Середа, 24.04.2024, 05:12















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Березень » 27
    Форма методичної роботи, спрямована на пошук, підтримку і пропаганду передового педагогічного досвіду, а також пропаганда діяльності всього педагогічного колективу з питань нових технологій організації освітньої та методичної роботи в Старововчинецькому ліцеї – це творчий звіт педагога, який атестується.

    Метою заходу «Грані творчої особистості педагога», який було проведено 26 березня у нашому навчальному закладі, стало підведення підсумків атестації педпрацівників у 2018/2019 навчальному році, ознайомлення з досвідом роботи вчителів, виявлення перспектив впровадження інтерактивних технологій, визначення перспектив запровадження інновацій.

   Глибоким аналізом та інноваційністю вирізнявся звіт вчителя інформатики ліцею Козачук Жанни Василівни.

 
 
 

Безкоштовний сервіс Google Клас 

    Під час проведення заходу вдалося створити умови для дієвої самоосвітньої діяльності педагогів та визначити продуктивні шляхи у напрямі «творчий учитель – творчий учень».

Педагогічна майстерня Козачук Ж.В. 

Заступник директора 

з навчально-виховної роботи 

Лук'ян Ніна Іванівна 

Проглядів матеріалу: 1553 | Завантажив: Zhanna_Kozachuk | Дата: 27.03.2019 | Комментарії (0)

Учасник 5

Настільний театр «На лісовій галявині»

Автори: Габор А.Г, Нимижан Н.В., вихователі

Тереблеченського ДНЗ -ТИСНИ ТУТ

Настільний театр  "Рукавичка"

Автор: Кожокар Р.Д.,

вихователь Тереблеченського ДНЗ-ТИСНИ ТУТ

 

 

 

 

 

Театралізовані дійства " Коза- дереза", "Червона шапочка"

Казки на сучасний лад

Автори: Антимей М.Л., Бельчук Л.Г., Німіжан Л.Г, Василаш Л.В., вихователі Тереблеченського ДНЗ-ТИСНИ ТУТ

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Проглядів матеріалу: 443 | Завантажив: Венера | Дата: 27.03.2019 | Комментарії (1)

Учасник 4

Різновид настільного театру «Театр на конусах»

Авторська валеологічна казка «Свинка-метушинка».

Автори: Дутка Любов Василівна, Цибуляк Ольга Василівна,

вихователі Камянського ДНЗ-ТИСНИ ТУТ

Проглядів матеріалу: 448 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2019 | Комментарії (0)

   Сьогодні, 27 березня, в рамках тижня підвищення фахової майстерності вчителів початкових класів ЗЗСО з українською мовою навчання відбулося друге засідання. Вчителі других класів за круглим столом опрацювали тему "Розвиток професійної компетентності педагога як фактор підвищення якості освіти в умовах впровадження нового Держстандарту".

Слід відмітити активну участь вчителів, а також високий рівень презентування виступів керівника районного методичного об'єднання, вчителя Кам'янської ЗОШ І-ІІІ ст. Білійчук А.І.( Професійний стандарт педагога); вчителів Валякузьминської ЗОШ І-ІІІ ст. Зубаль Н.М. ( Вчитель - вічний вчитель); Петричанського НВК Шелепюк С.М. ( Навчання поза класом); Чагорської ЗОШ І-ІІІ ст. Ізмаїлової К.В. (Презентація методичного кейсу для вчителя).

На засідання методичного об'єднання запрошено психолога Глибоцького ліцею Колесник В.М. яка провела з вчителями заняття з елементами тренінгу ( Розвиток професійної компетентності педагога).

Методист РМЦ Микитюк Т.О. підвела підсумки Круглого столу та надала методичні рекомендації з теми семінару.

Методист РМЦ Микитюк Т. О.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 361 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2019 | Комментарії (0)

Учасник 1

Пальчиковий настільний театр

«Казковий будиночок»

Автор: Патраш Тетяна Володимирівна, вихователь Луковицького ДНЗ -  ТИСНИ ТУТ

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 540 | Завантажив: Венера | Дата: 27.03.2019 | Комментарії (0)

Учасник 3

Інсценізація української народної казки "Лисички та Журавель"

Автори: Підойма Галина Драгошівна, Ткач Валентина Василівна,

вихователі Чагорського ДНЗ - ТИСНИ ТУТ

 

Проглядів матеріалу: 447 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2019 | Комментарії (0)

Учасник 2

Настільний ляльковий театр

Автор: педагогічний колектив Кам'янського ДНЗ №3 - ТИСНИ ТУТ

Проглядів матеріалу: 440 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2019 | Комментарії (0)

  Тенденції розвитку освіти в Україні зумовили необхідність впровадження інноваційних процесів в освітній системі, заміну старих шаблонних освітніх моделей новими, нестандартними, творчими, прогресивними і водночас дієвими та адаптованими до сьогодення.

   Хрестоматійним став вислів К. Д. Ушинського про те, що «вчитель як фахівець живе доти, поки вчиться». Сприяти педагогу в цьому — провідна функція внутрішньошкільної методичної роботи ліцею. Варто пам’ятати про системно-інтегрований підхід до змісту методичної діяльності, суттєвим структурним компонентом якого залишається теоретичне навчання педагогів нашого навчального закладу.

   Воно реалізується через проведення різноманітних методичних заходів. 26 березня 2019 року педагогічний колектив Старововчинецького ліцею провів творчу наукову дискусію «Проектна діяльність учнів – одна з форм самостійної творчої роботи» — колективне обговорення питання, яке викликає суперечки, обмін думками, адже саме така форма методичної роботи посилює наукову спрямованість роботи педагога.
 
   
 
Найактивнішими учасниками заходу стали вчителі математики ліцею Турянська Ольга Василівна (вища категорія, «старший вчитель») та Тюфтій Світлана Михайлівна (вища категорія, «старший вчитель»), які беззаперечно переконали присутніх у результативності використання на своїх уроках методу проектів та поділилися досвідом з організації такого методу навчання.

   Проведення таких дискусій забезпечують включення великої кількості педагогів у творчий пошук, підвищують продуктивність праці педагогічних працівників, активізують навчально – методичну діяльність, забезпечують безперервність освіти вчителя.
Проглядів матеріалу: 365 | Завантажив: Zhanna_Kozachuk | Дата: 27.03.2019 | Комментарії (0)

       Атестація відіграє основну роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого колективу.

Під час атестації в Кам ‘янському ДНЗ вивчалися професійні якості педагогів, що атестуються: Балан Д.І., Балан І.Г., Карлійчук Г.В., Катренюк І.В., Карлійчук О.Г., Панцир Н.Д., Тодорюк Н.І., Щербань Н.О.

Атестація педагогічних працівників– це визначення їх відповідності посаді, яку вони займають, рівня кваліфікації. Тож відрадно зазначити, що всі вісім педагогів успішно атестувалися, з чим їх і ВІТАЄМО!

Проглядів матеріалу: 436 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2019 | Комментарії (0)

   Атестація педагогічних працівників — це важливий етап діяльності школи. Атестація підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність педагога до поповнення свого досвіду, допомагає визначити кращих педпрацівників.

На початку березня в Йорданештській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов тиждень педагогічної майстерності.

Підсумовували свою педагогічну роботу, показували свою професійну майстерність та найкращі свої досягнення шість педагогів. Кожен з них провів по відкритому уроку та по виховному заходу. Шапка Марина Георгіївна, вчитель румунської мови та літератури – урок спілкування у 11-му класі «В гостях у І. Креанге» та «Свято рідної мови». Вчитель української мови та літератури Ігнатуш Олена Іллівна – урок розвитку мовлення у 8-му класі «Святе слово – Мати» та позакласний захід «Любові пам’ять незабутня (жінки у драмі кохання Шевченка)», Меглей Віоріка Василівна – урок узагальнення та систематизації вивченого з теми «Дієприслівник» у 7-му класі та брейн-ринг «Стежками Шевченкового слова». Іонець Віра Василівна, вчитель 3 класу – інтегрований урок з природознавства та математики «Перші звірі, які заселили нашу Планету» та свято «Мерцішор». Волкова Ірина Олександрівна, вчитель фізичного виховання – урок підготовки до гри «Волейбол» у 8-му класі та олімпійські змагання. Тощук Альона Аврелівна, соціальний педагог – виховну годину з учнями 9-го касу «Життя – найцінніший дар».

Отже з упевненістю можна стверджувати, що атестація — це підсумок професійної майстерності педагога, демонстрація його найкращих професійних умінь.

ЗДНВР Шапка М.Г.

Проглядів матеріалу: 318 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2019 | Комментарії (0)

     25 березня в Турятському НВК, за ініціативи психологічної служби школи, відбувся психолого-педагогічний семінар на тему: «Булінг в шкільному середовищі».

Під час семінару було означено причини, прояви та наслідки булінгу; міжособистісну взаємодію учасників навчально-виховного процесу з питань профілактики насилля у навчальному закладі; відпрацьовано навички ефективного спілкування та поведінки педагогів і учнів під час виникнення булінгу в шкільному середовищі.

Також наводились приклади з досвіду роботи викладачів, проводились тренінгові вправи з означеної проблеми, наведено фрагменти відеоматеріалів. Отриману інформацію викладачі мають можливість розповсюдити у своєму класному колективі, так як кожен отримав пам'ятку щодо запобігання прояві боулінгу в учнівському колективі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 273 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2019 | Комментарії (0)

   22 березня 2019 р. у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича (Інститут фізико-технічних та комп’ютерних наук ) в рамках проведення року фізики відбувся конкурс "Феєричний фізичний експеримент", до участі у якому запрошувалися школярі – знавці фізики.

З вітальним словом до учасників конкурсу звернулися завідуюча кафедрою інформаційних технологій та комп'ютерної фізики ІФТКН ЧНУ доктор фізико-математичних наук, голова журі конкурсу Борча Мар'яна Драгошівна, директор ІФТКН, колишній ректор університету, доктор фізико-математичних наук, професор Мельничук Степан Васильович.

За перемогу у конкурсі змагалися 17 команд, які були гідними суперниками команді "ГЛИБКОМ" Глибоцької гімназії ( керівник Віктор Романюк)

Капітан команди Топала Віктор виявився справжнім лідером , який зумів організувати роботу своїх друзів Осики Павла, Білійчука Станіслава , учнів 10а класу Глибоцької гімназії , які вдало продемонстрували фізичні досліди: «Демонстраціі сили атмосферного тиску» , «Чудеса балансування різних предметів», «Оптичні ілюзії». Досліди наших гімназистів були настільки вдалими , що неодноразово зривали овації у глядачів та членів журі.

Команда "ГЛИБКОМ" перемогла у номінації "Найбільш видовищні демонстрації".

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 375 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2019 | Комментарії (0)

«Будь майстром, поетом, художником у справі яку ти робиш.»

В.О.Сухомлинський

    Атестація педагогів э одним із головних напрямків кадрової освіти політики, що забезпечує розвиток творчої ініціативи, підвищення рівня професійної майстерності та якості педагогічної праці. Атестація кадрів належить саме до тих ефективних методів, що сприяють розширенню кола творчих педагогічних та науково-педагогічних працівників та служить цілям підвищення якості освіти.

Атестаційну мозаїку складає вчитель протягом п’яти років. За цей період складається увесь пейзаж творчості і професіоналізму педагога. Підсумком роботи є звіт ідей і творчості атестаційного марафону.

Проглядів матеріалу: 322 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2019 | Комментарії (0)

    З 18 березня по 22 березня в рамках проведення Всеукраїнської акції " День зустрічі птахів" та з метою актуалізації уваги учнівської молоді до сучасних проблем приваблювання і охорони, поширення і збільшення чисельності та видового різноманіття перелітних птахів.  У Михайлівському НВК був реалізований проект " Свято зустрічі птахів" .  Керівник проекту Сорощук Т.П.

Проглядів матеріалу: 317 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2019 | Комментарії (0)

    За доброю традицією, до весняних шкільних канікул, у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів Глибоцького району проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги.

Гаслом Тижня Книги стали слова: «Читаю Я, читають всі навколо мене». Його завдання — заохочення дітей до читання, виховання в учнів любові до книги, культури читання, популяризація найкращих надбань української і світової літератури.

Упродовж Тижня було проведено багато цікавих та змістовних заходів, уроків, конкурсів, на яких діти показали свої знання, вміння, навички та творчі здібності.

Традиційно в понеділок була проведена урочиста лінійка, на якій всі присутні ознайомилася з планом заходів на весь Тиждень.

У цей же день розпочалася акція «Подаруй бібліотеці книгу!» Найактивнішими учасниками, які поповнили фонд шкільної бібліотеки стали: Кадерметов Кирил, учень 3 класу («Ілюстрований довідник учня початкової школи»), Лабік Валентин, учень 9 класу («Обережно, діти!»), Стрілецький Олександр, учень 2 класу («Добрі казки»), Олександрюк Анастасія, учениця 5 класу, Сидоряк Микола («Труханів острів»).

До участі у конкурсі «Моя перша книжечка», який мав на меті виявити молоді таланти, відгукнулося двоє учениць 5 класу. Дівчатка упродовж 6 місяців складали свої літературні твори: Слободян Євгенія – перша збірочка «Чарівний світ казки», Олександрюк Анастасія – перша збірочка «Казки та оповідання про природу». Бажаємо молодим талантам високих злетів на теренах літературної творчості!

У 8 класі була проведена ерудит-гра «Хто багато читає, той багато знає». Змагалися дві команди «Ерудит» – капітан Рожок Алессандра, «Книголюби» – капітан Стрілецький Юрій. Перемогли «Книголюби».

У вівторок для учнів 9 класу була проведена читацька конференція на тему «З книгою чи з компютером по ХХІ століттю». На даний захід був запрошений психолог школи Мельничук К.Т., яка провела порівняльну характеристику того як запамятовується та засвоюється інформація, яка черпається з друкованого джерела або з комп’терної техніки. Також було проведено анкетування на дану тему. Найактивнішими були учні: Архіпов Богдан, Грінчук Євген та Робу Яна.

У цей же день учні 5 класу змагалися у брейн-ринзі під назвою «Як? Чому? Де?» Змагалися дві команди «Книголюби» – капітан Слободян Євгенія, «Казки усього світу» – капітан Олександрюк Анастасія. Крім того, обидві команди театралізовано показали уривки із своїх надбань. Перемогла – дружба, адже знання гарні показали обидві команди.

20 березня для учнів перших класів був проведений бібліотечний урок на тему «Від сьогодні я – читач». Театралізовано допомагали шкільному бібліотекарю проводити захід учні 9 класу: Стрілецька Юлія – Королева Книга, Грінчук Євген – казкар, Робу Яна – Попелюшка, Максимова Олександра – Червона Шапочка та Врабіе Олександр – Незнайко. Учні поділилися своїми знаннями про те, як слід берегти книги, знаннями прислів’їв та приказок про книгу. Натомість вони отримали книжечку для власної бібліотеки, закладки та посвідчення читача шкільної бібліотеки.

Цього ж дня для учнів третього та четвертого класів був проведений конкурс «Найкращий читач». Діти отримали заздалегідь домашнє завдання: представити свою улюблену книжку в костюмі літературного героя, а також –свої рекламні плакати. Велике спасибі вчителям за допомогу.

У четвер, 21 березня, для учнів 7 класу був проведений інтеле ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 357 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2019 | Комментарії (0)

    В останні березневі дні, завдячуючи гарній погоді, пройшла акція «Чисте подвір’я нашої рідної школи». Підтримуючи давню традицію, всі працівники, учні вийшли на прибирання території. Бажаючі посадили десять берізок. Спільними зусиллями навчальний заклад впорався із прибиранням, а дирекцією школи було організовано вивіз сміття.

Нам дуже приємно, що територія нашого закладу та її околиці тепер мають чистий та охайний вигляд.

Дякуємо учням, батькам, працівникам школи, що сприяли проведенню акції. Упродовж квітня плануємо ще посадити кілька дерев, кущів на території школи.

Проглядів матеріалу: 346 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 27.03.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024