матеріалу: 330 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.03.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024