П'ятниця, 26.04.2024, 05:35















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Березень » 25 » Блогерство: у ногу з часом
15:14
Блогерство: у ногу з часом

Ділись тим, що ти для себе відкриваєш.

В цьому – найбільший шанс!

    Тренінг і традиційні форми навчання мають суттєві відмінності. Традиційне навчання більш орієнтоване на правильну відповідь, і за своєю суттю є формою передачі інформації та засвоєння знань. Натомість тренінг, перш за все, орієнтований на запитання та пошук. На відміну від традиційних тренінгові форми навчання повністю охоплюють весь потенціал людини: рівень та обсяг її компетентності (соціальної, емоційної та інтелектуальної), самостійність, здатність до прийняття рішень, до взаємодії тощо. Звичайно, традиційна форма передачі знань не є сама по собі чимось негативним, проте у світі швидких змін і безперервного старіння знань традиційна форма навчання має звужені рамки застосування.

20 березня у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів Глибоцького району відбувся тренінг для осіб, які ведуть або збираються вести блоги в Інтернеті. У цьому тренінгу взяли участь учні 9-го класу. Їх запросив до участі в тренінгу «Центр економічного зростання Волоківської Громади». Тренінг відбувався у рамках проекту ЄС «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання» (М4ЕG), який виконується за фінансової підтримки Агенції розвитку громад Буковини та Центру економічного розвитку Волоківської ОТГ.

Засновник Єко-культури у м. Чернівці, Олексій Скобеєв провів тренінг з блогерства, заробітку та безпеки мережі Інтернет. Тренер розпочав заняття з уточнення, що таке блогінг і хто такі блогери. Розповів, які є різновиди блогів, дав поради щодо вибору платформ для ведення блогів і багато часу присвятив технічним тонкощам процесу цієї цікавої роботи. Багато уваги було приділено наповненню блогу – як текстовому, так і фото та відео.

Метою учасників тренінгу було опанувати або покращити навички блогерства (у різних форматах – тексти, аудіо, відео, мультимедіа).

Тренінг відбувся в компютерному класі. Під час тренінгу створилося неформальне, невимушене спілкування, яке відкриває перед учнями безліч варіантів розвитку та розв'язання проблеми, заради якої вони зібралася. Як правило, учасники в захваті від тренінгових методів, тому що ці методи роблять процес навчання цікавим, не обтяжливим.

Щиро дякуємо адміністратору центру Олені Пентелейчук, засновнику Єко-культури у Чернівцях Олексію Скобеєву та організаторам цього тренінгу.

 

І.Б.Токар, заступник директора з НВР Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ступенів

Переглядів: 345 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024