Четвер, 25.04.2024, 12:26















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Грудень » 09

       Щороку 06 грудня ми відзначаємо День Збройних сил України, який у теперішніх умовах боротьби за незалежність та територіальну цілісність має особливе значення. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламності духу яких наша держава залишається суверенною.

З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України та з метою патріотичного виховання молоді у школі проведені: інформаційні години «Історія створення Збройних сил України», години мужності «На варті Вітчизни» та перегляд презентації «6 грудня – День Збройних Сил України». Серед учнів 7-8 класів були проведені «Козацькі розваги», в яких перемогла дружба.

Для старшокласників проведений конкурс «Нумо, хлопці!», організований і проведений учнями 9 класу разом з класним керівником Л.П.Суруджіу.

А для наймолодших школярів класним керівником М.М.Залуською та вчителем фізкультури І.В.Дудуцом проведено спортивне свято « Тато, мама, я - спортивна сім'я».

Основною метою проведених змагань було виховання патріотичних почуттів, дружби та взаємоповаги один до одного, взаєморозуміння. Учасникам змагань та їх уболівальникам дуже сподобалися різноманітні оригінальні, досконало продумані, естафети.

Заключним етапом заходів до Дня Збройних Сил України було «Татусеве свято» в 3-А класі, яке провела класний керівник С.Д. Нікорич. Під час свята діти виконували пісні, читали віршики, розігрували сценки, чим створили своїм татусям гарний настрій. А щирі слова вдячності розтопили серця та душі.

Проглядів матеріалу: 325 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2019 | Комментарії (0)

   З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України у Глибоцькій гімназії було проведено ряд заходів. Зокрема, тематичні години спілкування та диспути: « Є така професія – Батьківщину захищати», «Збройні сили України», «Історія створення Збройних Сил України», «Минуле і сьогодення української армії»; військово-спортивні змагання, присвячені Дню Збройних Сил України «Майбутні захисники України», тематичні уроки з предмету Захист Вітчизни « На варті Вітчизни»; в бібліотеці була проведена година-спомин. Під час заходів діти були ознайомлені з сучасною літературою про АТО, Небесну Сотню та власне саму Революцію гідності. Юнаки мали змогу продемонструвати вміння по стрільбі, розбору та збору автомата, перевірити свої фізичні вміння. Під час годин спілкування бібліотекар Панцир Т.В. ознайомила гімназистів з книгами, в яких описуються подвиги молодих юнаків, які ціною власного життя обороняють рідну землю. Проведені заходи у гімназії сприяють патріотичному вихованню учнів, спонукають особистість до осмислення себе як частинки великого українського народу, пробуджують національну самосвідомість, виховують патріотичні почуття до рідної землі, дружби та взаємоповагу один до одного, взаєморозуміння.

Проглядів матеріалу: 308 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2019 | Комментарії (0)

    Вкотре Конкурс збирає активних, творчих, натхненних педагогічною працею і своїми учнями вчителів на районний етап змагань кращих з найкращими.

Цьогоріч на Глибоччині їх 21,-тих, кому не достатньо жити в режимі "урок-перерва", "школа-дім", тих чий розум переповнюють нові ідеї, а серце-любов до професії. Тих, хто всупереч сучасному суспільству гордо несе своє покликання, сумлінно, щиро і чесно формує нове покоління громадян. Тож тижнева подорож у світ педагогічної майстерності і творчості розпочинається сьогодні. А РМЦ стає майданчиком для презентацій інноваційних ідей кращих вчителів.

Проглядів матеріалу: 365 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2019 | Комментарії (0)

     З 2 по 6 грудня 2019 року у Йорданештській ЗОШ №2 проводився Всеукраїнський тиждень права, мета якого ‒ підвищення ролі правової освіти серед школярів, виховання поваги до закону і прав людини.

Протягом кількох днів вчителем права С.Т. Кирчу та класними керівниками були проведені цікаві і змістовні заходи: «Турнів правознавців» для учнів 9-го класу; всеукраїнський урок «Права людини» для учнів 1-4 класів та правовий брейн-ринг для 5-9 класів.

У шкільній бібліотеці була організована виставка «Правова література».

Подібні заходи підвищують зацікавленість учнів у вивченні правознавства, розширюють правові знання учнів, формують уміння співвідносити норми моралі та права, застосовувати правові знання в повсякденному житті.

 

Проглядів матеріалу: 296 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2019 | Комментарії (0)

        З 02 по 06 грудня 2019 року у Купському НВК №2 проходив Тиждень математики. Гаслом тижня були обрані слова німецького математика Фелікса Гаусдорфа: «Є в математиці щось таке, що викликає людське захоплення».

Завдання тижня було підвищити інтерес учнів до навчальної діяльності пізнання дійсності та самих себе, а також вихованню самодисципліни та самоорганізації. Впродовж тижня використовувались різні прийоми і форми організації та позаурочної діяльності учнів, які забезпечували підвищення інтересу учнів, сприяли розкриттю внутрішнього їхнього потенціалу.

Заходи були спрямованні на:

  • Розвиток творчої фантазії;
  • Логічного мислення
  • Вміння орієнтуватися в інформаційному просторі;
  • Підвищення інтерес до вивчення математики
  • Розвиток пізнавальної діяльності;
  • Формування обов’язкової, відповідальності ,креативності

Понеділок почався з лінійки присвячена початку тижня математики.

Учні 5 класу занурилися у світ вимірювання довжини, де дізналися про такі старовинні міри, як аршин, лікоть, п’ядь, дюйм, верста, миля та про необхідність введення еталону довжини. Дітям пропонувалося запам’ятати та показати назви, розмірність, перевірити набуті знання за допомогою ігор на Міксіке, створених вчителем математики Богданюк К.В.

У вівторок для учнів 6-7 класів відбувся конкурс «Математичний турнір». Учасники команд «П’ять з плюсом» (6 клас ) та «Формула успіху» (7 клас) продемонстрували свої знання з алгебри, геометрії, логіки. В азартному змаганні учні повторили теоретичні питання, розв’язали задачі, рівняння, ребуси та проявили кмітливість у визначенні положення кораблів.

В цей день було проведено виставку зошитів з математики.

В середу у формі змагання з дружнім результатом пройшла консультація з теми «Координати у просторі», метою якої для учнів 10 класу була підготовка до тематичної контрольної роботи, а для учнів 11 класу – повторення та підготовка до ЗНО. Додаткову інформацію підготували учні 10 класу: ГаврилойХ. - «З історії координат», Петрюк Д. - «Різні види систем координат», Мицак І. - «Полярна система координат», Цугуй А.- «Простір Мінковського». Про географічні координати нагадала учням вчитель географії Митранюк Н.А.. Крім того, учня дізналися про координати у літературі та іграх.

Математична вікторина 10-11 клас, та математичний «Поле Чудес » в 5 кл. були проведені на високому рівні. Учні були зацікавлені.

В середу згідно з графіком учні початкової школи класів взяли участь у математичному конкурсі « Юні математики».

Цікавість, живий інтерес, старання розгадати кросворди, двері якої були відчинені у четвер. До вподоби прийшлися учням 5 класу математичні кросворди.

6 грудня більшість уроків математики розпочиналися переглядом відео «Гордість української математики»

Всі заходи Тижня математики спрямовувались на активізацію пізнавальної діяльності учнів, підвищення інтересу школярів до вивчення математики, розширення кругозору вихованців.

Сподіваємось, що більшість наших вихованців відчули красу математики, її присутність у нашому повсякденному житті та більш глибоко усвідомили необхідність її вивчення. Протягом всього тижня учні мали змогу ознайомитись зі змінною експозицією, темати ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 378 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2019 | Комментарії (0)

    6 грудня в Димківському НВК було проведено ряд заходів, приурочених Дню Збройних сил України. Це саме те свято, коли в серці у кожного громадянина-патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронить Україну від ворогів. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих людей, які вболівають за долю рідної землі і народу. Це всенародне свято захисників, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України.

Класні керівники провели виховні бесіди до Дня Збройних Сил України.

Патріотичний захід під гаслом «Українським Збройним Силам – слава нині і повік!» підготувала вчитель Головата М.Л.

 

Вчитель історії, Постевка Д.Д., на уроках мужності з тем «Збройні Сили незалежної України», «Миротворча діяльність», «Війна на сході України» розповіла старшокласникам про героїчний бойовий шлях військових частин, ключові операції, про видатні постаті цієї події.

Випускники закладу взяли участь у вікторині з історії козацтва та українського війська. Захід допоміг відновити здобуті раніше знання, поглибити і закріпити вивчене.

Учні також переглянули уривки з художніх та документальних фільмів з обговоренням подій на сході.

На уроці Захисту Вітчизни старшокласники під керівництвом Микитюка П.В. здобували практичні навички: розбирали і збирали автомат Калашникова.

Відбулися конкурси учнівських малюнків «Хай мир панує в рідній Україні, і вся планета про війну забуде», «Героям присвячено», «Вони захищають Україну» під керівництвом Барбази Н.М. та Команюк З.Л.

Головна мета заходів, які пройшли у закладі, полягала в тому, щоб донести до учнівських сердець важливість пам’ятати про героїв Батьківщини, які захищають її від ворогів і які полягли в боях за незалежність України. Виховати гордість за український народ – незламний, вірний своїм традиціям та звичаям.

СлаваУкраїні! Героям слава!

 

Заступник виховної роботи – Барбаза В.М.

 

Проглядів матеріалу: 310 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2019 | Комментарії (0)

    5 грудня 2019 рокуофіційний день відкриття історико-етнографічного музею Йорданештської ЗОШ І-ІІІ ст. До складу комісії увійшли: Омельченко Н.М. – зав. відділом краєзнавства та національно-патріотичного виховання ОЦТКЕУМ, Омельченко І.А. – зав. організаційно-масового роботою ОЦТКЕУМ; Ротар О.В. – зав. науково-методичного відділу ЧОКМ; Щур Р.В.– методист РМЦ; Шевченко О.В. – директор Глибоцького музею.

На відкритті також були присутні: Барарюк В.І. – начальник цуправління освіти Глибоцької РДА; Швець В.Г. - методист РМЦ; Дудка А.П. – директор ЦТКСЕУМ; Боднарюк М.І. – директор Опришенської ЗОШ І-ІІІ ст.; Лютик Г.Ф. – голова Йорданештської сільської ради Карапчівської ОТГ. Керівник музею Іонець В.Г. презентував готовність музею до проведення екскурсії та прийняття відвідувачів. Члени комісії та гості були вражені музейними експонатами виставлені у двох кімнатах музею: «Придане з старовинної скрині» та «Крізь історію і час».

Після розгляду необхідної документації, комісія дійшла до висновку, що музей відповідає вимогам і буде включений до списку музеїв України.

Запрошуємо Всіх бажаючих відвідати наш музей!

Проглядів матеріалу: 292 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 09.12.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024