П'ятниця, 29.03.2024, 14:36















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Грудень » 04
Проглядів матеріалу: 1347 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.12.2019 | Комментарії (0)

    Сьогодні до Міжнародного дня людей з інвалідністю учні 8-Б класу Кам'янської ЗОШ І-ІІІ ст. разом з класним керівником Федорюк Н.В. та спільно з ляльковим театром "Усмішка" під керівництвом Мазур Н.В. на базі Глибоцького ІРЦ підготували захід "З добром у серці". Були проведені цікаві конкурси для вихованців центру спільно з учнями школи, а ляльковий театр підготував для діток гарну виставу. Хочемо подякувати і батькам і учням школи за приємні подаруночки для діток нашого центру.

 

 

 

Проглядів матеріалу: 282 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.12.2019 | Комментарії (0)

    В конференц-залі методичного центру управління освіти Глибоцької РДА 04.12.2019 року відбулася робоча нарада з вчителями фізичного виховання ЗНЗ Глибоцького району. На нараді було розглянуто та опрацьовано ряд питань щодо організації та проведення уроків фізичної культури у школі, правильності та своєчасного проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості учнів, участь шкіл району у 75 районній спартакіаді школярів, проведення семінару – практикуму з вчителями тощо.

Було визначено терміни своєчасної подачі до управління освіти звітності щодо середнього балу оцінювання фізичної підготовленості учнів за І семестр.

Вчителям фізичного виховання було презентовано таблицю 75 спартакіади школярів 2019 – 20209 навчального року та вказано окремим навчальним закладам на своєчасне виконання Положення «Про 75 районну спартакіаду школярів» затвердженого Наказом управління освіти Глибоцької РДА щодо участі шкіл району у 75 районній спартакіаді школярі.

Крім цього було розглянуто ще ряд питань, що стосується викладання фізичної культури у навчальних закладах.

За результатами наради були прийняті відповідні рішення.

 

Методист РМЦ Лях М.Г.

 

 

Проглядів матеріалу: 283 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.12.2019 | Комментарії (0)

     Із 25 по 29 листопада в Кам'янській ЗОШ проводився Тиждень української мови та літератури, протягом якого відбулося багато цікавих заходів: урок-квест « Моя чудова українська мова»( 6-В Щербань О.Д.), брейн-ринг "Хто найкращий знавець мови?" між учнями 9-Б та 9- В(провели Дарій О.П. та Зеленівська Ю.В.), урок-конкурс "Кращий читець української поезії"( 6-Г Дарій О.П.), а у 9-А лінгвістична гра "Заговори, щоб тебе побачив ( Телегуз С.В. і Кінащук М.М.) та урок-усний журнал " Бути самому собі ціллю» (Кінащук М.М.), урок- веб квест «Українською в соцмережах – закон!»( 6 - А Щербань О.Д.), а між учнями 7-Б та 7-В класів мовний турнір "Це наше диво калинове-прекрасна українська мова" (Мазур Н.В.), у 10- А класі Кінащук М.М. провела інтелектуальну гру "Хто зверху?", а в 5 - А класі Щербань О.Д.- урок-брей-ринг «Волошкові очі у моєї мови» та урок-квест «Подорож у казку».

Було презентовано виставки «Моя улюблена книга», «Моя чудова українська мова» й «Упізнай художній твір за ілюстрацією», постер «Я люблю свою мову, свою країну» і комікс «(НЕ)весела історія про українську мову». Також на цьому тижні було створено і продемонстровано буктрейлер «Цікавий світ книги» (учні 5-А,6-А та 6-В), а шкільний ляльковий театр " Усмішка " під керівництвом Мазур Н. В. презентував для учнів 1- х класів казку" Солом'яний бичок " ( на новий лад).

Протягом тижня демонструвалися документальні фільми та презентації, звучали українські пісні.

26 листопада вчителі-словесники провели чергове засідання ШМО вчителів української мови та літератури тему « Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках та в позаурочний час».

Загалом Тиждень української мови та літератури пройшов дуже насичено та цікаво. Усі учні школи дізналися багато нової інформації, брали участь у заходах, перевірили свої знання, отримали багато позитивних емоцій.

Проглядів матеріалу: 326 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.12.2019 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 1530 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.12.2019 | Комментарії (0)

   1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. Всесвітній День боротьби зі СНІДом став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і можливістю підвищити рівень обізнаності про це захворювання і його профілактику.

«Хто попереджений – той захищений» - під таким гаслом до 1 грудня – Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом пройшли заходи у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ступенів. На позакласному заході «Обери життя», який відбувся 29 листопада 2019 року учні 9-х класів розширили свої знання про небезпеку епідемії ВІЛ\СНІДу. Вони підготували для всіх присутніх реферати по даній темі. Організували та провели захід соціальний педагог Пентелейчук А.Г. та вчителька біології Терліон М.М.

Класні керівники 5-11-х класів провели профілактичні бесіди: «СНІД небезпечна хвороба ХХІ ст.», «Хто попереджений, той захищений» «Толерантне ставлення оточуючих до ВІЛ – інфікованих людей».

Також, цього дня у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися заходи, якими були охоплені всі учні школи, зокрема:

1. Загальношкільна лінійка: «Ми проти СНІДу»;

2. Перегляд кінофільму: «СНІД – небезпечне захворювання»;

3. Урок-застереження в 10 класі «СНІД – безповоротно змінює життя».

Такі заходи допомагають учням усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, уберегти себе від цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті. Скажемо СТОП СНІДу!

Проглядів матеріалу: 315 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.12.2019 | Комментарії (0)

     Учні Опришенської ЗОШ І-ІІІ ст. члени гуртка «Юні археологи» Глибоцьго ЦТКСЕУМ здійснили подорож до столиці м.Київ. Гуртківці відвідали Національний Києво – Печерський історико – культурний заповідник, де зустрілись з буковинцями Любомиром Павловичем Михайлиною та Сергієм Володимировичем Пивоваровим. Гуртківці ознайомились з новими музейними експозиціями та відвідали історичних коштовностей України.

Під час екскурсії містом учні ознайомились з архітектурними будівлями міста відвідали Майдан Незалежності та поклали квіти біля пам’ятника загиблим у Революції Гідності у 2013-2014рр.

В Національному музеї історії України долучились до роботи щорічної науково - практичній «конференцій» Музейні колекції як історичне джерело», секція «Археологічні зібрання». Подорож була дуже насиченою з чудовими враженнями про нашу столицю.

Проглядів матеріалу: 309 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.12.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024