П'ятниця, 26.04.2024, 14:07















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Грудень » 18

   У середу, 18. 12. 2019р., на базі конференц зали Глибоцького РМЦ, відбулася методична студія для працівників психологічної служби району, працювала над двома проблемами:

  1. « Психологічний супровід освітнього процесу в умовах НУШ»;
  2. «Профілактика булінгу».

Модераторами студії були методист РМЦ А.І. Колесник та методист РМЦ з виховної роботи – Р.В. Щур.

Методична студія - це та форма роботи, яка дає змогу оволодіти новими формами, видами та підходами в професійній діяльності з обраних проблем. Це поєднання теорії та практики, обмін досвідом роботи, вироблення нових стратегічних дій та заходів.

Сьогодні психологи та соціальні педагоги ділилися практичними вправами, презентаціями тренінгових занять, інноваційними технологіями, відеороликами просвітницького характеру, з профілактики булінгу. Спільно розробляли орієнтовний план заходів щодо подолання проявів мобінгу та булінгу.

Наступним етапом у роботі методичної студії був майстер клас для працівників психологічної служби «Дорога до себе», метою якого було визначення основних алгоритмів щодо особистісного зростання та формування професійної компетентості.

На круглому столі психологи та соціальні педагоги сформували кейс методичних ідей, які будуть використовувати в подальшій практичній діяльності щодо обраної проблематики.

В кінці роботи методичної студії, учасники отримали сертифікати.

Методист РМЦ  Колесник А. І.

Проглядів матеріалу: 306 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.12.2019 | Комментарії (0)

   День святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом. За традицією і дорослі й діти з нетерпінням чекають подарунків та чудес .

Чудовий подарунок напередодні свята отримали дошкільнята старшої групи №3 Кам’янського ЗДО – п’ять дитячих столів та 25 стільчиків, завдяки спонсорській допомозі ПП Юрія Унгуряна та Галини Хохуляк ( на суму 13175 грн.).

Діти, батьки та адміністрація закладу щиро вдячні Юрію Івановичу та Галині Георгіївні за цінний подарунок. Хай добро повертається вам сторицею.

Валентина Грижук, завідуюча закладу

 

Проглядів матеріалу: 311 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.12.2019 | Комментарії (0)

     Одним із завдань сучасної шкільної правової освіти є вміння учня орієнтуватись у величезному потоці інформації. Навчити цього лише на уроці правознавства просто неможливо, тому в Грушівському НВК щорічно проводиться Тиждень права, який включає в себе комплекс різноманітних форм позакласної роботи.

Всеукраїнський тиждень права у нашому закладі розпочався відкриттям загальношкільної лінійки, на якій заступник директора з ВР Зінкевич Д.В. та педагог-організатор Мудрак М.Г. повідомили про план проведення тижня.

Вчителем правознавства Поповичем А.Л. 10 грудня проведено Всеукраїнський урок «Права людини», в 9-му класі, з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини. Під час проведення Всеукраїнського уроку акцентовано увагу на те, що основна мета нашої держави – навчити людей, які в ній проживають, не тільки користуватися правами, але і дотримуватися правової поведінки у відносинах з іншими людьми, установами.

Класними керівниками 1-4 класів, Беженар Р.І., Мудрак М.Г., Попеску М.Г. та Кімчинською М.І., були проведені години спілкування «Права дитини – права людини», «Закон обов’язковий для всіх», «В країні прав», «Твої права та обов’язки», на яких учні дізналися про свої права та обов’язки як дітей так і школярів.

З учнями 7-9 класів вчитель української мови Оленюк В.О. організував єдиний урок права «Твоя безпека – в твоїх руках». Захід було спрямовано на розширення знань учнів про декларовані в Конституції України права, свободи та обов’язки людини та громадянина. У кінці уроку учні визначили порушені права казкових героїв із відомих казок.

Класний керівник 7-го класу Доготар К.В. провела рольову гру «Я маю право!» з метою виховання у дітей повагу до честі та гідності іншої людини, відповідальності за свої вчинки .

Протягом тижня були створені плакати на правову тематику учнями старших класів спільно з заступником директора з виховної роботи.

На завершення тижня правових знань для учнів 9-го класу було проведено анкетування на тему: «Твої права та обов'язки», проаналізувавши їх, можна зробити висновки, що учні не в повній мірі ознайомлені з даним питанням та хочуть дізнатися більше про власні права та обов'язки і як учня, і як людини, і як громадянина.

Усі заплановані заходи сприяли підвищенню зацікавленості учнів у вивченні правознавства, дозволили сформувати в учнів правові почуття, виробити навички і звички правомірної поведінки; подолати в свідомості помилкові погляди та переконання, негативних навичок і звичок поведінки.

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 326 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 18.12.2019 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024