Четвер, 25.04.2024, 15:18















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Грудень » 20

     Напередодні новорічних свят кожна дитина мріє про подарунки від Дідуся Мороза. Саме тому 20 грудня профспілковим комітетом управління освіти організовано новорічний ранок для дітей та онуків працівників.

Святково прибрана зала РМЦ стала центром дитячих новорічних веселощів і радості. Із захопленням кожен дорослий спостерігав за дітками у барвистих новорічних костюмах, конференц - зала управління освіти стала схожа на бал казкових героїв.

Свято вдалося на славу, адже всі члени профкому і працівники управління освіти взяли участь у підготовці та проведенні свята. Діти весело провели час: танцювали, відгадували загадки, приймали участь у конкурсах, водили новорічні хороводи та отримали подарунки.

Приємно усвідомлювати, що ми приносимо радість в дитячі серця, адже немає нічого кращого, ніж бачити наших дітей щасливими.

Профспілковий комітет управління освіти дякує голові Глибоцької районної організації профспілки працівників освіти і науки за підтримку, а всім членам профспілкової організації за допомогу в організації та проведенні свята.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 278 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.12.2019 | Комментарії (0)

     У п’ятницю, 20.12.2019 р. на базі РМЦ відбувся круглий стіл  вчителів румунської мови ( світової літератури).  На якому обговорювалися питання щодо нових форм та методів викладання румунської мови ( світової літератури).  Також було обговорено результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з румунської мови (світової літератури) та про участь у ІІІ етапі. 

 

Проглядів матеріалу: 251 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.12.2019 | Комментарії (0)

    Згідно плану заходів Тижня психології у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст.12 грудня відбулася зустріч з представниками благодійного фонду "Дім Надії" та лікарем амбулаторії Т.І. Цвігун, які провели лекцію для учнів 7-9 кл. на тему: «Підготовка до дорослого життя».Зустріч була дуже цікавою, повчальною. Спілкування супроводжувалось переглядом презентації та демонстрацією макетів.

Зі слів адміністратора "Дому Надії" Ганни Цуркан:

- Ми розуміємо, що необхідно працювати з молоддю. Легше, як кажуть, попередити проблему, ніж її вирішити. Раді, що маємо змогу проводити заняття в школах. Бажаємо працювати зі старшокласниками. Ми розробили цікаві лекції, відео, макети. Готові провести заходи щодо статевого виховання, шкідливості абортів, попередження ранньої вагітності, венеричних захворювань тощо.

Школярам та вчителям запропонували стати волонтерами центру «Дім Надії», та допомагати в цій благодійній справі. І головне - пам’ятати, що немає безвихідних ситуацій, завжди є надія – надія на те, що все буде добре!

 

Проглядів матеріалу: 273 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.12.2019 | Комментарії (0)

У нас сьогодні в школі свято!

Милують очі диво-рушники

Дитячий спів лунатиме у залі

Як добре, що є звичаї такі.

    Рушник... Як багато промовляє це слово! Український рушник! На ньому вишита доля нашого народу. На ньому переплелися і радість, і біль, і щастя, і горе. Рушник супроводжував людину все життя від народження і до смерті.

Саме рушнику і присвятили свій виступ учні нашої школи на районному етапі обласного фестивалю конкурсу "Чисті роси".

ЗВР М. П. Кудрик

Педагог-організатор А. Є. Бужак

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 248 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.12.2019 | Комментарії (0)

   Свято Миколая Чудотворця - це символ доброти, любові та тепла. У цей день малеча за добрі справи отримує подарунки від Миколая, а дорослі чекають здійснення усіх мрій та задумів.

19 грудня в Черепковецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося театралізоване дійство «Йде до дітей Святий Миколай», яке підготували учні 5 класу для дітей початкової школи.

Розпочалося дійство з розповіді ангелів, які нагадали про наближення свята Святого Миколая. Чортики-розбишаки вирішили поцупити місяць, щоб Святий Миколай не бачив доріжки до дітвори. Ябіда та Лінь проводили свої «майстер-класи», хотіли нагородити їх різочками. Матінка-Зима разом з помічниками стали на перешкоді розбишакам і змусили їх повернути місяць. Добрі справи наших дітей, гарні пісні, слухняність порадували Святого Миколая. Усі діти отримали довгоочікувані подарунки.

Класний керівник 5 класу Гнатюк О.В.

Проглядів матеріалу: 258 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.12.2019 | Комментарії (0)

  Скільки ж приємних хвилювань приносить очікування чудового свята Дня святого Миколая! Що він подарує ?. . Чи не різочку часом ?

З піднесеним настроєм готувались до святкового дійства і дорослі, і малеча.

Дітлахи «писали» та малювали листи Миколаю з побажаннями, чемно і слухняно розповідали вірші , співали пісні, разом з дорослими розігрували тематичні інсценівки, грали в ігри.

Вихованці старшої групи №1 разом з вихователями Орисею Карлійчук та Євдокією Опаєць запропонували увазі молодших дошкільнят та батьків розвагу «Ой хто, хто Миколая любить…» І глядачі і «актори» отримали масу позитивних емоцій, приємних вражень.

Проглядів матеріалу: 311 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.12.2019 | Комментарії (0)

    День Святого Миколая – це день вшанування памяті Великого Чудотворця, який за своє життя став символом милосердя та жертовної любові, він став святим за благородні вчинки та гідне, праведне життя. Саме в цей день здійснюються найзаповітніші дитячі мрії, добрі справи і задуми.

Для дітей Святий Миколай – це не лише добродій з мішком подарунків на плечах, але й наставник, який вчить діток бути добрими, милосердними. За свій послух та добрі справи дітлахи отримують солодощі та подарунки, а магія цього свята зберігається у серці кожного назавжди.

Вже стало гарною традицією у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів проводити свято День Святого Миколая, адже віра у диво, звершуване Святим вчить нас відповідати добром на добро, допомагати бідним, не ображати нікого.

Ведучі свята розповіли про життя Святого Миколая, традиції проведення одного з найулюбленіших свят кожної дитини. Під час заходу виконувалися пісні про Святого Чудотворця, а пісня Ой хто, хто Миколая любить ще довго лунала на вустах щасливих дітей. Також на святі виконувалися вірші, театралізована вистава із ангелами Господніми, Святим Миколаєм, Антипком та звичайною українською родиною, що чекає приходу Святого. Саме ця сценка відображає одвічну боротьбу добра і зла та перемогу добра. Як говорить народна мудрість: Добре роби – добро стократ помножене до тебе повернеться, вчиниш зло – так само до тебе повернеться. Запрошені на захід вчителі, учні, батьки мали змогу доторкнутися до таких очевидних істин, адже сенс життя кожної людини полягає у творенні добра.

Позитивний настрій та щирі слова лунали протягом усього свята. Свою шану і повагу до Святого школярі намагалися передати в кожному слові, кожній пісні. Святково прикрашена класна кімната була наповнена теплом, чистотою та щирістю глядацьких емоцій. Наприкінці заходу Святий Миколай роздав дітям солодкі подарунки та побажав бути чемними, слухняними, закликав творити добро вже зараз.

Генкул Романа Богданівна, класний керівник 6 класу

< ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 303 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.12.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024